Sevmediğiniz yönleriniz
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 17:51
İyi yönlerimizden yakınmamızın sebebi bence, kötü karakterlerin dünyayı ele geçirmesi yüzünden...bilirsiniz, çoğunluğun yaptığı benimsenir, azınlığın yaptığı göze batar...
*denyo, feci belli yay olduğun..yalnız sana kötü bi haberim var şekerim, sen adam olmayacaksın...valla ben demiom astroloji ilmi diyor...
(benim kız da yay, kaldı başımıza:( )
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 17:58
tam bir aslan kelimesi bu siz dile getirmeden ben tahmin ettim zaten:)
valla terbiye edeceğiniz veya uğraştığınız düşünsün
beni terbiye edecek allahtan başka kimse yoktur o bakımdan:) ben de kovayım.
bende onu diyorum zaten zaman kötü herkesin iyi dediği kötü olacaksa ve herkesin dediğini biz kabul edeceksek zaten terbiye edilmişizdir geçmiş olsun bu bir
rüzgar nerden esiyorsa o yne gideceksek nerde kaldı biz insanların özgünlüğü açık sözlüyüm yumuşak yüzüyüm kimseyi kıramam kolay kolay hayır diyemem, yalan söyleyemem kimsenin kötülüğünü isteyemem arsız namussuz biri olamam ve ben bunlardan elaleme ters gelecek diye de asla utanamam.
ben fevri ve asabiyim kolay parlarım bazen çoğu zaman erken soğur bazen hiç soğumam. sinirim en çokda kendimedir en çokda bundan şikayetçiyimdir.
ha bu arada aslan aslandır kralı kafese koyarsan sirk aslanı olur bir kere kafeslendin mi gurur da yaramaz işe
selametle...
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 18:07
aslanım, kolay kolay kafeslenmem (demek isterdim )tembelim de; terbiye ihtimali olmayanla vakit kaybetmem, takdir etmeyi bilmeyenle uğraşmam! korkmayınız, söz meclisten epeyce dışarı...
hayır diyememe özelliğimden tiskiniyorum, çünkü herkes güzel şeyler istemiyor maalesef...
bir de inatçılığım vardır ki düşman başına! üsgünüm...
aynı fikirde gibiyiz ama yine de benim dediğim daha doğru...
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 18:31
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 18:43
Bernard Shaw
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 18:45
neyse hocam herkesin elindeki lokma kendi ağzına girsin hayatından herkes memnunsa sorun yoktur. ben memnunum.
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 20:15
herkesi aynı kefeye koymamak lazım
imza:bir başka aslan burcu
burcların standartlastırılmasını sevmedigimi farkedip bu yönümü sevmedim
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 20:38
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 21:00
antikaya düskünlügümü, bu her sey icin gecerli oluyo eskiye cok bagliyim.
bazi seyleri bi kalemde silmek gerekiyo ama bunu bi ben beceremiyorum.
sakin görünsemde aslinda hic sakin olamayisimi,saf olusumu,haketmiyen sahislara hakettiginden fazla deger vermemi ve göz göre göre beni üzmelerine göz yummami ve her seferinde ders almayisimi..
fazla kahve icmemi ve tatliya düskünlügümü...hic sefmiyorum
AmA BeN SaDeCe SeNiNLe DaHa GücLü, SeNsiZ KaLiNcA DaHa iNaTCi ve BoMbOsUm...
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 21:01
AmA BeN SaDeCe SeNiNLe DaHa GücLü, SeNsiZ KaLiNcA DaHa iNaTCi ve BoMbOsUm...
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 22:51
Gönderim zamanı 24.03.2008 - 23:53
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 11:04
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 19:52
yanlış genelleme! ya da ben genelleme dışıyım! iltifatlardan, dürüstlükten uzak övgülerden ve yalakalardan NEFRET EDERİM!...hele görünüşümle ilgili iltifat edenlerden tiskinirim! çünkü ne olduğumu çok iyi bilirim...vallahi bende aslan burçlarından hiç hazzetmem sürekli kendilerini birilerinin övmesinden hoşlanırlar pohpohlanmak tan ve pohpohlamaktanda hiç hazzetmem sanırım sen inatçılığın tanımınıda bilemezsin daha inatçı görmemişsin:)
neyse hocam herkesin elindeki lokma kendi ağzına girsin hayatından herkes memnunsa sorun yoktur. ben memnunum.
övgüler konusunda tek hoşuma giden beni tanıyan birinin üstün zekamla( ) ilgili sözleridir...
ben kendimi çok iyi tanıyan bir aslanım..eksikliklerimi de zaaflarımı ya da güçlü yönlerimi de çok iyi bilirim, işte bu yüzden övgü ya da yergiler benim moralimi çok fazla değiştiremez...
hammurabi, aslanları sevmemeye devam et...çünkü herhangi bir aslanın sevgine ihtiyaç duyduğunu sanmıyorum...
sevmediğim yönüm işte bu...
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 22:38
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 22:50
bilmiyorum tam olarak özeleştiri yaptığımız zaman işte o zaman erdemli insan olabiliriz
ne yazık insan burnunun ucunu bile görmezken nasıl kendini eleştirsin ki
allah hepimizi ıslah etsin hepimiz nefs taşıyoruz çok hata yapıyoruz kalp kırıyoruz hak yiyoruz kibirleniyoruz böbürleniyoruz
üç kuruşluk hesaplarla biribirmizin gözünu oyuyoruz iş yerinde yalakalık yapıyoruz adam seçiyoruz rüşvet alıyoruz ayak kaydırıyoruz gıybet ediyoruz
kendimize bakmadan insanlarla alay ediyoruz hep kendimizi haklı karşımızdakini haksız biliyoruz
kırıyoruz vuruyoruz hep daha fazlasını istiyoruz bizi yaratana isyan ediyoruz zevk uğruna namussuzluk yapıyoruz yolda sarkıntılık yapıyoruz et pazarlıyoruz et satıyoruz
para için çocukları gençleri kadınları ihtiyarları herkesi satıyoruz
ve hala adımıza insan denince kendimizi bişey sanıyoruz
ve daha bir çok hata yapıyoruz yüzümüze vurulunca da çığırdan çıkıyoruz
allah hepimizi ıslah etsin
AMİN
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 25.03.2008 - 22:59
tek söz söyleyeceğim, lütfen 2 dk düşününüz;
ben hammurabi olsaydım, ve ''tam olarak özeleştiri'' yapsaydım önce, birazcık ukala olduğumu söylerdim... kızmaca-gücenmece yok..onca beddua aldım tarafınızdan ama ben gücenik değilim mesela...
neyse, benim açımdan konu kapanmıştır...
''tam olarak özeleştiri'' yapayım ben de;
maaalesef se-çe-rim, a-yık-la-rım, kalabalık değilim, ve bundan da gayet memnunum...
Gönderim zamanı 26.03.2008 - 00:19
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 22:31
yanisi;
yönlerimi sevmiorum, yöneltiorum kimi zamanda yönetiorum ( içme dedik dimi bu kaaa )
Bu mesaj İaN tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 18.04.2008 - 22:31
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 22:40