Gece gece esereklendim sayın seyirciler ve kendi siteme yazdığım erkek giyim konseptli konuyu harabe.net için de yazmaya karar verdim. Halbuki, bu sitenin sahibi olacak Çemkiren Boğa var ya, benim gibi bir hanımefendinin , benim gibi bir sosyal medya tanıtım uzmanı aday adayının bazı sorularını dikkate bile almıyor, sitenin tepesindeki muhabbet şeysinde eski arkadaşlarıyla 2 saat geyik yapıyor da bana cevap vermiyor, yokmuşum gibi davranıyor ve bana özel mesajla durmadan hakaret...etmiyor tabii, ailecek iftirada sınır tanıyan insanlarız çok şükür, o kadar abartmıycam. Neyse konuya geleyim ben, Massimo Dutti 2015 yaz sezonu erkek giyim koleksiyonunda güzel parçalar var, onları takdim ediciim size. Bu gece bir kısmını, bir daha estiğinde bir kısmını daha falan; o şekil.
Açılışı slim fit kesim, bej rengi bir chino pantolon ile yapmak istiyorum.
Sıcak yaz günlerinde keyifle giyeceğiniz bir keten gömlek geliyor, haki rengini sevenler için geliyor, gümbür gümbür geliyor, gelmek üzere, ha geldi ha gelecek, her an gelebilir, ahanda geldi, topu ortaladı ve goooooooooool!
Programıma koyu renk bir jean pantolon ile son veriyorum ama daha sonra biraz daha zenginleştiricem bu konuyu. Ziyaretiniz için teşekkür edeyim ayrıca, site sahibi olacak şahıs böyle inceliklerden habersiz biridir maalesef.
Bu mesaj hüfyaa tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.05.2015 - 00:09