Bir küfür seli okumuşum...O yazılanların yazan kişinin fantezileri olduğunu ve yazanın normal bir kafası olmadığını varsayıyorum ben...Herkesin içinden küfür geçer, argo geçer, kötü şeyler geçer ama bir de anormal bir şekil var, bu anormal olanından.
Aramızda çok korkunç insanlar var, dikkatli olun, valla bak...Ki ben paranoyak değilim, ki ben kimseye güvenmeden yaşanamayacağını düşünürüm.
Ama bazıları cidden manyak. Belli ki reelde ortaya salarlarsa hoş karşılanmayacak acayip çirkin şeyler var içlerinde, çok çirkin ama, kimse karısını kızını çocuğunu baldızını sevgilisini bunların yanında bi dakka yalnız bırakmaz istemez; o derece çirkin, öyle normal dışı.
Ve bunları sosyal medya platformlarında salıyorlar ortalığa.
Bakınız normal bir küfürden, 2 cümlenin 1.5'unu 'amk' diye bitirenlerden, normal fantezilerden söz etmiyorum. Ben orta yaşlıyım ama gençlerin, yeni zamanların jargonlarına çok yabancı değilim; sitemin tanıtımı, müşterilerimin işleri falan derken çok fink atıyorum buralarda, gözüm birçok şeye alıştı ister istemez.
Ama adam (Adam?) bir kız bebek üzerinden bir küfür şey yapmış, böyle bir şey yok. Böyle bir şey normal bir insanın aklından geçmez, geçmemeli.
Of, çok iğrendim, çok rahatsız oldum.