0
İftira Atın
Started by
Ziyaretçi_ozilim_*
, 23.08.2006 18:07
1610 replies to this topic
Posted 14.09.2006 - 23:10
bu üstteki yalakanin en önde gideninin yaninda gezermis
Gelincik
Posted 14.09.2006 - 23:11
bu üstteki helva ile ayran içermiş...
Posted 14.09.2006 - 23:24
İki üsttekinden de caccık olmasmış
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 14.09.2006 - 23:58
bu üstteki ve onun iki üstteki arasında muazzam bi sevgi varmış gelen haberlere göre onları wili aplam ayırmış
sabah öle akşam elimizde biralar
sallana sallana alsancaktan aşağı
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
Posted 15.09.2006 - 00:17
bu üstteki hırdavat yidi.. ondandı dimi q:
Posted 15.09.2006 - 00:40
bu üsttekinin plastik top fabrikası varmış yakında basketbol ve voleybol toplarıda üretmeye başlıcakmış ama bu gidişle gülle üretip benim kafama atcak galiba
sabah öle akşam elimizde biralar
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
bir konakta karşıyakada
ben o yari arar dururum
Posted 07.10.2006 - 21:40
bu üstekinin resmı onun kışıliğini yansıtıomus
∂öηємєм кαяαяıм∂αη кєѕιη αятıк αğℓαмα ѕıяαѕı ѕєηιη...
αятıк ηє ∂υαмѕıη ηє ∂є вє∂∂υαм..
αятıк ηє ∂υαмѕıη ηє ∂є вє∂∂υαм..
Posted 09.10.2006 - 21:06
antiope var yaaa..aslında ismini yanlış yazmış antilop yazacaamış yanlış tuşlara basmış..
şimdi de karizmatik duruyor diye göyaa çaktırmıyor antilop yazmaya çalışırkenantiope yazdığını
şimdi de karizmatik duruyor diye göyaa çaktırmıyor antilop yazmaya çalışırkenantiope yazdığını
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Posted 11.10.2006 - 15:48
bir üstteki arkadaş rüzgarın yönünü parmağını yalayarak bulup,sabahları da yüzünü yıkamazmış,sonra bir de evindeki kedisinin akıbeti hala belli değil..
........zenci mahallesindeki solaryumcu........
Posted 11.10.2006 - 15:57
Bu arkadaşta jiletçiler çetesinin ele başlarından..Yaklaşmayın fırlatır valla şakağınıza..Avatardan belli zaten sayko takıldığı
Niçin hep birlikte barış ve uyum içerisinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.
Aunius Aurelius Simachus
Aunius Aurelius Simachus
Posted 12.10.2006 - 17:07
ASLINDA KELMİŞ SAÇLARI POSTİŞMİŞ
........zenci mahallesindeki solaryumcu........
Posted 12.10.2006 - 18:22
yukardaki wampirmiş...yeni hedefi de forumun en şişman üyesiymiş
diplerdengelenvemuhatabınınokuyamayacağınıbildiğimnot: ozilim oyunun baya bi tuttu da..sen yoksun
diplerdengelenvemuhatabınınokuyamayacağınıbildiğimnot: ozilim oyunun baya bi tuttu da..sen yoksun
...
Posted 12.10.2006 - 19:17
shy aslında çok sinirli bir kimseymiş, öyle sinirliymiş ki öfkesinden yer gök inlermiş, sonra bir gün dişçiye gitmiş ve sinirlerini aldırmış..
o gün bu gündür sessiz sakin bir kimliğe burunmuş..hatta eski avatarında lost yazmasının sebebi kayıp sinirlerini yad etmiş olmakmış...
eskisi gibi olmaya çok çalışmış shy...amabu halimselim yaftasından kurtulamaz olmuş...
ayyhh..yoruldum yazmaktan..
o gün bu gündür sessiz sakin bir kimliğe burunmuş..hatta eski avatarında lost yazmasının sebebi kayıp sinirlerini yad etmiş olmakmış...
eskisi gibi olmaya çok çalışmış shy...amabu halimselim yaftasından kurtulamaz olmuş...
ayyhh..yoruldum yazmaktan..
............................şşşşt sessiz ol!.................................
9 user(s) are reading this topic
0 members, 9 guests, 0 anonymous users