Nick'inizin Manası
Gönderim zamanı 06.09.2005 - 22:51
ve yine dokuzharf rumuzum gibi dokuz harf... sevdiğim 9 kişiyi unutturmuyor bana...
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 08.09.2005 - 14:39
şimdiki nickim yani flame adımın ingilizce versiyonu alev (ateş) anlamında
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
Gönderim zamanı 08.09.2005 - 17:56
JOHOR : jokey olcakmış da son anda fiklir deiştirmiş gibi duruo neden her gördüümde aklıma ilk jokey gelio gerçi jokey olcak kapasitesi yok baya bi kapı misali 190cm 90 kg of of tırsdım gene
MEL G: şok şekşi..
ELRİC : aynı kendi gibi nerden bulmuş o nicki kendine acaip yakmış adama
WİLDROSE: hiç nicki ile bagdaştıramadım hatunu rose kısmı duduo ama hiç wahşi deil çok şeker bişi o insanın yiyesi gelio. de gaz yapıo işte şerapsızzz
GİZELLE : italyan hatunlarını cagrıştırdıgı doru ama hatun italyan lara benzemioki çıtı pıtı incecik sesli zıpır bişi
Zetro : tam adamı sert haşin taksimi avucunun içi gibi bilir tüm rock barları denemiştir
PROZAC : oyun oynarken falan tam ekip adamı takıma yararlı ama nicki baglayamadım bi yere.
KALEMTRAS : eglenceli kişilik bu nicki dierinden daha cok baglandı sanki ona dokuzharfi bütünleyemiodum kalmetraş ona yakışmış her kapıya yönelir açmaya çalışır falan
MELİH: özledik onu bayadır görmedik gelse muhabbet etsek hep selma söler bana bende sölerim ona nicki cok yakısıo ona özleştiği kişi ile uyumlu hep
SİRİN : kaçtı gitti bi kaç kişi yüzünden bizi satan bi arkadaş nicki yakıısodu ona ben hep uyuz sirin diodum ama mavra idi o(:
GOFRET : hep aklıma gelir hiç sormadım eti mi ülker mi ? çikolataya bulanmışmı ? ıyyk irençim
herkez hakkında yapmadım zira başka yönden bakıp kişi ile özdeştirmeye çalıştım kendimce unuttuklarım varsa hatırlarım gene
Gönderim zamanı 24.10.2005 - 16:05
Gönderim zamanı 24.10.2005 - 16:49
Gönderim zamanı 24.10.2005 - 21:14
Gönderim zamanı 31.10.2005 - 19:50
Gönderim zamanı 04.03.2006 - 18:25
Şimdi Mel G. oldu,daha iyi oldu.Herkese olduğu gibi aklıma ilk Mel Gibson 'ı getiriyordu ve yine herkese olduğu gibi sonradan düştü ki Melih Gönüller'in kısaltması.Avatarına bakılırsa hiçbir ilgisi yok ta denemez .. (Kaşlar hariç..)
Gofret:Onun için çıttırıyoruz.''Cuk'' diye oturan nicklerden..
Elric : Michael Moorcock 'un Elric Destanında ki Melnibone kralı.Geçen sene doğum günü hediyesi olarak bana ilk 3 seriyi gönderene kadar sadece isim olarak biliyordum.Yine ''cuk'' diye oturmuş nicklerden.
Drizzt:Kendisinin de belirttiği gibi başka bir frp karakteri.Bir kara elf..
Geçen konuşurken farkettik ki aslında bir zamanlar birbirimizden az da olsa kıllanıyormuşuz.Dur,daha neler çıkacak..
''Saat 21-22 suları Metal kanalına zzZZzzzzzz..zzZZZzzzzz şeklinde bir giriş yapılır ve ''timieeeaaaahh'' şeklinde gün tamamlanır.
DokuzHarf:Eskiden Kalemtraş idi sonradan Dokuzharf oldu daha iyi oldu.Aman Allah neydi o..(Alınmayacağını umuyoruz )
Çok basit bir anlamı da olabilir ,gizli bir anlamı olup adını oluşturan yada sevdiği bir insanın adının oluşturan harf sayısı da olabilir.Bilemiyoruz..
Her an ''hayatın anlamını'' çözüp 42 olması muhtemel.
Budala :Kimine göre aptal kimine göre çok zeki,içi iyilikle dolu,ve maalesef bir türlü kime aşık olduğuna karar verememiş bir Dostoyevski karakteri.
Miyav : Miyav.
-Sesi Duydun mu ?
*kedidir kedi ..
Prozac:Cruise demeyi tercih ederim.En azından bir zamanlar arkadaş olabilmişliğimizin muhtemel olduğunu hatırlatması bakımından değişmez Cruise'dur benim için..
Wildrose :Yine ''cuk'' diye oturan nicklerden.Vahşi gül..
Wale:Muhakkak bir kerede olsa ''aaa çokoprenss'' esprisine maruz kalmasına sebep olan Prens nickli arkadaşın yeni nicki.
Wale'ye gelince hemen şöyle bir sahne aklıma geliyor
Yükseltmeli batak oynanıyor.Elimde 10'lu ve bacak var.10'luyu atıp diğerlerini toplatıyorum.Diğer el benim..
SÜNEE:Adını ve soyadını oluşturan harflerle yapılmış nick.Böyle nasssııı diim böyle..yok diyemeyeceğim,değiştirmesini ümit etmekteyim.
Gönderim zamanı 04.03.2006 - 19:17
Gönderim zamanı 05.03.2006 - 10:22
Bu mesaj shy tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.11.2007 - 16:49
Gönderim zamanı 05.03.2006 - 12:13
Gönderim zamanı 07.03.2006 - 14:36
Aslinda benim yukledigim anlam biraz daha farkli. Mistisizmde ayna ya da golge ust gercekligin (kimine gore tanrisal, kimine gore evren[ler]seldir) yansimasini sembolize eder ki bu paylastigimiz ortak gercekliktir(dunya,yasam v.s.) ve aslinin yaninda bir yanilsamadan ibarettir.
'Liquid shadow' bir ara forma isaret ediyor, ne yanilsama ne de ust gerceklik.
Gönderim zamanı 07.03.2006 - 14:48
Yazılışını seviyorum bu nickin.
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 07.03.2006 - 15:53
Gönderim zamanı 07.03.2006 - 16:00
Gönderim zamanı 07.03.2006 - 20:03
-Babalar ne derse odur
Gönderim zamanı 12.03.2006 - 23:50
Gönderim zamanı 05.05.2006 - 13:56
üye yazısının üzerindeki ArguS ( diğer nickim)
ArguS : her şeyi gören adam ( yunan mitolojisi )
<!--aimg--><!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->
Gönderim zamanı 05.05.2006 - 15:46
sadece ıssız diyenlere sinir oluyorum yalnız...neymiiş;ISSIZ ADA...
16 kullanıcı bu konuya bakıyor
0 üye, 16 ziyaretçi, 0 gizli