Günün Sorusu
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 10:12
Var mı kilo almak için bir yöntem ?
Kilo alamadığım için kilo verme gibi bir problemim yok.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 10:18
Can boğazdan gelirmiş.Salla gerisini.
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 10:18
Tvlerde ki diyetlere kanmam kendi özel formülüm var 1 ay da şipşak yapıyor o sırrı sizlerle paylaşamam ama kendi yöntemlerim var
dokuzharf sen iste yeter ki kilo benden aktaralım stok sağlam bende
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 17.04.2008 - 10:19
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 10:40
Ben dikkat etmeye çalışıyorum..Ama özel hayatımda birisi kilomla alakalı en ufak olumsuz bir şey söylesin ,anında yemeden içmeden kesiliyorum.. Şu sıralar herkes ''n'apıcaksın tahta gibi olmayı,kadın dediğin kıvrımlı hatlara sahip olur'' diyorlar. Ben de rahat rahat yemeye devam ediyorum.Rejim falan yok yani hayatımda şu an
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 12:14
çiftçi adam yazın kilolu mu olur
ben tv deki hiçbişeye inanmam
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 12:33
evveeet efenim; bu gün dokuzuncu günüm kilo verme çabalarımda... halen 3 kg vermiş bulunmakla beraber 8 mayısa kadar 6 kg ye çıkarmayı hedefliyorum. sonraki ay bi 6 okka daha, daha sonra bi 6 okka daha daha sonraki hafta bi 6 ... bu böyle devam eder gider arkadaş, ben en iyisi elime gene bi hesap makinası alayım 180 cm' e uygun okkayı bulana kadar "tora tora tora" ( haa bu ara geri sayıma 105 ten başladım. ne mi yapıyom? şööle diim ben size: günlük kilo vermek için bile 1500-2000 kalori. ihtiyacımız var ( mevcut yağları yakmak için. 7000 kalori yakımı bir kg yağın hooop buharlaşması demek, tempolu düz yürüyüşün 1 km si sadece 70 kalori götürüyosa ben günde 10 km yürüyüp ayrıcana bi de kültür fizik çalışırsam anca ekistrdan 1000 calori yakıcam yaani 7 günde bi okka halledebilecem. ( la ne zor bi meslekmiş bu kilo verme zımbırtısı) ama ben tüm imani güçlerimle allah allah nidalarıyla yel değirmenlerine savaş açmış bulunuyom temmuzdaki tatilimde havız başında herkülün üvey biraderi gibi olmazsam bana da haydar demesinler .
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 13:01
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 13:09
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 13:14
ulan bi daha mı gelcem dünyaya diyerek kusana kadar yemek yemeden önceki pek kısa zaman dilimi..
işkence de diyebiliriz...
bıktım
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 16:12
Tv Deki Diet Programları Bir Yere Kadar FAydalı Olacağına İnanıyorum.Herkes Kendi Programını Yapsa Daha Etkili Olur İnancındayım...
Gönderim zamanı 17.04.2008 - 22:26
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 00:22
18 Nisan için günün sorusu:
Sizce eleştiri nedir? Sınırları nerede başlayıp nerede biter? Eleştiriye açık mısınız? Özeleştiri yapar mısınız?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 15:20
eleştiri: yapılan bir eylem veya ifade edilen bir düşüncenin, bir duruşun, bir tavrın karşı tarafça olumlu veya olumsuz değerlendirilmesi olayıdır derim ben. burada dikkate edilmesi gereken eleştirinin sağlam tez ve kanıtlarla yapılması, mümkünse yapıcı ve kırmadan ( başarana çaylar firmadan ) doğrusunun ispatlanması veya ikna edilmesi durumudur. nerde mi biter? adamına göre değişir o. kimilerinin sözünün üzerine bir söz dahi zülf_i yare dokunma sayılır. kimine ise ne kadar verip veriştirirsen fark etmez insanlar yapıcı eleştiriyi daha çabuk kabullenebiliyorlar. yoksam derhal savunma mekanizmaları harekete geçip olay bir sinir harbine hatta fiziki bir arbedeye dönüşebiliyor. en iyisihiç bi şey olmamış gibi yapıp havaya bakarak ıslık çalmaktır.
eleştiriye yapıcı olması, alaycı bir üslup olmaması koşuluyla açık olabilirim. ( bak olurum demedim )
özeşetiriyi nedense hep iş işten geçtikten sonra yapmışımdır.
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 15:39
eleştiriye açık olabilirim tabi ama adam gibi eleştiri olacak! Suratıma tükürüp de "ben seni eleştiriyorum kardeş" demek olmaz.
abimizin eleştiri tanımına katılmakla birlikte;
bir kişiyi yada şeyi eleştirirken ister legal olsun ister illegal bir oluşumu eleştirelim kesinlikle demagojik laflar, laf ebelği ve de karşı fikri alaya alıcı maytap geçici hakaret edici ırkçı bağnaz ve ikiliğe neden olacak üslup kullanmamalıdır.
kullandğımız üslubu karşı tarafında örnek alacağını unutmamalıyız. bu nedenle; fikirleimizden dolayı bize yada fikirlerimize savunduğumuz düşünceye devlet adamlarına v.s. hakaret edilmesini istemiyorsak ilk önce biz karşı tarafı eleştirirken seçeceğimiz kelimeleri doğru bir şeklide belirlemeliyiz. Fanatizmden uzak olmalıyız. Karşı tarafı saldırganlaştıracak kelimeler kullanmamalıyız.
karşı tarafı eleştirirken gösterilecek sabır bizim de sahip çıktığımız fikre yada oluşumları eleştirenlerin de saygı ve cnezaketii elden bırakmamasını sağlar diye düşünüyürum.
yani empati yaparak bize karşı nasıl davranılmasını istiyorsak aynıısnı karşı taraf için de uygulamalıyız.
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 16:11
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 18:04
(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Gönderim zamanı 18.04.2008 - 20:21
Gönderim zamanı 19.04.2008 - 01:58
Ha yaşa.hesabıma gelmediği sürece alayını sallamam
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 19.04.2008 - 02:22
19 Nisan için günün sorusu:
Sizce insanlar objektif olabilir mi? Peki siz ne kadar tarafsız olabilirsiniz? Hangi konularda olamam dersiniz?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 19.04.2008 - 11:33
Hep bir taraftadırlar..
Bu mesaj AntipatiQ tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 19.04.2008 - 11:33