Günün Sorusu
Gönderim zamanı 07.07.2008 - 16:55
Fakirsen ucuz ama kaliteli vardır...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 08.07.2008 - 11:16
Yiyeceklerinize dikkat eder misiniz?Sağlıklı beslendiğinizi düşünüyor musunuz?Sağlıksız olduğunu düşündüğünüz ancak vazgeçemeyeceğiniz yiyecek var mı?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 08.07.2008 - 11:25
Yiyeceklerinize dikkat eder misiniz?
ebet. yiyeceklerime ve kendime çok feci dikkat olurum
Sağlıklı beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
sağlıklı beslendiğimi düşünüorum da, bunu doktorum düşünmüor nedense
Sağlıksız olduğunu düşündüğünüz ancak vazgeçemeyeceğiniz yiyecek var mı?
şarap sayılır mı
Gönderim zamanı 08.07.2008 - 11:27
etmeye çalışıyorum...
Sağlıklı beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
hayır...
Sağlıksız olduğunu düşündüğünüz ancak vazgeçemeyeceğiniz yiyecek var mı?
var...
Gönderim zamanı 08.07.2008 - 11:40
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 09.07.2008 - 11:02
9 Temmuz için günün sorusu:
Su tasarrufu yapıyor musunuz?Nelere dikkat ediyorsunuz?
Gönderim zamanı 09.07.2008 - 11:38
hatta mümkün oldukca hamamlara gidiorum yemek getirio diger aplalar yemekdende tasarruf yapıorum
bide bulaşıkları tam durulamıyorum deterjanlı olarak atıom köşeye
ama bulaşık makinası için para bikirktirorum suyu daha az harcıomuş
balkonu daha az yıkıyorum
ve dişlerimi fırcalarken muslugu kapataıyorum
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
Gönderim zamanı 09.07.2008 - 11:58
nelere diikat ediorum; mesela özellikle duş esnasında suyun ılık olmasına çok feci şiddetle dikkat ederim , soora annem de bana dikkat eder fatura gelince , babam da anneme dikkatini yoğunlaştırdı mı , algoritmayı tamamlamış oluoruz saten
diil tabi ki ;
her gün banyo yabarım onun dısında verirlerse bi bardak su içerim , terleyip vucudumdan su üretmem bile israf olmasın die
biliormusunuz bu da şakaydı
özen gösterebildigim kadar göstermeye çalışıorum.. susuzluk , en büyük nimetin eksikliği..önce bi yeri gelince şükretmeli, soora elde olan nimeti muhafaza edebilmeli insan.. ugrasımız bu yönde
sırada ki gelsin
Gönderim zamanı 09.07.2008 - 14:31
Şaka bir yana, geçen seneki kesintiler sırasında, 3-4 tane 1,5'luk pet şişeyle bile duş(umsu) alınabileceğini öğrenmiş oldum.
Evdeysem duruma göre günde 2-3 kere bile duşa girebiliyorum, ama son derece hızlı soğuk su duşu ve mümkün olduğunca az su tüketerek.
Himm... büyük spor salonundaki duşlar açık mı acaba? Bi bakmak lazım ... ha ne diyoduk, tasarruf etmek lazım tabi, yapıyorum kendimce ...
Gönderim zamanı 11.07.2008 - 00:43
Şu 'blog' denen şey nedir? Bi bilen açıklayacak olan var mı? Sizin de blogunuz var mı?
Gönderim zamanı 11.07.2008 - 01:22
İngilizcedeki "web" ve "log" kelimelerinin birleşmesinden oluşan weblog kavramının zamanla yaygınlaşmış adıdır. Vikipedi
Benim bloğum var ama böyle tanıma sadık bir şey değil. Aslında özgür bir yazım alanı blog. Bu yüzden böyle yaygınlaştı sanırım.
Bu mesaj Leni Moore tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 11.07.2008 - 01:23
Gönderim zamanı 05.08.2008 - 19:58
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 11:21
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 11:23
Ece bana blog alsanaaa.
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 11:29
Bizim "Blog falan hikaye" şeklinde bölümümüz bile var..
12 Ağustos için Günün Sorusu:
Tatile gidip evinize döndüğünüzde "benim ne işim var burda?!" diye sorduğunuz olur mu?
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 11:33
hatta en sonuncusunda geri dönmeyi bile düşündüm. işten istifa mı etsem diye
eğer arkadaşların tatile devam ediyolarsa daha bi koyuyo insana. hele bi de eğleniyolarsa
en iyisi en kısa zamanda bi tatil daha yapmak. gelmek hatta. falan
edit: dokuza benden bi blog
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 11:41
Bi daha tatile evin yakınlarında çıkacam zaten.Hatta mümkünse ecehan dan en uzakta yer seçecem...
Bi de şu da olabilir Bu gelemeyeceği zaman da bir olimpos yapmak en eğlencelisi olur sanırım.
Tatilden sonra insanlar sırttan bıçaklıyorlar iş birliği içinde oluyorlar da ondan tatil kötü bişeydir
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 11:44
Gönderim zamanı 12.08.2008 - 12:33
İnsan merak ediyor sonra ne yazdı BU diye.Ben de aslında buraya başka bişey yazdımdıydımda editledim merak edin işte
edit:Oluyor da yolda Ankara tabelasını görünce evim güzel evim demekten unutup gidiyorum + ecehan dan uzakta olduğunun bilmenin dayanılmaz mutluluk ve güven hissi...