0
İftira Atın
Konuyu açan
Ziyaretçi_ozilim_*
, 23.08.2006 18:07
bu konuya 1610 yanıt verildi
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 22:50
PİS İFTİRACI , HEM BİKEREM DUVARA DEÐİL ASANSÖR AYNALARINA YAPARIM ÖLE
ASIL BU ÜSTTEKİ VARYA , KOMŞULARIN KAPISINI DİNLİYOMUŞ, HEMDE KARŞI APARTMANLARDA YATAK ODASI PENCERELERİNİ RONTLUYOMUŞ. HA BİDE AYAKLARI KOKUYOMUŞ
ASIL BU ÜSTTEKİ VARYA , KOMŞULARIN KAPISINI DİNLİYOMUŞ, HEMDE KARŞI APARTMANLARDA YATAK ODASI PENCERELERİNİ RONTLUYOMUŞ. HA BİDE AYAKLARI KOKUYOMUŞ
..............................................................oNuRsTyLe wAs dEad...!!
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 23:39
üstteki internete girmek için annesine türlü yalanlar söylüyormuş..
HaRaBe YaN GeLiP YaTMa YeRi DeÐiLDiR!!!
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 00:09
Bu Üsteki Yemek Filan Bilmez Kitaplardan Bakıp Bize Tarif Yazar Sonra Ben Biliyom Der.
Emine Beder'in Kitaplarından Yazıyor Ben Gördüm
Emine Beder'in Kitaplarından Yazıyor Ben Gördüm
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:24
USER VARYA ,, ASKER KAÇAÐIYMIŞ, ASKERDEN KAÇMIŞ
..............................................................oNuRsTyLe wAs dEad...!!
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:31
bu üstteki varya aslında cok şeker biriymişte kimse asılmasın diye sert görünüyomuş
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:38
Bu Albashara var ya dünyanın en mutlu insanı...O kadar mutlu ki kendi bile inanamıyor..
Gözünü kırpma , düşerim ben
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:40
bu üstteki varya mafya anası
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:43
bu üstteki varya siteye casus olarak gelmiş başka bir siteden
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:44
bu üstteki var ya o seri cinayetlere azmettiren kişi...bütün hinlik aslında onun başının altından çıkıyor
Gözünü kırpma , düşerim ben
Gönderim zamanı 11.11.2006 - 14:45
Sevoş ,için di pişti omuşuz yaff :Şimdi efendim bu üstteki küçük yaşlarda kendinde bir nevi büyücülük histerileri başlamış büyü yapmak için koca koca kazanlar çeşit çişite otlar baharatlar falab taa o zamanlardan toplamaya başlamış. İlk öncelikli büyü yapma niyeti aşık olduğu çocuğu kendisine aşık etmekmiş ama gel zaman git zamankazanda kaynaya et, sebze ve baharatlar günümüzün yemekleri oluvermiş. Şimdi ise ahçılık yaparmış bu kişi yaa yaa.
Bu üsteki varya kendisi Alp dağlarının oluşumna neden olan bundan yaklaşık 4-5 milyon yıl önce kullanılmış ilk jeolojik deprem bombasını kullanmış haı o yıllara erkek arkadaşının icat ettiği zaman makinasıyla gitmiş diyorlar. Zamn makinasının icadından sonra sayısız kere erkek arkadaşını öldürmüş daha sonra yine o öldürdüğü ana gidip yine öldürmüş. Acımasız mış böyle 100-200 kere öldürmüş diyorlar sevgilsini yaaa yaa yaa
Bu üsteki varya kendisi Alp dağlarının oluşumna neden olan bundan yaklaşık 4-5 milyon yıl önce kullanılmış ilk jeolojik deprem bombasını kullanmış haı o yıllara erkek arkadaşının icat ettiği zaman makinasıyla gitmiş diyorlar. Zamn makinasının icadından sonra sayısız kere erkek arkadaşını öldürmüş daha sonra yine o öldürdüğü ana gidip yine öldürmüş. Acımasız mış böyle 100-200 kere öldürmüş diyorlar sevgilsini yaaa yaa yaa