Harabe Mor Çatı bölümümüze sadece bayanlar girecektir. Hiçbir şekil de bir erkek üyenin girişi söz konusu bile OLMAYACAKTIR!!!
Harabe Mor Catı şifresi aşağıdaki maddelerin hepsinin yerine getirilmesi durumunda verilecektir. Aksi durumda kimse kimseye bu konuda ÖM atmasın.
1. 100 mesaj ve üstü mesaj sayısı (burdan kastım boş mesajlar değil, site de kalıcı olmıyacaksanız ne siz yorulun ne de biz)
2. En az iki ay Harabe.net üyesi olmalı
3. Harabe.net foto albüm e en az 3 adet resim eklemeli
4. Harabe üyeleriyle msn kanalı ile sohbet edebilmeli, kamera açabilmeli.
5. Eğer gelebiliyorsa toplantılara gelebilmeli. Ha bir de yarın bigün burdan gittiğinizde gider ayak birine açıklamıyacak karakter de biri olduğunuzu ispatlayın. Bu kadar kendini küçülttecek biri olacağını sanmıyorum ama yine de uyarayım dedim. Böyle bir karar almak zorunda idik haberiniz olsun. Şu an ki şifre değiştirilecektir ve teker teker oraya yaza..
Şifreyi bayan yönetici veya adminlerden alabilirsiniz. Ama şu konuda da anlayış göstermenizi rica ediyorum. Foruma yeni üye olan ve daha kendisini tanımadığımız, kendisinin bir bayan olduğunu söyliyen herkese şifreyi hemen veremeyiz. Forumda önce kendinizi bir tanıtın. Kimkimdir bölümüne, Harabe Foto Albüm bölümüne ve diğer tanıtım bölümlerine girişlerinizi yapın ki biz de bilelim gerçekten kimmişsiniz. Daha sonra yönetici ve adminlere ÖM yoluyla ya da msn yoluyla ulaşıp taleplerinizi iletebilirsiniz. O kişiler onay verirse ve tatmin olurlarsa zaten size şifreyi vericeklerdir. Ben bu konuda çok hassassım. Sizin de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.
Eğer bir erkek üye bayan nicki kullanıp şifreyi almaya çalıştığını tespit edersek, siteye girişini engelliyeceğiz. Ayrıca aynı şekil de bir bayan üye bir erkek üyeye şifreyi verirse yine aynı şekil de üyeliği bizim belirlediğimiz süre ile iptal edilecektir.
Bazı bayan yönetici ve adminlerimizi online yakalayamıyabilirsiniz. O yüzden burdan da taleplerinizi iletebilrisiniz..
Var mı sorusu olan? Umarım anlaşılmıştır...Teşekkürler
Konu tarafından düzenlenmiş , ilgisiz mesajlar çıkarılmıştır.
Bu mesajdan itibaren bu konuya erkek üyelerin mesaj yazmamasını rica ediyorum. Eğer yazılırsa , bir haftalığına yazma yetkisi alınacaktır.
Aynı şekilde, daha önce Wildrose unda dediği gidi bu konu şifre isteği için açılmıştır. Şifre isteyen bayanlar da, istek dışında mesaj yazmasınlar lütfen.
Bu mesaj elma tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.08.2007 - 21:11