İçindensöVensuskunisYankar...
Gönderim zamanı 07.10.2006 - 04:17
dağ esintim...birdenbire gelenim ve çabuk yitenim...yitirdikçe bulacağım tek şey...
yitirdiğimde benim olacak olan...
şimdi ölüme hazırlanıyorum düğününe hazırlanan gelin gibi...başımda kır çiçekleri olamayacak belki...bunun yerine buzdan kristaller...
sırrım benim...sır kalacak olanım...ve sırrımı tutacak olan...yalnız ikimiz biliyor olacağız sonsuzluğun kıymetini...en aza razı olarak en çoğu bulacağız seninle...
sen son ol...tek ve son...sana hayatı sunamadım ama ölüm için söz veriyorum!
Gönderim zamanı 29.01.2007 - 01:13
cümlelerimin başı...her sözün sonu...tek zikrim...
aşk...acıtanım...can çekiştirenim...katilim!..gitti mi asla geri dönmeyenim...
ve yalnızlığım...yola gelmeyenim...yoldan çıkaranım hatta...aşka bile boyun eğdirenim!ben yittikçe aşkın mavi dehlizlerinde,köşelerden göz kırpanım...ben düştükçe gururun peşinden,elimden tutup çıkaranım...simsiyahlığa....
Gönderim zamanı 29.01.2007 - 01:25
ben yine sensiz, yine nesiz olduğunu bilemez haldeydim...
öyle muhteşemdi ki gece, öyle paylaşılmazdı ki...vazgeçtim ben de paylaşmalardan...yalnızlık ortak istemiyordu yanına...dayanamıyordu paylaşılmaya..dahası bilmiyordu paylaşılmayı...
o gece girdi koynuma yalnızlık...o gece sevgili olduk...o gece sözleştik ölümüne...nikahımız da o gece kıyıldı işte...fazla birşey getirmedi yalnızlık,çeyizinde...sadece....iflah olmaz,susturulamaz bir sessizlik...bir de koyu bir karanlık...
o gece sevdim ben yalnızlık siyahını...başka renk görmez oldu gözüm...gri ağır bir sisin içinde geçmişken hayatım; siyahın keskinliğinde buldum huzuru...''ya hep'' yoktu artık...''ya hiç''in boyun eğmez özgürlüğü vardı sadece...
kurtuldum tüm bağlarımdan o gece...ve yalnızlığa bağladım ömrümün bir ucunu, kördüğümlerle...
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 16:32
ne kadar yaşayabilirdi bakalım, gururun gün görmemiş diplerinde..vurgun yer miydi peki?aşkın boğulmaması,başlarken aldığımız nefesin derinliğine bağlıydı..
yetmedi nefesimiz...ve karaya vurdu kendini aşk...
deniyoruz hala..
aramızdaki o çelikten ama esnek bağı deniyoruz şimdi..ne kadar uzaklaşırız birbirimizden?ne kadar gidersen benden, bağımız kopar?bugün bir adım daha uzağına gittim ve ölmedim hala..
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 19:06
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 20:41
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 20:51
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 20:58
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 20:59
Gönderim zamanı 09.02.2007 - 03:14
gittim sandıkça köklerim daha bir derine iniyormuş..yoruldum çırpınmaktan..meltemleri beklemekten yoruldum..gelsin alsın artık,beni bir azrail fırtına!...
yüzümü çevirdiğim yöndesin hala...kıblemsin,sırtımı dönmeye mecalim yok...
Gönderim zamanı 09.02.2007 - 16:50
kollarımda uyuyan kara gözlü adam,bağladı elimi kolumu...nasıl verirdim hesabını bu gitmenin..işten her dönüşümde saçımdan çekip,önünde eğilmeye mecbur eden beni ve dünyanın tüm hazlarına bedel;dudağımdan öpen kara gözlüm...ayaklarımı sımsıkı hayata prangalayan erkek..yaşama sebebim;oğlum...
kaçmaya çalıştığın kendinse gidebileceğin hiçbir yer yok!...
Gönderim zamanı 09.02.2007 - 17:41
bi an dvm etsin istedim, bitmis.
kacmaya calıstığın kendinse..
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 06:39
töövbee yaa ne diyom nan ben..çarpılcem ayak üstü...oturuyom gerçi..
Allah'ım sana bir de burdan sesleneyim dedim..beni her defasında duyduğundan hiç şüphe etmedim..ama o zaman kaale almıyorsun demek ki..neden be Allahım?çok kötü bir kulum farkındayım..ama ne zamana kadar küs kalacaksın bana?barışsak artık,olar mı?
bak çok yoruldum,yok isyan etmiyorum ama şu yarattığın insanlara birşey söyle sen de...çok üzüyorlar beni..bak yine ağlattı...Allahım beddua edemem,çok seviyorum çünkü...ama ya sen onun kulağını çek azcık ya da beni al yanına...yanına istemesen de oralarda bi yere işte..
Allahım...çok çekme olur mu?
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 14:56
aşk mı?
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 15:34
Aşkta gurur olmaz.....
Bulunması kolay bir şey değil, bir kere olan bir şey, saçmaca, bir gururla heba etmek istenebilir mi...?
Gurur denirse, ıssızlık olur dört bir yanında içinde şiddetli bir pişmanlık ve keşkelerle...
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 20:03
ben gidiiim bi makarna suyu koyiimm..
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 20:36
gururumun canı cehenneme, gülüşünü görmeden yaşayamam ben....
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 20:44
31 kullanıcı bu konuya bakıyor
0 üye, 31 ziyaretçi, 0 gizli