İnsanın yazılı ifade tarzının yaşını göstermemesi diye bir şey var sanırım. Var yani, yapacak bir şey yok.
51 yaşımdayım, 24 yaşında bir kızın annesiyim, kendime ait emekli maaşım var, kirada oturuyorum, kerevizden hiç hoşlanmam, ıspanak yıkamaktan nefret ederim, hem sigara hem de nescafe tiryakisiyim, en büyük hobim kendi sitemi nette belirli bir seviyeye getirmek için çalışmalar yapmaktır, çok pis özgün makale yazarım, kendi kendine İngilizce çalışmak da hobilerim arasındadır, biraz daha sıkı çalışsam bir şeyler becericem de, işte, düzenli olarak çalışamıyorum çünkü düzenli olarak yapmam gereken başka şeyler de var ve onları ihmal edemem, az bile yapıyorum zaten, hiç nescafem kalmamış maalesef , ayrıca ekmek de çok az kalmış, kağıt havlu bitmiş, az sonra çıkıp hepsinden almak niyetindeyim, bilgisayar başında fazla zaman geçiriyorum ve bundan pek memnun değilim ama gözümü diktiğim hedefe ulaşmamın başka yolu yok, düşünce tarzı olarak sol eğilimliyim, Belgin'i genel olarak severim, bana yaptığı hamur işlerinden getirdiği zaman bir başka severim , kafamdaki hayalleri severim, onlar gerçekleşsin diye cidden çok çalışıyorum, başarıcam da inşallah, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim, höh!
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.05.2015 - 12:15