Günün Sorusu
Posted 08.11.2006 - 11:03
Hiç Yapmadım. Yapanıda Sefmem.
Posted 08.11.2006 - 12:18
Tatlı kaprisler güzeldir. Ama kırıcı olupta kapris yaptığını sananları hoş göremem. Cevabım yerine göre kaprisleri hoş görürüm olsun
Posted 08.11.2006 - 12:21
bana yapılırsa tokatla karşılarım
Posted 08.11.2006 - 12:29
Posted 08.11.2006 - 12:40
Değişiklikler Kaydedildi...
Posted 08.11.2006 - 15:21
yapmışımdır... uyarıda almışımdır... bu gayet normaldir... yaptığım içinde çok bişiy diyemicem... ama herşeyin olduğu gibi kaprisinde fazlası zarar mıdır bence zaradır... ...08 Kasım için..
Günün sorusu: Hiç kapris yaptınız mı? Siz yapmadıysanız bile size yapılan kaprisi nasıl karşılıyorsunuz/karşılarsınız?
aklıma gelmişken şimdi bu trip atmakla, kapris yapmak aynı şey oluyor mu olmuyor mu ? !
Posted 08.11.2006 - 15:26
Edited by s_erel55, 08.11.2006 - 15:27.
Posted 08.11.2006 - 16:06
Hatunun inatçılığına göre değişen sürelerde devam eden surat asma, ters cevap verme, ya da anlatılanlara tepki göstermeme aktivitesi ısrarla sürüp giderken, hala ne olduğunu anlayamayan er kişi neler olduğunu anlamak için soru sorduğunda ise dişimiz yıllardır bu anı bekleyen bir yanardağ misali geçmiş kinlerini lav gibi eteklerinden zavallı erkeğin üzerine akıtmaya başlar. Seven erkek ise hala nerede hata yaptığını anlamasa da özür diler, bayan kapris'i geri kazanmaya çalışır. Her ne kadar saçma bir durum gibi gözükse de hayatta bu bayan kaprisler maalesef kazanmaktadır.
İşte bu yüzden kapriside, yapanınıda oldum olası sevmem.
Dipnot: Kapris genelde bayan aktivitresidir. Bazen erkeklerde yapmaya kalkışır ama yüzlerine gözlerine bulaştırırlar. Sırf bu yüzden bayanlar, bayan patronlarla çalışmak istemezler.
Posted 08.11.2006 - 16:09
Posted 09.11.2006 - 12:14
suustuneyaziyazmak arkadaşımızın söylediği gibi sadece bayanlara özgü bir davranış biçimidir kapris. Bayanlar, erkeklere istediklerini yaptırabildiklerini göstermek için bol bol kapris yaparlar
09 Kasım için..
Günün sorusu: Aşkı kendiniz için mi onun için mi yaşarsınız?
Posted 09.11.2006 - 12:24
Posted 09.11.2006 - 12:26
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Posted 09.11.2006 - 12:37
Ben sanmıyorum ki karşısındaki aşık olduğu kişinin onunla mutlu değilken gitmek istediğinde kolayca hayatında cıkıp gitmesine izin versin. Acı çekeriz ve karşımızdakine de bırakıp gittiği için acı çektiririz.
Aşk aslında karşındakini mutlu etmek olmalı. Ben görmedim böyle seven. Hep bi taraf zırlar niye beni terketti, geri dönsün diye
Posted 09.11.2006 - 12:51
09 Kasım için..
Günün sorusu: Aşkı kendiniz için mi onun için mi yaşarsınız?
bu cümle karşısında ben aşkı daha önce başkası için yaşıyor olduğumu gördüm...Ben sanmıyorum ki karşısındaki aşık olduğu kişinin onunla mutlu değilken gitmek istediğinde kolayca hayatında cıkıp gitmesine izin versin. Acı çekeriz ve karşımızdakine de bırakıp gittiği için acı çektiririz.
..............................
şimdi aşkı iki kişilik yaşamayı öğreniyorum... ne ona zehir olsun, ne de bana bu aşk denilen şey... mutlu olduğunu görmek beni ne kadar sevindiriyorsa aynı şeyin onun içinde geçerli olduğunu biliyorum... karşılıklı etkileşim işte...
Posted 09.11.2006 - 13:14
Posted 09.11.2006 - 14:58
Cevap: Bilmiyorum...Günün sorusu: Aşkı kendiniz için mi onun için mi yaşarsınız?
Posted 09.11.2006 - 15:10
Bi açıklama yaparsanız nasıl yaşadığımı bilicem de...Bilemedim şimcik ben ööle birden sorulunca ehii..
(soruya soruyla karşılık vermek gibi eşsiz bir özelliğim vardır.. )
In the end, it's not the years in your life that count.
it's the life in your years..
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
Seri Sorusu..Özgün.. |
Bilmeceler & Zeka Soruları | Taurus |
|
|
|
Seri Sorusu..Özgün |
Geri Dönüşüm Kutusu | Taurus |
|