İçerik değiştir

* * * * * 1 Oylar

Günün Sözleri

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 1892 yanıt verildi

#1341 orumcekadam2

orumcekadam2

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 4.836 Mesaj

Gönderim zamanı 05.07.2008 - 09:08

* Bütün mutsuzluklar yokluktan değil, çokluktan ileri gelir. (Tolstoy)
Surda bir gedik açtık; mukaddesmi mukaddes!
Ey kahbe rüzgar,artık ne yönden esersen es!...

Üstad Necip Fazıl Kısakürek
orumcekadam2

#1342 deryadeniz

deryadeniz

çözmeye çalışma beni...

• Dokunulmazlar
  • 4.502 Mesaj

Gönderim zamanı 05.07.2008 - 21:12

Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek ...
DeRyOş.!!

#1343 Minnie

Minnie

Ve Güldüm Geçtim...

• Üyeler
  • 1.156 Mesaj

Gönderim zamanı 05.07.2008 - 21:25

Sevmek günah mutluluk günah yanmak günah. Sevap olan yüregini azat etmek sevgiliyi düşünmemek gönlünü ve beynini huzura erdirmek. Günah yok saçmalık yok, Yok olan var olamaz bu yürekte..

oy oy oy sözler de yazarmıs:)))

Benim sözüm düşünüyorum öyleyse varım üşeniyorum öyleyse yarın:D

#1344 quStah

quStah

Camel Soft

• Yöneticiler
  • 5.617 Mesaj
  • İlgi Alanları:kandırmak..

Gönderim zamanı 05.07.2008 - 21:34

4 sene önce yazılmış be.. Küçükmüşüm o zaman daha :P

Ben sana adanamam nanay
Ben sana dayanamay

diyorum şindi

#1345 Minnie

Minnie

Ve Güldüm Geçtim...

• Üyeler
  • 1.156 Mesaj

Gönderim zamanı 05.07.2008 - 21:40

hahaha bilemiciğimmmm artık:D:D Bak sey de güzel
Ex ten next olmaz:D:D

#1346 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6.579 Mesaj

Gönderim zamanı 06.07.2008 - 11:27

"Ben gerçektim. Dünyanın en gerçek adamı! Bana ait bir gezegen bulana kadar in­sanlara ve kendime zarar vermeye devam edeceğim... Biliyorum, beni linç edecekler. Beni bütün dünya öldürecek. En derinde be­nim cesedim olacak ancak bedenimi toprak bile kusacak... Ara­nızdayım her gece. Dolaşıyorum sokaklarda, sol elimde Şam'dan taşıyıp geldiğim yakutlu hançerimle... "

#1347 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6.579 Mesaj

Gönderim zamanı 06.07.2008 - 11:28

" Kendimi defalarca buldum, defalarca kaybettim. Gerçek adımı hatırlamıyorum. Kimliğimi bir çocuğa sattım. Çirkinleşmek için çok uğraştım. İsteyene ruhumu kiraladım. Vücudumdaki dikiş sa­yısını artık bilmiyorum. Hayatımı diktiler. Oysa yırtmak için çok uğraşmıştım... Bir psikiyatra tecavüz ettim, isminin ve unvanının üzerinde yazdığı, masasındaki mermer parçasıyla. Hapse girdim. Çıktım. Hayat bitmedi. Piyano çaldım. Sattım. Benim adım Deacn Moriarty. 140'ı geçince direksiyonun üzerine yattım. Bagajına ce­set sığdırabileceğim arabayı seçtim. Nargileyle sevişenleri seyrettim. Beş bin film seyrettim. Her şeyin farkına vardım. Farkına va­rılacak bir şey kalmayınca da "Sıradaki hayat gelsin!" dedim. Ne gelen var, ne de giden. Sadece Kinyas ve ben... Kendimi tanıya­madım. Zamanım olmadı. Binlerce dilim pizza yedim. Pepperonni ve siyah zeytinli. Benim adım Miss Piggy. Bütün hayatım bo­yunca kaçtım. Önüme okyanus çıktı. Daha ileri gidemedim. İçin­de boğulmak istedim. Gözlerimi sahilde açtım..."

#1348 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6.579 Mesaj

Gönderim zamanı 06.07.2008 - 18:26

"...Eğer dostluğumuz zaman ve mekan gibi şeylere bağlıysa, sonunda zamanı ve mekanı yendiğimizde, kendi dostluğumuzu da yıkmış oluruz!

Ama mekanı yendiğimizde, geriye sadece BURASI kalır.Zamanı yendiğimizde, bize kalan yalnızca ŞİMDİ'dir.

Burayı ve Şimdiyi paylaşacağımıza göre, nasıl düşünemezsin sık sık birlikte olacağımızı?"

#1349 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 06.07.2008 - 19:20

Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz?

Harris K. Telemacher "L.A. Story"

Değişiklikler Kaydedildi...

#1350 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6.579 Mesaj

Gönderim zamanı 06.07.2008 - 20:26

Gönderilen Resim

"bir ben gibisi olmayacak aranızda,
hiçbirinize benzemediğim kadar hiçbiriniz benzemeyeceksiniz bana.
Hepiniz düz yollarda,sakin ve güvenli bir yaşamın koynundasınız,
bense derin ve karanlık bir kuyunun başındayım.
Fethedilen değil fethe kalkışan olarak kalacak geçmş ve gelecek zamanlarda adım.
acım acınızdan,
gücüm gücünüzden çünkü çok daha fazla
aşk benim hakkım "

"kim inanır 21 yaşın hatıralar arasında kaybolduğuna.
hatıralar ki, aydınlık değildir.
yutar kara delik gibi gençliği.."

"yakında bu kapı sizin için çalınmaya başlayacak ve annenizi bana getiren neden, sizi de benden alıp götürecek sonunda..”

#1351 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19.758 Mesaj

Gönderim zamanı 06.07.2008 - 22:25

Gönderilen Resim

Ağlamak istiyorum, yokluğuna bu gece..
Ağlamak istiyorum, geçen güzel günlerimize..
Kurumuş dudaklarım, suya hasret misali..
Ayrılan sevdalılar, kavuşamayanlar için..
Ağlamak istiyorum.

Fikret Malkoç

Değişiklikler Kaydedildi...

#1352 orumcekadam2

orumcekadam2

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 4.836 Mesaj

Gönderim zamanı 07.07.2008 - 10:38

* Muhabbet gönül humması demektir. (Abdülhak Hamid Tarhan)

orumcekadam2

#1353 epru'

epru'

coupling uk gacısı

• Üyeler
  • 6.579 Mesaj

Gönderim zamanı 07.07.2008 - 12:08

''sonra ikinci lanet gönderildi ki bu da çocuk doğurmaydı ve havva kan ter içinde kaabeyi doğurdu''
Annesi onu sürükleyerek mihrabın önünde diz çöktürdü.Bir bileğinden sımsıkı tuttu.
''Hala cinsel birleşme günahına tövbe demeyen Havva,kabil'in ardından abil'ide doğurdu.Bunun üzerine Tanrı havvaya 3.bir lanet gönderdi,ki bu da Cinayetti.Kabil bir kaya parçasıyla Abil'i öldürdü.Ve havva hala tövbe etmedi,ondan doğan kızları da...
Böylece hünerli yılan havva sayesinde fahişelik ve günah imparatorluğu kurdular.
''Annee!'' diye haykırdı Carrie.''Anne lütfen beni dinle.Benim suçum değil bu.!''
''eğ kafanı''dedi annesi.''Dua edelim.''
''Bana söylemen gerekirdi''
Annesi elini Carrie'nin boynunun arkasına yerleştirdi.Bu el on bir yıl boyunca ağır çamaşır torbalarını kaldırmış,ıslak çarşaf yığınlarını taşımış güçlü ve kaslı bir eldi.Carrie'nin alnı mihrap masasına çarptı,masadaki mumlşar titrerken alnında hemen iz kaldı...

Gönderilen Resim

#1354 orumcekadam2

orumcekadam2

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 4.836 Mesaj

Gönderim zamanı 11.07.2008 - 08:49

* Evrenin tüm karanlığı, tek bir mum ışığını bile köreltemez. (Bilinmiyor)

orumcekadam2

#1355 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.041 Mesaj
  • İlgi Alanları:naie pas peur de moi

Gönderim zamanı 13.07.2008 - 11:44

Engeller Önünde Durmak İçin Değil Aşmak İçindir
Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor

#1356 orumcekadam2

orumcekadam2

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 4.836 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2008 - 09:13

* Az malın hesabı daha azdır. (Hazret-i Muhammed)

orumcekadam2

#1357 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.041 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2008 - 12:26

Aristo:
"Sevmek acı çekmektir, sevmemek ölmek. Sevmek zevktir ama yanlız sevilmenin hiçbir zevki yoktur"

Doğa yıllardır bize herşeyi veriyor , peki biz doğaya ne verdik ? Sigara paketine 5 tl yada 7 tl veriyoruz , peki açan olanı görüyormuyuz ? bir hayvan öldürüldüğünde günlerce protesto ediyoruz ,peki bir şehit verdiğimizde kaç gün şehitlerimizi anıyoruz ? dizi yada şarkı sözlerini ezberliyoruz peki , kaç kişi Atatürk ilke ve inkilaplarını biliyor ? Müslümanız diyorsunuz , ama islamın şartlarını yada kurallarını bilmiyorsunuz bu nasıl müslümanlık ? herkes kendini imam sanıp konuşuyor , açın kuranı okuyun ne yazıyor acaba diye,insanları eleştiriyoruz peki kaçımız kendimizi eleştirmeye cesaret buluyor

#1358 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.041 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2008 - 12:27

Paranın degerini öğrenmek isterseniz borç almaya çalışın. ( B. FRANKLİN)

#1359 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.041 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2008 - 12:28

Köpeklerin dudakları değdi diye deniz kirlenmez. ( MEVLANA)

#1360 Who am I

Who am I

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1.041 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2008 - 13:09

GÜZELLİGİNİN ZEKATINI VERECEKSEN BIRAKTA BEN FAKİR OLAYIM...?
*öberah