Harabe Sigarayı bıraktırma servisi
Gönderim zamanı 09.06.2006 - 23:50
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 12.06.2006 - 02:07
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 20.04.2007 - 06:02
Gönderim zamanı 14.05.2008 - 16:32
dur hele bir yasak gelsin o zaman bakcez.
Gönderim zamanı 14.05.2008 - 16:59
Bu arada yeni doktuuuur kimse banada çare bulsun...
Sorun şu; ben sigarayı bırakmak istemiyorum ama çevremdeki 10 kişiden 27 si bırakmam konusunda ısrarcı.(Ordaki 17 kişi uzak çevremden kalan 10 u yakın uzak olanları adamdan saymadım). Şimdi ben ne yapmalıyım ki hem onlar benimle sigarasız bir ortamda bulunsunlar hem ben onların yanında cigara içeyim...
+
kahve ve çay sigarasız nasıl içilir. yani içneler nasıl beceriyor bunu... Bir kişiyi tanıyorum hadi iceTea içiyor tamam ona hakveriyorum da diğerleri HOTTEA içenler nasıl sigara içmeden durabiliyor. hayır içtikleri çaydan ne tat alıyorlar anlamıyorum...
+
denio'nun sorusundaki O çöl kaplunbağası sigarayı bıraktı mı?
Bu mesaj _RomantizmA_ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 14.05.2008 - 16:59
[Bebeğim Öldü]
Hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrack’ındayım
Bir yazar mıyım yoksa tek şiirlik şair mi?
Notumu verdi hocalarım nasihati koydum cebime
Ve zorda kalana dek çıkarmadım..
Ve ben bozuk paraydım anlaşılamadan çiklet oldum
Ve ben bütündüm yaramı sevgilimde bırakıp yarımı sokağa attım
Canımı yolda buldum canıma teslim ettim; canına okudum
Canıma kastım…
Gönderim zamanı 14.05.2008 - 21:17
Gönderim zamanı 15.05.2008 - 00:55
çöl kertenkelesi e-sigaraya başladıydı sonra o yasaklanınca sigarayı yakmadan ağzında tutmaya başladı bir nev'i dudak tiryakiliğindeydi...sonra ne oldu bir gün baktım yakmış bu ''içime çekmiyom abi'' dedi ama kaçamak bakışları vardı elleri titredi beni görünce...binbir nasihat falan,yaptığından da utandı ''profesyonel yardım almak istiyorum abi'' dedi...gülüştükdenio'nun sorusundaki O çöl kaplunbağası sigarayı bıraktı mı?
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 15.05.2008 - 09:48
bi yandan da paniğe kapıldım... şimdi bildiğim kadarıyla forumda tek doktor benim.... "sigara bırakmak için en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz" yazan her yerde "ulan inşallah en yakın sağlık kuruluşu benimki değildir" diyorum....
hayır kelin merhemi olsa başına sürer... onu da geçtim 32 yaşında sigara içmeye başlamış ve tiryaki olmuş bir dingil olduğumu söylediğim anda karşıdakinin bağımlılıktan kurtulma şansı kaçta kaç olur???
onu da geçtim adam sigarayı bırakmak için bana başvurduğunda buyrun şöyle mutfağa geçin bi çay içelim dememin ardından muhtemelen en iyi ihtimal sigarasının markasını değiştirecek olmasıdır....
Gönderim zamanı 15.05.2008 - 10:39
yanlış biliyorsunuz forumda sizin haricinizde en az bir doktor daha var.şimdi bildiğim kadarıyla forumda tek doktor benim
Gönderim zamanı 15.05.2008 - 11:49
alıntı yerine "yanıt ver" seçeneğini kullanalım..
Bu mesaj quStah tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 15.05.2008 - 11:58
Gönderim zamanı 15.05.2008 - 14:55
sigara içmez heralde