Aslında, siteyi biraz silkelemeye niyetin varsa ilerleyen zamanlarda ufak da olsa bir sosyal medya optimizasyonu operasyonu yapmakta fayda var. Nasıl yapılır bu Facebook üzerinden, benim bildiğim; her gün veya hiç değilse gün aşırı günün farklı saatlerinde birkaç resim, güzel bir video olabilir, öyle bişeyler eklersin; 3 - 4 tane öyle bi şeylere karşılık 1 tane de sitede açılan konulardan link verirsin. Sonracıma bi ara Facebook'un şu günde 5 Dolarlık reklamına girip 4 -5 gün reklam verirsin...sayfayı donatırken bi yandan beğenmesini rica edebileceğin kişilere davet göndermek de iyi olur tabii...ne diyodum ben, heh; o reklam verdiğin günlerde eklediğin şeylere özellikle özen gösterirsin, ilgi çekici şeyler olsun böyle. Böylece n'olur, site o bütçeye göre belli bir sayıda insana gösterilir, onların bir kısmı siteyi beğenir, takipçi sayısı artar, sayfayı güncellemeye devam edersen sitene Facebook'dan az - çok bir geri dönüş olmaya başlar vesaire.Bi sürü konu vardır burda aslında, bazılarından birbirine link verilebilir, bazılarına tek cümlelik bir ekleme yapıp ana sayfaya da link verilebilir, daha çok indeks alabilir böylece. Site içi seo yaptın mıydı, bence yapmamışsındır. Facebook'dan geri dönüş var mı? Yüksek olmasa da bir pagerank değeri var burasının...aman!....durduramıyorum kendimi.