Günün Sorusu
Gönderim zamanı 25.08.2007 - 17:03
Gönderim zamanı 25.08.2007 - 17:17
karsilik verme gerekliligi.
karsilik verme kompleksi.
Adaletin kendince aranması..TOPAL OLAN ADALETİN AGIR AKSAKTA OLSA SONUCTA VARACAGA YERE VARACIGINI BİLMEME DÜRTÜSÜ...
Hayatımda hep intikam yeminleri etmiş..ama asla yapmamış yapamamışımdır..Bazen çok yüreksiz oldugumu bile düşünmüşümdür...çok incinmiş olsamda yapamadım...
intikam cinayetlerin asıl sebebi oldugunu biliyorum..çocukken yaşanmış tranvalar bile intikam duygusunu tetikler ve sonu cinayetle sonuçlanır...
Bazen bir insanı yada herhangi bir canlıyı öldürmekten ötede ....İnsanın kendi benliginden aldığı intikam duysuzdur..o an sevginizden insanlara güveninizden,hayattan aldıgınız öcdür..intikam...
tarifi imkansız...sonucu hep acıyla biten...bir dürtüdür..intikam...
Bu mesaj lasrocas tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 25.08.2007 - 17:21
korkunç derinliğini görmekten aciz olan zavallılar,
elbette ciddi ve hakiki çareyi görmemek için gözlerini yumarlar.
Gönderim zamanı 25.08.2007 - 20:16
Benim gözümde değeri düşmüşse zaten hiç önemsemem.Artık bir hiç olur; ilgilenmem.
Beni inciteni, üzmek gibi bir çabam olamaz. değersizdir artık ilgimi hak etmez.
İntikamı doğru bulmuyorum.Her şeyden önce kişinin kendisine zarar verir.
Gönderim zamanı 25.08.2007 - 21:23
ve benden uzak olsun artık bu duygu, bırakacam bu işleri, bi banliyöye yerleşecem, düzenli bir hayat istiyorum ben..öyle intikamla bilmem neyle işim olmaz artık.
............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 02:59
26 Ağustos 2007 günün sorusu: İnternet kimseye karşısındakine saygısızlık etme hakkını vermez sözü sizin için ne anlam ifade eder ? Karşınızdakinin de insan oldugunu unuttuğunuz olur mu ? Sürekli kendinizi haklı ya da üstün çıkarma çabanız varmıdır?Günün cevabı alinda seçilmiştir pazar günkü soruyu alinda soracaktır.
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 03:34
Genelde karşımdaki insanın tavırlarına göre tavır alan bi insan olduğum için saygısızlık edeni ya direkt engellerim ya da onu ezer öyle engellerim sanalda.
Kendimi üstün çıkarma ya da haklı çıkarma gibi bir gayretim olmaz hiçbir zaman haklıysam sonuna kadar savunurum, haksızsam üstelemem haklısın derim bu kadar basit.
Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 03:39
haa dur şuna saygısızlık yapayım diye özel çabalarım yok haklı ya da üstün çıkma durumu .. yani insan inandığı haklı olduğunu düşündüğü şeyi savunur.. herkesin aynı şeyi düşünmesi diye bir şey söz konusu olamaz..
ama karşı tarafa hak verdiğim yerde hala yok yok sen haksızsın diyecek halim de yok..
Bu mesaj Edy's tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 26.08.2007 - 03:42
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 15:27
(ama bir keresinde ekleyen kişi tanıdıkmış, bana "aah ah sen hiç değişmemişsin, aynı kaba duygusuz" demişti.. huy işte teneşirde ancaaa......)
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 15:28
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 19:04
Gerçekliği; internet hayatın dışında bir yer değildir hayattan harici sananları kınarım..26 Ağustos 2007 günün sorusu: İnternet kimseye karşısındakine saygısızlık etme hakkını vermez sözü sizin için ne anlam ifade eder ?
Karşınızdakinin de insan oldugunu unuttuğunuz olur mu ?
Sürekli kendinizi haklı ya da üstün çıkarma çabanız varmıdır?
Ben unutmam, onlarda hayvanlıgın ne oldugunu bilmeliler..
Haksız oldugumda kabul ederim.. Ama yinede baya zorlarım
Gönderim zamanı 26.08.2007 - 19:15
Ben daima insan olduğumu hatırlıyorum bu da karşımdakine insanca davranmam da oldukça etkili oluyor Şimdiye kadar da sabrımı taşıran çıkmadı bu konuda.
Doğru bildiğim bir şeyse kırıcı olmadan haklılığımı savunurum ama fikirlere genellikle açığımdır.Sadece çok öfkelendiğim zamanlarda söz dinlemez oluyorum tanıyanlarda bu durumlarda anlayış gösterip tartışmaya girmiyorlar
Gönderim zamanı 27.08.2007 - 09:46
Kimsenin insanlığını unutmadığım için memnunum.
Sürekli haklı mıyım ? Haşa yanılmalar insana mahsustur. Hata kabulü büyüklüktürç. Üstünlük ise kime ve neye göre ?.
Gönderim zamanı 27.08.2007 - 10:10
ders kitaplarının arasında okurdum
bir sürü tom miksim vardı essek ev arkadasım bunlar ne bee diye atmıs gecen sene hepsini
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 27.08.2007 - 12:21
Arada Süperman, Batman de okurdum. Hala bi kaç tanesi duruyo...
Gönderim zamanı 27.08.2007 - 12:46
Gönderim zamanı 27.08.2007 - 12:52
Ben Mister No hastasıydım oldukça sıradan bir kahramandı sarhoş olup fena dayak yediği bile olurdu . Eğlenceliydi.
Tenten sabırsızlıkla beklerdim serisini .
Gönderim zamanı 27.08.2007 - 19:35
sonra milliyet çocuk okuyanlar bilir...içinde bir takım çizgi hikayeler olurdu...Şimşek Santrafor (Kai) efsaneydi...
Marvel Comics çizgi kahramanlarını takip ederdim Demir Adam başta...sonra Disney yayınları var hala onları okurum..
Jules Verne...özellikle okurdum...Kip Kardeşler favorimdir
ayrıca Penthouse,Playboy gibi çizgi romanlar da listemde önemli bir yeri kaplar...25 yaşındayım bekarım benim gibi ciddi ilişkilerden hoşlanmayan bayanlarla tanışmak isterim...yaaa nerden nereye dimi
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 28.08.2007 - 10:23
28 Ağustos için..
Günün sorusu: Bilgisayarınızı kullanırken hiç 'acaba yazdıklarım veya yaptıklarım izleniyor mudur' hissine kapıldınız mı? Bunun için aldığınız bir önlem var mı?