Harabe.net, n'aber şekerim, ben de iyiyim çok mersi, bu konuyu sıkı sıkı tut burada; bir gün, herhalde bir gün, inşallah bir gün, bir gün mutlaka, herhalde bir gün kendim için de yazıcam bunu. Deniz temalı dekorasyon konusunu bir müşterim için yazıyorum şimdi, bunu hiç yazmamıştım ben, kendi siteme de yazıp bir de video hazırlasam ne iyi olur. Ama buna gelene kadar sırada on yüz bin projem daha var tabii. Bu dekorasyon tarzı, adından da açıkça belli işte, deniz kenarlarının mavili beyazlı, kumlu çakıllı, dalgalı rüzgarlı havasını mekanlara yansıtmak için yapılıyor. Sevilen bir dekorasyon uygulamasıymış bu, ben farkında değildim, sadece denizci temalı çocuk odası diye bir şeyden haberim var. Akdeniz tarzı dekorasyon diye bi şey olduğunu biliyorum, belki ikisi birbirine yakın şeylerdir, neyse, birkaç resim ekleyeyim ben şimdi, belki sonra devam ederim.
Deniz temalı banyo dekorasyonu şöyle yapılabiliyor mesela, mavi beyaz banyo dekorasyonu gibi bir şey. Bu dekorasyon stilinin ana renkleri mavi, beyaz ve kırmızı zaten.
Bu da deniz temalı bir düğün masa süsleme örneği:
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.06.2015 - 12:59