Jump to content



- - - - -

Seolleongtang 설렁탕 (Öküz Kemiği Çorbası)


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 _VenüS_

_VenüS_

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Dokunulmazlar
  • 1,242 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 19.12.2014 - 16:20




Seolleongtang 설렁탕 (Öküz kemiği çorbası)


Seolleongtang-recipe.jpg


Malzemeler:

Pirinç yada çubuk makarna, sığır eti, et suyu, doğranmış yeşil soğan, kıyılmış sarımsak, biber, tuz



Tarif:

Sığır eti et suyuna atılır, uzun bir süre kaynatılır, pirinç yada çubuk makarna ve tuzu eklenir, en sonda doğranmış yeşil soğan, kıyılmış sarımsak ve biber ile süslenerek servis edilir. 10 saat kaynatılan et suyunun derin ve zengin tadı tam anlamıyla lezizdir.

 

 

 

 

 


Anlarsın ki aslında kimsenin, farkı yok kimseden.
Sadece biri daha iyi yalan söyler,
Biri daha iyi oynar oyununu.

Hepsi bu!


Can Yücel


#2 Lamos

Lamos

    Kelyu

  • Dokunulmazlar
  • 7,490 posts
  • Cinsiyet:Bay

Posted 19.12.2014 - 17:12

Seolleongtang 설렁탕 (Öküz kemiği çorbası)
Tarif:
Sığır eti et suyuna atılır,


Ayrıca bir de et suyu mu lazım, yoksa normal suya Sığır etini atsak yeterli olur mu :D

:eyvah:

#3 _VenüS_

_VenüS_

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Dokunulmazlar
  • 1,242 posts
  • Cinsiyet:Belirtilmedi

Posted 19.12.2014 - 17:50

İnanılmazsın, yine bir şey buldun ya boo.gif Halbuki o kadar da düzenleme yaptım bu tarifte tongue.png


Edited by _VenüS_, 29.12.2014 - 10:53.

Anlarsın ki aslında kimsenin, farkı yok kimseden.
Sadece biri daha iyi yalan söyler,
Biri daha iyi oynar oyununu.

Hepsi bu!


Can Yücel





4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users