gofret estetik ameliyat oluyor
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 18:13
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 18:22
Teşekkür ederim canımcım.
Akdenize bir kısrak başı gibi
uzanan bu memleket bizim.
Bilekler kan içinde,
dişler kenetli, ayaklar çıplak
ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem,
bu cennet bizim. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın,
yok edin insanın insana kulluğunu,
bu davet bizim...Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi KARDEŞÇESİNE,bu hasret bizim... [/I]
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 19:53
Resmini koymadan ben bu hatuna benzemek için kaç amaliyat geçirmeliyim diye ortaya konuşanlar bu gibi esprilerin yapmasınıda doğal karşılarlar diye düşünyorum. Savunma gereksiz olmuş.sevgili Redsnow[/font][/i][/b]
Bir de benim bu hatuna benzemem için kaç operasyon yaptırmam gerek söyleyin lütfen ..
Sen İmkansızı İstiyorsun
MaryJane i (Nepenthe) görmüs gibi yorum yapman hosuma gitmedi. kırıcı olmazsanız sevinirim.
gördükten sonra bu yorumu yazamayacagina da eminim.
"ARKADASLAR YAPTIGINIZ YORUMLARA KARSI FIKRIMI DAHA SONRA YAZICAM" tesekkür ederim samimi cvplarınız icin..
Benim hoşuma gitti ayrıca, güsel espri idi : )
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 20:22
Yukardaki üye wale cağzımda kendine dair bu tip esprilerle çok sık karşılaştığı için ona doğal değil komik gelmiş olsa gerek.
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 20:26
Bu mesaj Edy's tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 30.10.2006 - 21:01
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 20:45
Yukardaki üye wale cağzımda kendine dair bu tip esprilerle çok sık karşılaştığı için ona doğal değil komik gelmiş olsa gerek.
Doğal karşılıyoruz ama çıkış yapmaktan kaçınmıyoruz. kendime dair çok karşılaştığım diğer doğal ve komik bulduğum durumlara güzel bir örnek olmuş.
"YURTTA SULH, CİHANDA SULH"
’Düşüncenin üstesinden gelemeyen‚ düşünenin üstesinden gelmeye çalışır.
Paul Valéry
Gönderim zamanı 30.10.2006 - 21:42
Gönderim zamanı 31.10.2006 - 19:05
Neyse göğüsleri , burnu , bel yağları vs. gibi operasyonlar geçirdi , sonuç olarak bence sıfır ( 6 ay sonraki hali , yani ameliyat ertesi toparlanmış hali ) , doğal güzelliği inanın çok çok daha güzeldi...
Sağlık için bilemem ama yinede iyi düşünmek lazım , sanırım baya da ağrısı var bu tür operasyonların...
Gönderim zamanı 31.10.2006 - 19:31
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 14:01
öncelikle bunu paylasmak istedim sizinle..
arkadaslar 3 doktorla görüstüm simdiye kadar. bu estetige ihtiyacim oldugunu soylediler. maalesef ben birazcik takintili biriyim. cok uzun sürse de bu karari vermis olarak vazgecmeden ameliyat olmayı cok istiyorum.
tabi ki sizin de dediginiz gibi dogallik en güzeli, ama ben söylemeseydim siz nereden bilecektiniz ki benim estetikli olacagimi..
yani benim kendimi iyi hissetmem, kendime daha cok güvenmem (ki daha ne kadar güvenilir bilemiyorum da tabi..) 'in hic mi önemi yok sizin icin?
benim icin cevremin fikirleri cok onemli, olma sakin deyip kestirip atmayın lütfen, aksine destek bekliyorum..
cumartesi günü 4. bir doktor ile gorusucem.
istanbulda op. dr. süreyya beyin müdahalesiyle ameliyat olmak istiyordum ama maalesef hem fiyatı cok yüksek söyledi hem istanbulda kalma sorunum hasta biri olarak ciddi bir sorun haline gelecek.
cumartesi günü prof. dr. yavuz bey ile gorustukten sonra size ameliyat tarihimi ve bilgisayardaki yeni görüntülü resmimi göstericem. (tabi ön görüsme sonrasi bunlari yazsam daha iyi olacak)
dedim ya iste
cok heyecanlıyım .)
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 14:29
Şimdiden geçmiş olsun.
Bu mesaj gg26 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 01.11.2006 - 14:29
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 16:13
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 17:36
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 17:49
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 18:05
ben ciddiyim hem,bi sürü estetiğe ihtiyacım var benim..
ama uğraşamam ölcem kurtulcem inşallah...
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 16:45
eskisehirde 1 doktor haric tüm plastik cerrahilerle gorustum. hicbiri referans veremedigi gibi hastalarinin telefon nol'larını da vermiyorlar.
kesinlikle gözaltı ameliyatımı yapmıyorlar
cok erkenmiş yaşım, ileride tekrarladiginda tekrar ameliyat olmak cok gücmüş.
neyse kisisel bilgilerimi vermiyim
sonuc olarak ameliyat olabilecegim, gorur gormez güvendigim, deniz akkayayı ve ünlüleri ameliyat eden yeri buldum.
http://www.m-onep.co...ulerindedikleri
burası da inanılmaz ucuk fiyatlar soyluyor. cok moralim bozuk, paradan (parasizlik da denilebilir) nefret ediyorum (!)
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 17:30
cok güzel..
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 17:38
AKP olmadan Dinimi,
MHP olmadan Ülkemi,
CHP olmadan ATATÜRK’Ü sevebilirim...
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 17:39
Bunlar ünlü doktoru ne de olsa...
Bana kalırsa hiç olma derim, hem çok gençsin(gerçi yaşını bilmiorum ama 40 yaş altında estetik sağlıkla ilgili zaruret olmadıkça bence sakıncalı) hem de estetiğin insanların ifadelerini bozduğunu düşünüyorum ben..Ama sonuçta karar senin, bu kadar istiyorsan ve mutsuz oluyorsan daha ucuzlarını bulabilirsin araştırmaya devam et derim..
Bu mesaj Emily tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.11.2006 - 17:42
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Gönderim zamanı 15.11.2006 - 19:09
an itibariyle doktorumu da secmis bulunuyorum.
eskisehirde, tam tesekküllü hastanede, prof. dr. cemal ..... beyfendiye ameliyat olucam. referanslarını yaptığı güzelliklerini gördüm. konusmasiyla su ana kadar gittigim 5 doktorun toplamından daha cok ikna etti beni. bu ay icerisinde de tarihi karar vericez.
endişelerim ;
1- masada kalmak, yani ölmek.
2- sandigim kadar güzel olmaması.
3- dinsel sebeplerden ileride pismanlık duymak.
4- babamı kandırdım burnumdan ameliyat olacagimi bilmiyor. burnumu gördügünde ne acıklıcam ben ?
5- annem izin vermedi, ondan da gizli aleyiat olcam galiba. ya küserse bana?
bu arada doktor bana kas-göz ve özellike dudak yapımın cok güzel oldugunu. ameliyatlarında genelde benim dudak yapımın seklini kullandığnı, burun ameliyatından sonra salma hayekten daha güzel olacğımı söyledi
(biliyorum biliyorum abarttı ama iyi bir satıs yöntemi denedi ve kazandi diyebilirim)
tarihe karar verince onu da yazıcam .)