Dans (Tango) Zinanın ayakta yapılan şeklimidir ?
Gönderim zamanı 12.08.2006 - 19:17
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
#22 Ziyaretçi_jakobe_*
Gönderim zamanı 12.08.2006 - 19:22
Kendi dünyanız demekle de neyi kasteddiğinizi anlayabilmiş değilim. Burası herkese açık bir forum sitesi. Burada sadece ben yokum.SAdece benim fikirlerime sahip insanlar da yok.Zati muhterem sizi kendi dünyanızla baş başa bırakıyorum=)
Fikri olan herkesfikirlerini özgürce yazabiliyor. Fikri olmayanlar da okur fikir sahibi olur.
Ben fikrim olmadığı konuları okuyorum mesela. Bunda gocunacak bir şey yok.
Size zorla buraya yazı yazın diyen olmadı. Zaten herkes buraya yazı yazmak zorunda da değil. Hatta hiç kimse bu siteye girmek zorunda da değil.
Gönderim zamanı 12.08.2006 - 19:25
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 06.09.2006 - 15:10
Göl Evi filmindeki sahne gerçekten buradaki tartışmayı özetler ve sonuçlar nitelikte..Aşkın ve aşkla beraber kendini gösteren esaret duygusunun en iyi sergilendiği ve yaşandığı yerdir dans . Tango dansındaki figürlerde bu yaşanmış duyguların dilidir. Zinayla ilişkilendirmeyi saçma buluyorum..Bu dansla birbirine aşık olanlarda olabilir, kendini yatakta bulanlarda. Bu o anki hissettiklerine bağlıdır.Ama şunu şiddetle dile getirmek istiyorum.. Bİr erkek ya da kadın aklına koymuşsa o kişiyi zaten çoktan fanteziler kurmaya başlamıştır. Dans sadece sahne olur senaryosundaki fantezilerini oynamaya..dün bir filme gittim göl evi diye ikinci yarıda galiba kızla adam bir slow dans ediyolar o kadar romantikki böyle bir dan s etmek isterdim hoşlnadığım biriyle ,zina olayı çok daha ileri düzeyde ve çıplak yapılıyo ikisini ayne kefeye koymak yanlış,keşke slow dans edilen yerler olsa pek dans edilmiyor doğrusu ,gerci milletin ortasındada öyle rahat dans ed,ilmez müzik ve flort hoş
Bu mesaj arinna tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 06.09.2006 - 15:12
Aunius Aurelius Simachus
Gönderim zamanı 06.09.2006 - 17:19
Gönderim zamanı 06.09.2006 - 22:31
Aunius Aurelius Simachus
Gönderim zamanı 04.10.2008 - 16:42
Şimdi bu şuna benziyor;dinde içki aklı uyuşturduğu,sarhoş ettiği için yasak.Şimdi biri kalkıp hayır efendim içki sarhoş etmez dese,o adamın o güne kadar şarap diye gazoz içtiği varsayılır.E tabi yeşilçam seti de değil etrafta gazozuna uyuşturucu atacak biri olsun...Kötü ne oluyorsa, ne kadar karmaşa, sinir varsa bu dans etmeyenler yüzünden değil mi?
Keşke herkes dans etse...
Hayat bayram olsa...
Gönderim zamanı 02.04.2009 - 17:17
Gönderim zamanı 03.04.2009 - 14:04
İlk tangoların çoğunda söz yoktu, olanlardaysa sözler doğaçlama ve açık saçıktı.
bu bir ölçü sayılmaz,ben halk müziğini severim mesela,ve pek çok türküde de
açık saçık sözler vardır..
şahsen tango,slov dans..vb ikili dansların özel bişeyler hissettiğiniz biri dışındaki
birileriyle yapılmasından hoşlanmam,kendi hesabıma hoşlanmam..ama zinayla
bir tuttuğumdan değil,bana o şekilde anlamlı geldiğinden..zinayla eş tutmak
benim için abesle iştigal,yok devenin bale pabucu;şeklinde bişey.. : )
ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..
ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun...
Gönderim zamanı 03.04.2009 - 14:19
ama o başlıktaki sonuca tarihle ulaşılamaz ki
örnek verecek olursak mankenlik de ilk kez g.amerikalı tasarımcıların ürettiklerini fahişeler yoluyla halka tanıtmaları ile başladığı biliniyor
bu durumda bütün mankenlere "fahişe" demediğimiz gibi tango için de yine aynı şeyden bahsedemeyiz. bence
Gönderim zamanı 03.04.2009 - 20:38