Günün Sorusu
Gönderim zamanı 09.02.2008 - 01:01
Son olarak 8 şubat sorusuna cevap vermek istiyorum.
Baya bi oldu ağlamayalı. Bir sebep yok ağlayamama özürlülüğüm var artık. Beni hep ağlatan belirsizlikler oldu sıkıştırdığı için. İçimde olan coğu şeye bir zamanlar hep ağlardım ama şimdi bilmiyorum.
Gönderim zamanı 09.02.2008 - 04:14
9 Şubat için günün sorusu:İçince sapıtanlardan mısınız? Eğer hatırlıyorsanız en fazla ne kadar sapıtıp ne yaptınız? Bi anlatında gülelim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 09.02.2008 - 09:40
dört kişi gittik bara, bi girdiğimizi hatırlıyorum sorasını hatırlamıyorum. Ayıldığımda arabada kusuyodum
ve barın altını üstüne getirmişim kızın birinin sandalyesini çekmişim, nerdeyse düşüyomuş adamın birinin yanına gidip o bardağı bana versene bana içki vermiyolar demişim (çünkü vermiyolarmış )
rezalett sora töbe ettim bi daha asla böle içmem diye saten içmedim de içmicem de
...
Gönderim zamanı 09.02.2008 - 16:57
Gönderim zamanı 09.02.2008 - 20:05
Gönderim zamanı 09.02.2008 - 23:34
Ne akla hizmetse yaklaşık 1 saat icinde 1 şişe sarabı içtim - kimse eşlik etmedi napabilirim ... tabii iyiyim...
kolay kolay sarhoş olmam ben.. sonra dugun bitti.. beni eve bırakacaklar... Yol 1 saatten fazla suruyor... arabanın arkasına oturdum... yanımızdan agaçlar geçiyor geçiyor geçiyor... sonra ben arka tarafa kusmuşum... işe gireli daha 1 ay olmuştu ve ben şefimin arabasına kusmuştum... iyidir hoştur ama hala her ortamda anlatır... ben de onlar eskidendi artık içmiyorum derimmm ...
Sonucu belli,
Bir savaşsa yaşamak.
Ve arzu yaşamaksa;
Bir umut,
Bir ağaç,
ve bir balta...
Sonucu belli bir savaşta
Umut, ağaçtan..
Zafer, baltadan yanadır.
Ö.Bal
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 00:48
Bünyem hiç izin vermedi buna..
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 01:00
Ama içmemek lazım. Kötü bir alışkanlık..
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 13:49
ben kaç tane içtiğimi hatırlamıyorum ( 1 olabilir ) çarşı acayip kalabalık ve polisler her köşe başında bekliyo. eve geç kalıcaz, çıktık yola. her yanımızdan geçene laf atıyo ARKADAŞLAR dolmuşa yetişicez. ilerde 5-6 polis var ve ben onlara yaklaşırken sanki yasak bişey yapıyomuşuz gibi kızlara "aman ha çaktırmayın içtiğimizi" diyorum. tamam diyolar. tam polislerin önünden geçerken sevgili arkadaşım Neslihan'la ayaklarımız nasıl oluyosa birbirine dolanıyo ve yere kapaklanıyoruz. yerden kalkarken diğer arkadaşım sevgili Sezin gülerken garip sesler çıkartıyo. bi bakıyorum kusuyo. berbat bi geceydi
polisler de yardım etmedi bize zate
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 14:12
Bernard Shaw
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 19:50
hangisinden başlasak
99 sonbaharıydı,arkadaşın evi taşıdık...sonra oturduk Quake denen oyunu oynuyoruz,sıkıldık bir zaman sonra...böyle durumların tek çözümü ''içelim'' olmuştur...bayiye gittik bira almaya,sonra ne oldu yanına bir de Cin aldık,vişne suyu,beyaz leblebi,bir tane ekmek...karnım aç,biliyorum aç karna içersem biterim...neyse gittik...muhabbet koyulaştı ben arada ekmek arasına beyaz leblebi koyup açlığı bastırıyorum..tıkamasın diye de bira içiyorum...3-4 bira içtikten sonra Neyzen Tevfik hesavı dedim ben doydum cin içeyim...görmemiş gibi bardağın yarısını geçik cin üstüne vişne koyuyorum...daha önce içmişliğim var ama 1 tek bilemedin 2 tek...neyse arkadaşların hoşuna gitmedi bu cin denilen meret,bardaklarından aldıkları bir yudum sonunda...eee nimet lan bu bırakılır mı...beyaz leblebi,vişne ve cinin güzel uyumu beni benden almıştı o uyumla 70'lik şişeyi bitirmişim...ama herşey gayet normal o kadar güzel ki...sanki iki bardak çay içmişim gibi...çöpü topladım,eve yola koyulduk...çöpü çöp tenekesine attıktan sonra bişey oldu...dünya durdumu,yoksa daha da mı hızlandı,hayat mefhumu ortadan kalktı...ki benim güzel bi özelliğimdir sarhoşsam kafam öne düşer kalkmaz yukarı...kafam öne bi düştü,arabayla bırakam dediler dedim yok arabada biterim ben oraya sallan buraya sallan,yürür açılırım...yürümez olaydım,alkol kana daha hızlı yayılıyormuş meğer...yolda kendimden geçmişim,arkadaş koluma girmiş saolsun o çekmiş kahrımı,ama o da serhoş, deyyus...beni dövüyor arada ayılmam için ondan sonrasını zaten hiç hatırlamıyorum,Hayal Kahvesinin önünde (Eskişehir'i bilenler bilir)durup küçük abdest bozacak olmuşum duvarına bu zor tutmuş beni,bi ara koşmaya başlamışım...bunlar gibi bilumum eziyetten sonra evin önüne gelip atmış beni inek...kafa durmuş ki onunda...eve bi şekilde girmişim ben nasıl becermişim bilmiyorum...evin kapısında uyandığımı hatırlıyorum sabah kısaca beni o gün ''Cin çarpmıştı''...yine binbir 'içmeyecem'' tövbesi edip ertesi gün yine içmeye başlamam birçok rezillik yaşamama neden oldu ondan sonrada...mesela İstanbul'a ilk geldiğim sene yaşadığım Haydarpaşa rezilliki daha önce de yazmıştım hatta buradan okumak mümkün onu da...sonra bi abimizin düğününde dangalakça sek rakıyı kafaya dikmekle başlayan rezilliğim,ki o düğünde video çekimi yapıyodum çekerken çalgıcıyla sürekli masa altından içip duruyorduk...sonra doğum günümde 7-8 70'lik bira üstüne 6-7 tekila shotun içilmesi sonucunda istiklalden zikzaklar eşliğinde çıkmam(ız)(tek değildim allahtan,bu rezilliği paylaştığım insanların olması da avuntu oluyor),sonra beşiktaş iskelesine kadar koşarak gitmeye çalışmamız,inönü stadının yanından koşmanın ne kadar mantıksız olduğunu takla atarken fark etmiş olmam,allahtan gecenin bir vakti,allahtan kimse yok...işte böyle sevgili minikler...içmeyin,içiyorsanız da b.kunu çıkarmayın,mümkünse ağzımızla (mesajda verelim dimi) ayarınızı bilin emi
Bu mesaj Denio tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.02.2008 - 19:53
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 22:52
Bu mesaj Hyaman tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.02.2008 - 22:53
Gönderim zamanı 10.02.2008 - 23:50
Fakat lavaboya kusup , kusmuklarımı lavabonun içinden elimle toplayarak çöp tenekesine taşıdığım geceyi unutamam ...
Tarlabaşı faciası var bi de ... Zor kurtarmıştık .....
Osmanbey ve Aksaray'ı yine hiç söylemiyorum .
Geçmişte kaldı tabii bunlar ve daha bir sürü şey ...
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 00:12
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 00:16
Giitik aldık nevaleleri kafayı bulduk.
sonra sahilden bakırköye doğru gidiyorduk. Bir tane pankartın ipi komuş. Arkadaş çekti tamamını kopardı.
Beyaz bi pankarttı. Bezi ortadan ikiye ayırdı. Sopasını da eline aldı beyaz bayrak gibi olmuştu.
Sonra kaldırdı bayrağı bakırköyün ortasında "ıkçılığa son ırkçılığa son" diye bağırmaya başladı.
Napıyon lan sen dedim. Ben fazla bulmamıştım kafayı.
Sen de bağır baba dedi. Irkçıllığa son falan.
Ben de başladım bağırmaya: "Kahrolsın Amerikan Emperyalizmi"
"Tuğçe sen bizim her şeyimizsin, "Ay lav yu tuçe Ay lav yu tuçeee " falan baya bi bağırmştık... Yoldan geçenler de bakıyorlardı bize.. Rezil bi gündü ya...Polis molis de bi şey demedi sağolsunlar.
Sonra tekrardan sahile gidip birer bira daha içip kaydıraktan kaymıştık
Bu mesaj Antipolitik tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.02.2008 - 00:18
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 02:01
Günün sorusu uygulaması olacaktır.Seçilen kişi 13 Şubat Çarşamba günü soru soracaktır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 03:12
Geçmişte yaşadığımız bir olayın üzerine yorumlar yapar, çamur atar veyahut överiz. Gün gelir unutulur geçmişte yaşananlar. Nasıl ki birgün başımıza o geçmişteki olayın aynısı gelir tekrar hatırlarız. 1-2 gün hayıflanır tekrar başa döneriz. Velhasıl kelam biz akıllanmaz bir milletiz.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 19:25
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 19:34
ya bu sefer iyi olursa demeyi seviyoruz..
iyi niyetliyiz..
umudumuz var..
yoksa bile olmalı !
umudu olmayan ve geçmişi hatırlayarak yaşayan nasıl mutlu olabilir ki?
*eski sevgilim öküzün biriyse, tüm erkekler öküz olur mu? olmaz
...
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 19:57
hem kimse tarihinin gerçeğini bilmiyor ki
*eski sevgilim öküzün biriydi. ama iyi adamdı
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?