Daankk edenler
Gönderim zamanı 01.08.2006 - 10:55
Avuçlarımda etimi parçalayan yalnızlıklar.
Yollara düşürür sevda şarkıları ve öyle adlar vardır ki kanatır dudaklarını ismini her andığında
Anmak istemezsin aslında ama olmaz yine bir yürek vardır ki bu bedenin içinde
Israrla yaralamak ister kendini
Gönderim zamanı 01.08.2006 - 11:00
Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:09
Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.08.2006 - 23:10
Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:09
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:20
Olmak meselesi üzerine,yani anlaşılır bir dille büyüdüğümü fark ettiğimi, acelece önüme sunulan sorumluluklarımın benden ağır olması ile başlamıştır dank etmişliğim.
Hiç unutmam. Anamın,oğlum artık kocaman adam oldun. Bırak haylazlıkları, bak bugün varız,yarın yokuzlu gerçeğin,o zaman ki anlamaz bedenime dank etmesi.
Ya bu gerçekle yaşayacaktım. Ya da inkar edecektim,bir duvara toslayana kadar ( öyle de oldu. )
Bir heyecan peşinden koşup gidenlerin seline kapıldım. Uyandığımda bilmediğim bir sahile vurmuştum artık.
Ya bu sahilde hayat kuracaktım. Ya da yine inkar edip,peşinden koşulan ütopyanın yakasını bırakacaktım. ( öyle de oldu. )
( Alışmak zor oldu tabi. O zamandan bu zamana hayli yol katetmişim farkında olmadan. )
Şimdi,geriye dönüp bakıyorumda. Güzelim okulumu bitirememişim,istemediğim bir mesleği icra ediyorum.
Okul arkadaşlarım ise,şimdilerde...
Dank... Dank... Dank...
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 01.08.2006 - 23:48
Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.08.2006 - 23:49
Gönderim zamanı 02.08.2006 - 00:16
kaldırabilirim sanmıştım dank etti ki, ben hala küçüğüm ve bu denli ciddi sorumluluklar için daha büyük olmak gerekiyomuş.. fazla geldi....ezildim ben..
ve en çok dank edip acıtansa insan büyüdükçe hayalleri küçültülüyomuş istemese de...ve naparsan yap kimseye yaranamıyormuşsun.....
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 02.08.2006 - 23:22
Gene aynı melankoli gene aynı hüzün bir adımım diğerinin peşi sıra yürüdüm de yürüdüm. Bugsy moralsiz olduğumu çabuk kavradı genelde hızlı tempolu yürümeyi sevendir ama bana ayak uydurdu bu sefer sakin telaşsız gidiyorduk. Epey insan vardı sahilde yani deyim yerindeyse cıvıl cıvıldı. Bisiklete binenler, patenciler, yürüyüş yapanlar , piknikçiler, demlenenler benim gibi köpeklerini yürüyüşe çıkaranlar kalabalıktı yani sizin anlayacağınız. Epey yürüdükten sonra sanırsam Suadiye civarlarında bir banka yerleştik bir sigara yaktım bugsy çömdü dibime düşüncelere daldım gene. O sırada nerden çıktığını anlamadığım bir bayan sokuldu "pardon" dedi " kendini sevdirir mi ?" diye sordu. " Elbette" dedim "bişi yapmaz zaten tek derdi o " Bir yandan Bugsyyi seviyordu bir yandan da konuşuyordu " Çok sevimli yaa Benimde vardı aynı cins ama bir trafik canavarı aldı onu benden o zamandan beri köpek almıyorum " ." Üzüldüm" dedim " Allah kimseye sevdiklerinin kaybını yaşatmasa ne güzel olurdu ama bir yerde kader " dedim " "Bir sigaranız var mı ?" diye sordu " var" dedim. Sigarayı verdim. Sigarasını yaktı yanımdaki boş yere oturdu . Konuşma kesilmişti birden aslında gayette memnundum sessizlikten ben denizi seyrettim sigaramı içtim o Bugsyi sevdi sigarasını içti. Bitirince kalktı " iyi akşamlar " dedi " size de dedim" o gitti ben denizi seyrettim . İşte o sırada kafama daaannkkkk etti halen kurtaramamıştım kendimi sevdiğimin etkisinden kim ne derse desin kolay olmayacaktı bu sefer benim için, kolay olmayacaktı artık tekrardan başlamak , sevebilmek ,aşık olmak kolay olmayacaktı tekrar birini bana ait hissetmek
Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 02.08.2006 - 23:24
Gönderim zamanı 02.08.2006 - 23:41
Gönderim zamanı 03.08.2006 - 21:49
Büyük bir kalbin var dedi sen sevmeyi seven birisin unutma ve vazgeçme sevmekten. Daankk sesleri kafamda uğultu oldu dinmedi. Haklısın dedim dilimle , yanılıyorsun dedim yüreğimle . Eğer birgün yine severse bu gönül dedim izin vermeyeceğim onu sevdiğim gibi sevmeye.
Bu mesaj daaankk tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 03.08.2006 - 21:50
Gönderim zamanı 09.08.2006 - 23:59
Gönderim zamanı 10.08.2006 - 10:29
Ama dank kardeş ulu orta heryerde kendinle sesli sohbet etmeye kalkma herkes sendeki erdemi keşfedememiş olabilir.
şaka bir tarafa, insanın kendinle hesaplaşması, doğruları bulma, hataları yok etme yönünde gerçekten güzel bi olay.
Gönderim zamanı 10.08.2006 - 10:35
...
Gönderim zamanı 10.08.2006 - 10:52
Gönderim zamanı 14.08.2006 - 15:48
zor dostum zor
sevilmeden sevmek
onu bir başkasının
yanında görmek
zor dostum zor
gülerken ağlamak
o aşk dolu günlerin
ardından bakmak
sev seni seveni
aşk nedir bileni
arama hiç boşuna
bırakıpta gideni
zor dostum zor
bir teselli bulmak
sevip sevip sonunda
yabancı olmak
İşte o anda daaankkk etti işte o anda bu daaankk beynime değil kalbime düştü işte o anda farkına vardım ki henüz çok erken henüz çok erken şarkılara meydan okumak için.O an anladım ki şarkılar epey bir süre kazanacaktı bu savaşı iyisimi direnmeden teslim olmalı.
Gönderim zamanı 14.08.2006 - 16:11
Yanımda olmanı istemem boşa yanımda mutlu oluyorsan saten yanımda kalıcaksın yanında mutlu oluyorsan saten yanında olacağım..(4ünlem3soruişareti)
Gönderim zamanı 15.08.2006 - 00:21
Gönderim zamanı 15.08.2006 - 23:38
daha fazla kendimi bişeyler için üzemem...
hayat çok kısaymış, saniyelikmiş iyi bi DANK etti...
Gönderim zamanı 16.08.2006 - 13:45
Gönderim zamanı 16.08.2006 - 13:55
Uzar bu uzantılar.
Karanlık yakında.
Kısaldıkça yakınlar.
Yorgoyu haklı çıkarmakta.
Alkol ikindisindeyim bu aralar. Bir kere uymaya gör nefse,sonrası zaten malum.
Her anımızla dank ulan dank!.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...