Daankk edenler
Gönderim zamanı 16.08.2006 - 14:06
iyilik yap iyilik bulmuş bak bak...insanlara yardım etmek lazımmış diiim duriim ben hala.. onca daank kıramadı tabii henüz kafamı..
bunca daanktan bi halt anlamayan bana an itibariyle daaank etmiştir ki, insanlara yaranılmıyor yahuu..
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 16.08.2006 - 14:13
Kendinle yarıştıkça zafere ulaşmak mümkün değildir. Kendine sakladığın gerçeği gizinde tutmakda öyle. Olası bir yangında güvenebileceğin bir kendin yaratmalısın ki,dank edişler hal itibariyle sekteye uğrasın.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 16.08.2006 - 14:53
ve olası değil olmuş ciddi yangınlarda nedense bi tek bu ilkelerin beni ayakta tutabilmesi de ayrı bir sorgulama yumağına itiyor ve bunun dankları çok daha ciddi oluyor..
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 25.08.2006 - 17:48
İşte bütün bu süzmeler içinde alakasız birr daankk yaşadım. Sıradan bir daannk izlenimi verebilir bu sefer size ancak bu umrumda değil açıkçası. Bunalımda olduğu zaman insan daha fazla düşünüyor ve daha fazla düşündüğü için insan daha üretken olur. Ben üretkenliği seviyorum, ben yazmayı seviyorum ben duyguları kelimelere çevirmeyi seviyorum.Varsın dağılayım yine toparlanmamacasına varsın kahkahalarm çınlatmasın mekanları ama üretebileyim. Eğer böyle üretebiliyorsam hep böyle kalayım.
Gönderim zamanı 20.09.2006 - 21:55
Pamuk ipliğine bağlıydı hayat ve sadece saniyeler ve anlar rol oynuyordu hayatımızda. Saniyeler bile bazen çok uzun zaman dilimleri oluyordu ölüp gitmek ile hayatta kalmak arasındaki o düz çizgi üzerinde. Bu kısacık anlara bağlıyken yaşamak halen olup bitmişler için üzülüyor halen olduramadıklarımız için kahroluyor kendi dünyamızı kendimize zehir ediyorduk.
Bir sonraki daaankk ise o anı düşündükçe yaşadım açıkçası. O ürkütücü seslerin hemen ardından herkes bir şekilde güvenli bir nokta aramıştı kendi gözünde kimileri camın kenarından uzaklaşmış kimileri ise yere çömelmiş duruyordu. İşte bu kadar tatlı ve önemliydi hayatta kalmak. Daha yaşamak istiyorduk çünkü yaşamak istediğimiz pek çok şey vardı. Almak istediklerimiz duruyordu bu hayattan ve zamansız gitmek istemiyorduk. Güvene almak istemiştik bedeni ve ona can veren ruhu. Yaşamak önemliydi bizim için.
Gönderim zamanı 20.09.2006 - 22:58
İşte bunun gibi kısa dörtlükler peşinde koşan birinin,yine kısa hikayesinden ibaret dank edişlerimiz. Her yangında kurtarılacak yeni fikirler ürüyor beynimizde. Uzadıkça soğuyoruz. Soğudukça,maziye bırakılmış titrek bir ayak izi kalıyor geriye.İşte bu kadar tatlı ve önemliydi hayatta kalmak. Daha yaşamak istiyorduk çünkü yaşamak istediğimiz pek çok şey vardı. Almak istediklerimiz duruyordu bu hayattan ve zamansız gitmek istemiyorduk. Güvene almak istemiştik bedeni ve ona can veren ruhu. Yaşamak önemliydi bizim için.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...
Gönderim zamanı 22.09.2006 - 15:35
32 yaşındayım az önce o eski şarkıyla tepinirken dışardan nasıl duruyor olduğum geldi aklıma ve dışardan biri görse herife bak eşşek kadar olmuş nasıl tepiniyor yaşından utan der diye düşündüm , Halbuki bundan 7-8 sene evvel aynı kişi beni görmüş olsa aynı ben için helal çocuğa nasılda içinde enerji ve yaşama sevinci var der ve normal karşılardı.Şimdi farkına vardım ki ben yaşlanmışım artık evet evet daankk etti artık yaşlanmışım ben.Ve çok boş geçmiş hayatın önemli zamanları saçma sapan sevdaların veya haylazlıkların peşinde koşmakla harcanmış.
Gönderim zamanı 08.11.2006 - 13:40
Kaçın kurası olduğunu unutursun bir süre, hangi cümleyi yerine koyabiliriz bu sert bakışların arkasına hee birde olur olmaz daank edişlerimiz yokmu avuç içindeki farkı anlatır maviyi gören en güzel penceremizden..
Gönderim zamanı 13.03.2007 - 00:46
Gönderim zamanı 14.05.2007 - 13:22
dank etti mutluluk sandığım kadar uzakta ve sandığım kadar korkulacak bir şey değilmiş...
Gönderim zamanı 07.11.2007 - 13:10