İçindensöVensuskunisYankar...
Gönderim zamanı 08.01.2008 - 23:29
şimdi duygusalım bir ara hatırlatın da kıriim kafanızı...
Gönderim zamanı 09.01.2008 - 00:20
çöz zincirlerimi artık hayat ! düş yakamdan..ben gitmek istedikçe oyalama sahte renklerinle..hayal kurmanın faydası yok; al pembelerini-mavilerini-beyazlarını benden...bırak beni karalarımla...bırak beni benimle ! kendim bile kalabalıkken kendime, katlanamam başka zamirlere..soy beni gölge benlerden..en yalın halde kalayım, farketmez kürkler içinde ya da yalınayak..ben olayım..
ben susmak istedikçe yana yakıla, her besteden aynı nakaratı dinletme..dursun ruhumun şarkısı..eşlik edesim yok çok zamandır..
yalvarırım sustur içimdeki deliyi ! ne şiirler adasın artık sahte tanrılara, ne methiyeler düzsün uyduruk meleklere..ya aynımdan çıkar karşıma, ya yordurma beni kalpsizlere aşk anlatmaya !
kopar bağlarımı senden hayat..bırak gideyim, arkama bakmama izin verme..artık yanılgılarla yolumdan çevirme beni..hep-si ay-nı..sıyır beni aynılardan..ne varsa bende onlardan iz, süpür kalbimden..insan kokusu kalmasın üstümde..
lutfet hayat, susmama fırsat ver..al kelimelerimi benden, sil sözlerimi, unuttur bu lügati...anlayan çıkmadı...ya yoket sesimi, ya onların dilini öğret bana ! yalanı öğret, vefasızlığı, düşüncesizliği, anlayışsızlığı öğret ! al insanlığımı !...
boşa beni hayat ! ben çok aldattım seni ölümle...at beni en uzağına...bir daha da yüzüme gülme !...
Gönderim zamanı 09.01.2008 - 00:22
-bana senin olmadığın bir yer söyle !
..ya da çek gözlerini gözlerimden, kırma, ölme direncimi..
kaç kurban daha vermeliyim anlaman için, söz öbeklerinden ?
kaç darağacı daha kurmalı gönlünün bahçesine, gözlerinin önünde kaç sehpa daha çekmeliyim ayaklarımın altından, bir cellat soru işaretinin çengeliyle ??!
-sana benim olmadığım bir yer bul...herhangi bir yer, mesela kalbinin kardan everesti !
aşktanbirvahiy;
''ölmek midir dilediğin ?
-aşık ol ! sev ! sürün !
aşkı bilmek midir istediğin ?
-korkma öl !..''
başı önüne düştü kulun..her ceset kaldıramazdı böyle bir hayat yükünü !..sonra kalbini yokladı; o, çoktan ölmüştü...................
Gönderim zamanı 09.01.2008 - 00:24
-''falanca'' şahsın beyin ölümü gerçekleşti ! bir süredir kullandığı yüksek dozda (...) ilacı nihayet beklenen etkiyi gösterdi ! Falanca, el kol hareketleriyle yaptığı açıklamada; ''ötenazi hakkımı kullandım..pişman değilim !'' dedi...
masal, burdan çooookkk uzaklara gitti, kalanlara acil mutluluklar diler, kurbağalarda ısrar edenlere, yanılgıdan uzak, bol sabırlı günler temenni ederiz...
Gönderim zamanı 09.01.2008 - 00:25
senle ya da ''hiçkimse''yle..
nedir benimle alıp veremediğin, aşk denen yüreksiz ?!
çoktan susmalıydın belki de...
böyle de ölünür bak, senle ya da sensiz !...
uyuyor musun ? ses ver !..
hayır, korkmuyorum ! kısa sürmesi için dua ediyorum sadece...
kaç can daha koparacaksan kopar benden hadi...temiz bitir işini, kalmasın tek iz hafızamda...
BİTTİÐİMDE HABER VER...
Gönderim zamanı 23.03.2008 - 19:30
şimdi, elektrik süpürgesinin kordonu evin bir ucundaki prizdeyken fişin yerini değiştirmeden tamamını süpürebildiğim bir evde yaşıyorum...bir elektirik kordonu boyunda, bir oda bir salon...ama her santimetrekaresi huzur dolu...akşam üstlerinin o kabus karanlığı çökmüyor üstüme, kötü sürprizler bozamıyor düzenimizi...ve ''biz'' gülümsüyoruz..
meleklerim ve ben mutluyuz...çünkü bedelini ödedik...
Gönderim zamanı 23.03.2008 - 21:54
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 23.03.2008 - 22:13
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 17:21
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 19:43
Gönderim zamanı 26.03.2008 - 00:54
Gönderim zamanı 27.03.2008 - 17:32
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 26.08.2008 - 20:21
istanbulu da özledim azıcık ama söylemek istemiyorum henüz..
öööffff aplam yaa kaldım buralarda ben...
Gönderim zamanı 27.08.2008 - 00:00
Gönderim zamanı 22.09.2008 - 08:44
Gönderim zamanı 19.12.2009 - 07:00
Zengin bir sözcük dağarcığı...
Ortak değerler, duygular, sevinçler, hüzünler, pişmanlıklar, gel-git'ler...
Çok etkileyiciydi...
Öylesine ki, sadece duygular kaleme alındığı halde, perde ardındaki olayları yaşatabiliyor okuyana...
Başlayınca sabaha dek okutan akıcı bir dil...
En önemlisi de, kendisini ti'ye alabilen bir zeka...
Önce notlar alarak okudum...
Sonra vazgeçtim...
Çünkü neredeyse tüm diziyi not almam gerekecekti.
Keşke devam etseymiş.
Bu mesaj alsancakE24 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.12.2009 - 07:02
Gönderim zamanı 19.12.2009 - 16:44
Yakında dört beş altı diye devam edecek üçüncüyü atlar gibi Dediklerimi duysa keser beni
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
61 kullanıcı bu konuya bakıyor
0 üye, 61 ziyaretçi, 0 gizli