uzun zaman aşka inandım,sevmeye inandım ,aşk aradım .ama ne oldu ? ya ben sevdim o sevmedi ,ya o sevdi ben sevmedim,bütüngün onu düşündüm ,telefon açsın mesaj atsın diye bekledim belki attı belki atmadı ama sonuçta bekledimya,,beni istediğim kadar sevmedi,istediğim kadar ilgi göstermedi,ilk kavgada ayrıllalım dedi beni üzdü çok üzdü ayrılıklar hadi üzülmek ağlamak belki bir süre ama işi gücü bırakıp bütün aşkın ı düşünmek sevgilim şunu dedi,çok kıskanç ,istediğim kareekterde ve tipte değil üzülmek ,hayal kırıklığına uğramak, sevgiliyi bırakamamak sanki zamkla yapıştık,eskiden bırakırdım oda ayrı artık hayır ,ama sonra osho dediki insanlar sevgide cimridir doğryudur , aşk beynimi yedi hele en son çıktıgım erkek ilgsiizliği ile iki ayım ı yedi beni mahvetti ,artık aşk istemiyorum, karekterinide incelemem , yanımda olan bir erkek elimi tutsun yada sadece cinsellik aşk yok aşk yuzunden işime konstantre olamıyorum sanmıyorumki erkekler böyle olsun onlar uyanıktır ,artık bende bıraktım aşkı aramayı istemeyi o beni bulsun,huzur versin
Edited by naturel, 21.08.2006 - 22:28.