Dünyaca ünlü Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down'ın ‘Holy Mountains' şarkısına çekilen klipte Türkiye'ye ve hakaretler yağdırdı. Dünyaca ünlü Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down'ın ‘Holy Mountains' şarkısına çekilen klipte Türkiye'ye ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdırdı. Grup, kurulduğu günden bu yana müzikleri kadar çok Türk karşıtlığıyla ön plana çıkıyordu. Klipte baştan sona Türkler'e hakaret edilirken Atatürk'ün fotoğrafının altına" Ermeni Soykırımı'nın sorumlularından" diye yazıldı. Bir başka karede de Atatürk'ün resmi ekrandayken solistin "Katil" ve "Yalancı" sözlerini söylediği görüldü. Klipte Enver Paşa, Talat Paşa, Sultan Abdülhamid, Cemal Paşa'ya da "katil" denildi. Klibin "Holy Mountain" adlı şarkısının üzerine bir "System Of a Down" fanı tarafından yapıldığı da iddia edildi. TÜRKİYE'YE SÜREKLİ KÜFREDİYORLAR Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi bulunan grubun, Türklerle ilgili birçok vukuatı bulunuyor. Konserlerinde Türkiye'ye sürekli küfreden System of a Down, bir konserinin biletlerine "Köpekler ve Türkler giremez" diye yazmış ve büyük tepki çekmişti.
System Of A Down'ın .....
Gönderim zamanı 30.06.2006 - 20:33
Dünyaca ünlü Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down'ın ‘Holy Mountains' şarkısına çekilen klipte Türkiye'ye ve hakaretler yağdırdı. Dünyaca ünlü Ermeni Heavy Metal grubu System Of A Down'ın ‘Holy Mountains' şarkısına çekilen klipte Türkiye'ye ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdırdı. Grup, kurulduğu günden bu yana müzikleri kadar çok Türk karşıtlığıyla ön plana çıkıyordu. Klipte baştan sona Türkler'e hakaret edilirken Atatürk'ün fotoğrafının altına" Ermeni Soykırımı'nın sorumlularından" diye yazıldı. Bir başka karede de Atatürk'ün resmi ekrandayken solistin "Katil" ve "Yalancı" sözlerini söylediği görüldü. Klipte Enver Paşa, Talat Paşa, Sultan Abdülhamid, Cemal Paşa'ya da "katil" denildi. Klibin "Holy Mountain" adlı şarkısının üzerine bir "System Of a Down" fanı tarafından yapıldığı da iddia edildi. TÜRKİYE'YE SÜREKLİ KÜFREDİYORLAR Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi bulunan grubun, Türklerle ilgili birçok vukuatı bulunuyor. Konserlerinde Türkiye'ye sürekli küfreden System of a Down, bir konserinin biletlerine "Köpekler ve Türkler giremez" diye yazmış ve büyük tepki çekmişti.
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 13.07.2006 - 20:18
Gönderim zamanı 13.07.2006 - 20:26
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 13.07.2006 - 21:09
Türkiye'de büyük bir hayran kitlesi bulunan grubun
çok afedersiniz bizim gerizekalı,ezik,özenti gençliğimizin sorunu , "heey dostuuum ben zaaaten amerikayaaa gidijeeem" lehçesiyle konuşan, dinledikleri bıngırtıların müzik olduğunu sanan ve hatta özenip bunları çalmaya çalışan aptallar topluluğu...
Gönderim zamanı 14.07.2006 - 14:59
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 18.07.2006 - 19:43
Gönderim zamanı 28.07.2006 - 00:25
Gönderim zamanı 28.07.2006 - 00:34
bunun için S.O.A.D sitesine karşı bi Anti site kurdu bizim türkler
Hatta CyberWarrior Hacker Team ının S.O.A.D resmi sitesini hack aşamasında olduğunu bile duydum umarım yaparlar ve o iğrenç resmi ordan kaldırırlar....
Gönderim zamanı 28.07.2006 - 02:23
Roland adlı arkadaşta kovboylu bi avatarla ilginç bir tezat oluşturuyor söyledikleriyle...
pardon bu arkadaşımızın sataşmasını yeni gördüm...
Merak ediyorsan anlatayım zehir, Eski avatarım Roland Deschain: Stephen King'in kara kule isimli 7 kitaplık serinin baş karakteridir, kendisi silahşördür ve O resimde görüdüğün kara kuleyi bulmaya çalışıp dünyanın düzenini değiştirmeye çalışmaktadır... O resimdeki de ilk kitaptaki Roland'ın resmidir...Hatta abartırsak King bunu Robert Browning'in "Childe Roland to the Dark Tower Came" isimli epik şiirinden esinlenerek yazmıştır...
Ben bunda bir özentilik göremiyorum? Benim avatarımı yorumlamak sana mı düşüyor?
Gönderim zamanı 14.08.2006 - 23:44
Gönderim zamanı 22.12.2006 - 23:14
ben 16 yasindayken dedem anlatmisti..
savasta dedem kücük bi cocukmus, abisi 19 yasindaymis,
ermeniler abisinin yüzünü soymuslar ve bunu dedem izliyormus agaca cikip saklanarak kurtulmus dedem...
bunlarin resimleri yok tabii yada biz bukadar marifetli degiliz böyle klipler,sarkilar falan yapamiyoruz...
ne dicegmi bilemiyorum sasiriyor insan
AmA BeN SaDeCe SeNiNLe DaHa GücLü, SeNsiZ KaLiNcA DaHa iNaTCi ve BoMbOsUm...
Gönderim zamanı 29.07.2007 - 21:59
**** Oğlanlar Anısına Dernek
bu derneğe herkes katkı yapsınşarki daha çok ****..
şerefsizler bunlar...
Düzenleme : Tepkimizi küfrederek göstermeyelim.
Bu mesaj dokuzharf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.07.2007 - 22:01
Gönderim zamanı 30.10.2008 - 14:20
Klibin "Holy Mountain" adlı şarkısının üzerine bir "System Of a Down" fanı tarafından yapıldığı da iddia edildi.
Evet bahsedilen konu buradaymış.. Şimdi grup mu klipte Türklere küfretmiş, fanı mı..? Kafam karıştı benim..
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 28.04.2009 - 22:01
Gönderim zamanı 28.04.2009 - 23:45