Haftanın Kitabı !
Gönderim zamanı 10.08.2009 - 17:41
Gönderim zamanı 10.08.2009 - 18:01
Koloni de kalmamışdı sipariş ettim
...
Gönderim zamanı 10.08.2009 - 18:01
Lanet olsun kitap daha çıkmamış.
Alla alla, ben babasını de sevmezdim halbuse.. ( grange mıydı adı, şu taş meclisi mi neydi o işte) . Gerçi Türkçe 3. kurdayım daha, okumayı daha sökemedim amcası...
Gönderim zamanı 15.10.2009 - 11:01
Yeni bir hayat, yeni bir aşk…
Tüm dünyada gençlerin tutkunu olduğu yeni bir vampir serisi.
On altı yaşındaki Zoey, İz Sürücü tarafından İşaretlendiğinde, eski hayatının geride kaldığını anlamıştı. Şimdi artık, arkadaşlarından ve ailesinden ayrılıp çalışması gereken tek dersin Vampir 101 olacağı Gece Evi’ne yerleşmek zorundaydı.
Aşk, İhanet, Gerilim ve Rekabet dolu Gece Evi Serisinin İlk kitabı İŞARET sizi kendisine esir edecek.
Gece Evi’nin karanlık ve büyülü dünyasına davetlisiniz.
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 15.10.2009 - 19:04
Ciğerim bunun Stephenie Meyer'in Alacakaranlık serisinden farkı nedir.
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 15.10.2009 - 21:38
bu vampir seyleri angel ve buffy ile basladı aslında
araya bi kaç yıl girdi diye gündemden düştü dediydik
meger twilightın yazarı angel ın hayranı çıkmasın mıı
aynı ben
asıl bi vampir günlükleri var tam twilight ın dizi versionu
onu izle
fark göremiyorum ya sen dersin
gelelim gece evi serisine
bu da vampirli ama vampirlere yeni türler katıyo insan ve vampirlerin türevleri olusuyo bu kitap dizisinde
kendi okulları filan var
pagan kaynaklı etmenler var bayılıyorum
haa asıl önemlisi bi dizi var tv dizisi hbo da yayınlanıyo true blood o bambaska bişi
Gönderim zamanı 15.10.2009 - 21:39
sen de cevabını almıssındır umarım
haa kesmediyse şöyle diyim
kolay okunuyo beyni kasmıyo böylee saatlerce düşünmen yahu bu cümlede aslında ne demek istenmiş diye
beyin fırtınası yapmıyosun o iyi geliyoo
Gönderim zamanı 15.10.2009 - 21:44
Nedense herkesin okuduğu, tavsiye ettiği popüler kitaplar pek ilgimi çekmiyor benim. Okusam bile sırf okumuş olmak için okuyorum.
Gönderim zamanı 15.10.2009 - 21:46
şu an elimde okunacaklar var, onları bitirdiğimde, vampir serilerine yönelebilirim belki.
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 02.11.2009 - 12:57
KIŞKIRTICI BİR İHANET, ŞAŞIRTICI BİR TEHLİKE...
GECE EVİ SERİSİNİN BÜYÜLEYİCİ İLK KİTABI İŞARETTEN SONRA İHANET KİTABINDA DA HEYECAN ARTARAK DEVAM EDİYOR
Zoey için Hayat harika bir şekilde akıp gitmektedir. O sonunda vampir tanrıçasının ona verdiği büyük güçlerle barışık hale gelmiştir ve okulun bir parçası olduğunu içtenlikle hisseder. Fakat ardından hesapta olmayan bir şey gerçekleşir: Küçük yaştaki çocuklar öldürülür ve bütün deliller Gece Evini işaret etmektedir. Zoey kendisini eşsiz kılan yeteneklerin sevdiklerine karşı bir tehdit unsuru olabileceğini anlar
GECE EVİ SERİSİNİN İKİNCİ KİTABI İHANET SİZİ ESİR EDECEK
Karanlık vampir dünyasında geçen olağanüstü etkileyici bir macera.
Romantic Times BOOKreviews
Son zamanların en iyi gençlik romanı. Sosyal bir dışlanmış olmanın ve dostluğun muhteşem güzelliğini gösteriyor.
The Beltane Papers
Gece Evi serisinin ikinci kitabı İHANET ürkütücü, seksi, güzel, şaşırtıcı ve müthiş heyecanlı.
Gönderim zamanı 02.11.2009 - 12:58
İLK ÖNCE İŞARET'LENDİ
ARDINDAN İHANET'E UÐRADI.
ŞİMDİ İSE ZOEY BİR SEÇİLMİŞ...
Dünyada satış rekorları kıran okuyan herkesi bağımlısı yapan gençlerin yeni gözdesi Gece Evi Serisinin 3'ncü kitabı SEÇİLMİŞ'te heyecan hız kesmeden katlanarak devam ediyor.
DİŞLERİNİZİ BU MUHTEŞEM MACERAYA GEÇİREBİLİRSİNİZ
Büyük bir felaket Zoey Kızılkuşu bekliyor. En iyi arkadaşı artık ölümsüz. Dostları birer düşmana dönüşmekteler. Düşmanları ise birer dosta. Ve o kana susamış üç erkekle aynı anda çıkmaktadır. Genç bir vampir olmak hiç bu kadar cehenneme dönüşmemişti
Gönderim zamanı 02.11.2009 - 13:00
ZOEYİN YENİ MACERASININ
TADINI ÇIKARMAYA HAZIR OLUN!
Dostlarınız sizi terk ettikleri zaman hayat çekilmez olur. İsterseniz Zoey Kızılkuşa sorun. Bir hafta içinde üç erkek arkadaşının üçünden de oldu; sıkı bir arkadaş grubunun üyesiyken, istenmeyen birine dönüştü. Artık hayattaki tek arkadaşları ölümden dönenler ya da İşaretinden olanlar. Üstelik Neferet insanlara savaş açtı ve Zoey bunun yanlış olduğunu biliyor. Ona kulak verecek kimse var mı?
Gönderim zamanı 02.11.2009 - 13:02
2 günde kapının önüne koyarlar kiiVampirler götüresice
haftyanın kitabı değil haftanın serisi oldu
çevrilen son kitabı 1 saate kadar okumaya baslayacafgımdan eklemiyorum
çevrilcek de bir kitap daha var seri de
hmmm nefisss
Gönderim zamanı 03.11.2009 - 14:53
İnanılmaz derecede sürekleyici, Tarih, komplo teorileri, gizem, entrika ve nefes kesen macera
Elinizden Bırakamayacaksınız...
Pegasus Sırrı
Dan Vinci Şifresi kitabından daha gizemli, daha heyecanlı ve daha fazla merak uyandırıcı...
Robert J. Randisi
Dan Brown'ın Da Vinci Şifresi Kitabının Hayranları Pegasus Sırrı'nı Çok Sevecekler.
Birisi bir sırrı ne kadar süre saklayabilir? Peki ya eğer bu sır batı uygarlığının 2000 yıllık temel taşlarını yok edebilecek kadar önemli bir sır ise? Gregg Loomis tarafından yazılan bu kitapta işte böylesine nefes kesici bir olayın peşinden gidilmektedir.
Amerikalı bir avukat olan Lang Reilly'nin kız kardeşi olan Janet Holt Paris'te bir apartman dairesinde öldürülür. Reilly, kız kardeşinin ölümünün bir kaza sonucu olmadığını anlar. Janet öldürülmüştür ve Lang katilin kim olduğunu ve kız kardeşini öldürme nedenini araştırmaya başlar.
Dan Brown hayranlarına sevindirecek bir kitap. Hız sınırlarını aşan bir heyecan. Romanın kahramanı ne tür korkunç bir tehlikede olduğunun farkında olmasa da kız kardeşinin ölüm nedeninin aydınlatmak için karanlık dünyalara, binyıllardır saklanan ölümcül sırlara korkusuzca dalıyor. Nefesinizi tutun, Gregg Loomis'in yeteneği sizi büyüleyecek. Bravo!
Harriet Klausner
Patlamalar sizi korkutmasın! Dahice kurgulanmış, oldukça akıcı, sürükleyici ve heyecan yüklü bir macera romanı.
Fresh Fiction
Bu kitapla göz kamaştırıcı bir başarıya imza atan Gregg Loomis yüksek derecede heyecan içeren bir gizem yaratmış. Bu şöleni kaçırmayın!
Tim Davis New Mystery Reader
Pegasus Sırrı ilk sayfasından başlayıp okuyucuyu maceranın içine çeker ve sürprizlerle dolu bu kovalamacayı okumanın mükem- mel keyfini okuyucuya sunar. Kesinlikle fantastik bir roman. Bize bu keyfi yaşattığın için teşekkürler Gregg Loomis.
Shayne Sawyer, Fresh Fiction
Gönderim zamanı 03.11.2009 - 14:55
Eski CIA ajanı Don Huff İspanya Sevilla'da Hitler'in ekibinde önde gelen bir üye olan Skorzeny ile ilgili bir kitap yazmaktadır. Bir gün temizlikçi eve geldiğinde adamın vurularak öldürüldüğünü görür. Don'un kız kardeşi polisin hiçbir şey yapmamasından dolayı Lang Reilly'den yardım ister. O bunu kabul eder çünkü öldürülen kişi arkadaşıdır.
Don Huff'u öldürenler gün ışığını görmeksizin yazmaya devam ettiği kitabının yayınlanmasına engel olmak için mi onu öldürmüşlerdi? Öldürülmesine neden olan sırlar neydi? Lang, nedenleri bulmaya kararlıdır. Fakat arkadaşını öldürenler gerçeklere yaklaştığı takdirde onu da öldürmekten çekinmeyecektir.
Sırların izi onu 2. Dünya Savaşı'na ve Kilise'nin kuruluşu döneminde üstü örtülen gizemlere sürükleyecektir. Ölümcül bir takip Lang'ın peşindedir. Her bir sır çözüldüğünde Lang daha fazla tehlikeye girmektedir. Lang adım adım sonuca yaklaşmaktadır, eğer hayatta kalmayı başarabilirse.
'Bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız! Loomis tek hikaye içinde üç dönemi farklı ve sürükleyici olay örgüleriyle bütünleştirmiş. Tam da gizemin çözüldüğü düşünülürken, Loomis her zamanki gibi son ana kadar okuyucuyu şaşırtmaya devam ediyor. Pegasus Sırrı'nın devamı niteliğindeki bu kitabı herkese şiddetle tavsiye ediyorum.'
-Fresh Fiction-
'Julian Sırrı ilk sayfasından itibaren bitene dek okuyucunun ilgisini çekmeyi başaran akıcı bir kitaptır. Dan Brown hayranları Julian Sırrı'nı Da Vinci Şifresi kadar heyecan yüklü bulacaklardır. Gregg Loomis Indiana Jones tarzında karakterler yaratan yetenekli bir hikayecidir.'
-Midwest Book Review-
'Gregg Loomis, sizi her dönüşte yeni bir macerayla karşılaşacağınız bir sırlar labirentine davet ediyor.'
-Mystery-
Gönderim zamanı 12.11.2009 - 20:05
Lozan
Ali Naci Karacan
Birinci Dünya Savaşı'nın bitmesinin ve Avrupa'da yeni bir düzenin kurulmasının üzerinden dört yıl geçmiştir... Yenilen devletlerin imzaladığı antlaşmalar yürürlüğe girmiş, sadece Sevrés'in dayatıldığı ülkenin kalbinden, Anadolu'dan yükselen Milli Mücadele, galip devletleri barış için yeniden masaya oturmaya mecbur bırakmıştır...
Lozan, bu yeni barış sürecini Mudanya Mütarekesi'nden Lozan Antlaşması'nın imzalanmasına dek anlatan bir belgesel.
Gönderim zamanı 03.06.2010 - 23:40
Jeanne Korowa tek bir hata yaptı.
Katili ormanda arıyordu.
Oysa orman katilin içindeydi.
İnsanın içindeki vahşi çocuk gibi.
Genç ve yalnız bir kadın olan Yargıç Jeanne Korowa, tesadüfen şahit olduğu bir psikiyatri seansı sayesinde Pariste işlenen tüyler ürpertici seri cinayetlerin failini keşfetmiştir. Ama elinde hiçbir kanıt yoktur ve katilin peşine tek başına düşmek zorundadır.
Böylece Guatemala, Nikaragua ve Arjantinde soluk soluğa ve kanlı bir takip başlar.
Gönderim zamanı 07.07.2010 - 11:43
Kitabın Yazarı : Stieg Larsson
Kitabın Çevirmeni : Ali Arda
Kitabın Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : Eylül 2009
41 ülkede rekor satış yapan kitaplarının başarısını göremeden 50 yaşında hayata veda eden İsveçli gazeteci Stieg Larsson'un zihne kazınacak sahneler, çarpıcı ve canlı karakterler, okurları adeta yerlerine çivileyecek sürükleyici bir kurgu ile her sayfasını ağır ağır ve dokuyarak yazdığı Millennium serisinin ilk kitabı Ejderha Dövmeli Kız'ı okuduktan sonra, Gefle Dagblad gibi "bundan daha iyisi yapılamaz" diyebilirsiniz. Ama bu erken bir karar olabilir. Son sözü söylemeden ikincisini beklemenizi tavsiye ederiz.
Gönderim zamanı 07.07.2010 - 11:46
Stieg Larsson
Haziran 2010, 672 sayfa, ISBN: 9786054263684
İlkinden daha etkileyici ve daha şaşırtıcı Bu roman okurları esir edecek.
-SUNDAY TIMES
Eğer hâlâ Ejderha Dövmeli Kız'ı okumadıysanız, bu övgüyü okumayı bırakın ve bir tane alıp okumaya başlayın
Eğer Ejderha Dövmeli Kız'ı okumayı bitirdiyseniz, o zaman hiçbir şey ikincisini almaktan sizi alıkoyamaz.
-ERICA MARCUS
Ateşle Oynayan Kız az bulunan bir şey serinin ilk kitabından daha iyi olan bir roman
-LOUISE FRANCE, OBSERVER
Etkileyici, bu kitap için sabahlamaya değer.
-ENTERTAINMENT WEEKLY
Etkileyici bir iş Tırnak yedirten bir cinayet ve sırlar.
-PEOPLE
Bu kitabı bitirene kadar uyumayı unutacaksınız.
-DALLAS MORNING NEWS
Zekice Beni esir etti ve gözümü kırpmadan okudum.
-ALAN CHEUSE, SAN FRANCISCO CHRONICLE
Kurgunun ölümsüzlüğüne hoş geldin, Lisbeth Salander!
-MARIO VARGAS LLOSA, EL PAĺS
Dünyanın en başarılı suç romanı yazarı olarak memnuniyetle Larsson'u gösterebilirim. -SLATE