Şimdi şöyle oldu: Windows 8'den Windows 10'a geçtim. Bu sisteme geçmeden önce Ctrl+Tab tuşuna basınca açık olan excel sayfalarından son kullandığım iki excel sayfasına gidip gelebiliyordum.
Yani şöyle; diyelim ki 4 tane ayrı excel açmışım. Bu vaziyetteyken Ctrl + tab tuşlarına basarak son kullandığım iki excel sayfası arasında gidip geliyordum. Bu benim için çok güzel bir şeydi. Windows 10'a geçtikten sonra bunu yapamadım. Ctrl + Tab tuşuna basınca son kullandığım iki excel sayfasına değil de açık olan bütün excel sayfalarını sırasıyla dolaşmaya başladı. Halbuki ben son kullandığım iki excel sayfası arasında dolaşmak istiyorum. Bun Windows 8'de iken gayet rahat yapıyordum.
Dedim bunu Microsoft müşteri hizmetlerini ararım ve çözerim. Aradım sorunumu bir güzel anlattım. Telefondaki arkadaş bu soruya cevap vermek için 150 TL istedi. Dilersem yıllık soru anlaşması yapabilirmişim. Ona da 250 lira mı ne bir rakam verdi.
Adam sadece bir soru cevaplayacak 150 lira istiyor vay arkadaş. Bu sorunun cevabını bilen var mı tatlı ısmarlarım