Günün Sorusu
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 20:31
-''Geçmişten neden ders almıyorum'' sorusunu sorabilmek istiyoruzdur...böyle sorunca yaşadığını sorguluyormuş gibi görünüp aslında hayata karşı hiçte boş olmadığını göstermek niyetindeyizdir
-içmeye bahane yaratmak istiyoruzdur...herşeyden ders alsak yanlışsız yaşasak neye içeriz,hep de keyfe içilmez ya
-mazoşistiz belki de kardeşim,almadığımız her ders acı verince alışkanlık yapıyor bünyede...
ama en gerçek şu galiba...
çabuk unutan salaklarız...
(şahıs 1.çoğul görünsede tamamen tekil aslında)
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 11.02.2008 - 21:16
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 03:18
12 Şubat için günün sorusu:Metroseksüellik size göre nedir?Kendinizi öyle nitelendirir misiniz?Sevgilinizi, eşinizi vb öyle olmasını ister misiniz?
Seçilen kişi denio olup 13 Şubat Çarşamba günü için soru soracaktır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 09:59
Bakımlı olmak bayanların tekelinde mi?
Erkeğin bakımlısı iyidir
...
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 10:21
kendimi öyle nitelendirmiyorum, ne alaka
sevgilimin öyle olmasını isterim. eşim de öyle olsun. diğer sevgililerim de
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 10:27
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 12:47
Ben de temiz bir insanım yani.
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 13:00
bakımlı cillop gibi olsunlar
temiz olsunlar ama abartmasınlar sonra haklarında aaaa bu şeyymiiiii yorumu yapılabilio en azından ben yapıyorum o yorumu
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 13:47
Metroseksüel erkek deyince benim gözümün önüne gerekirse,bazı yerlerine (örneği: koltukaltı) ağda yapabilen,koruyucu rujunu veya ojesini sürebilen,fondoten kullanan, 15 günde bir cilt bakımına giden , peeling yaptıran ,kuaför salonlarından çıkmayan erkekler geliyor..
Ve ben metroseksüel bir sevgilimin ya da kocamın olmasını istemezdim..Normal olsun,benim olsun
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 14:25
köylü seksüelim ben
köyden indim şehreeeeeeeee
ceb delik cepten delik
içmişim sonsuza kadar
gönlüm avareeeeeeeee
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 14:58
gerci bu zamanda temizlik bilmem kacinca sirada geliyor. ilk once para, sonra yine para, daha sonra yine para.
metromudur otobantmidir bilemiyecem. bu kelimeyi ilk kez duydugum icin yorum yazmiyorum.
saygilar.
Dinimizin tavsiye ettiği tesettür (örtünme) hem hayata, hem fazilete uygundur... Tarz-ı telebbüsümüzü (kıyafet şeklimizi) ifrata vardıranlar, kıyafetlerinde aynen Avrupa kadınını taklit edenler düşünmelidir ki, her milletin kendine mahsus ananesi, kendine mahsus âdeti, kendine göre millî hususiyetleri vardır. Hiçbir millet aynen diğer bir milletin mukallidi olmamalıdır.
(Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, 2. cilt, sh: 149)
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:08
Küçükken dizilerde duyardım sonra büyüdüm magazin servislerinin günde mi oldu derken harabeye de gelmiş bu olay ne yapalım yanıtlayalım birde shy amca sormuş soruyu
Şimdi sabah kalkıp dove sabunumla yüzümü yıkarım sonra dişlerimi fırçalarım bakarım sakalllar nasıl uzamışsa hayırlı traşlar derim
Sonra koltuk altı jelimi süreririm ve sonrada hafif biraz koku sıkar güne jillop gibi başlarım ama ben bunları hemen hemen her gün yapıyorum
Onun için bu metroseksüellik olayı yeni çıkınca ayrı moda başladığına inanıyorum Eskiden berberler vardı şimdi onların adı oldu erkek kuaförü
Eskiden yanakları yakarlardı berberle şimdi ağda yapıyorlar
Eskiden manikür olayı yoktu berberlerde şimdi fix menü de manikür oldu
Eskiden erkeklerin uzun saçları vardı ve bakım yapılmazdı şimdi ise küçük yeşil tüpler çıktı ve bakım yapılıyor
Eskiden 5 ytl olan berber masrafı şimdi oluyor 10-12-15 en fazla 20 ytl
Kısaca ben kendime bakıyorum metroseksüelliğide kabul etmiyorum sadece arada ellerime krem sürerim o da çatlayınca
Bakımlı olan her şey güzeldir.
Kız,erkek,hayvan araba vb...
Metroseksüellik değil de herkesin bakımlı olmasının iyi olacağını düşündüğüm için bakımlı olmasını isterim.
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:29
makyaj yapanlar için de aynı şey geçerli...
ancak manikür pedikür yapsınlar..
edit: cilt bakımı , solaryum , kozmetik ürün kullanımına da izin veriyorum. gerisi totoşluğa giriyo
Bu mesaj 1 tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 12.02.2008 - 15:31
...
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:38
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:48
o dediğin erkeklerden gerçekten varsa (erkek ama) bana da gönder..Metroseksüel erkek deyince benim gözümün önüne gerekirse,bazı yerlerine (örneği: koltukaltı) ağda yapabilen,koruyucu rujunu veya ojesini sürebilen,fondoten kullanan, 15 günde bir cilt bakımına giden , peeling yaptıran ,kuaför salonlarından çıkmayan erkekler geliyor..
Ne o öyle ruj oje bilmem ne...
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:54
oje değil de tırnak besleyici neyim falan hani, kırılmasın deyu. yani galiba öyle
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:56
Küçükken dizilerde duyardım sonra büyüdüm magazin servislerinin günde mi oldu derken harabeye de gelmiş bu olay
sen cocukken bu olaylar yoktu bi kere şurda metroseksüellik mazisi 4 bilemedin 5 sene 20 yaşında kücük olmaz
saclarını boyatsınlar dip boya bile yapsınlar hatta bıyıkları varsa onuda boyasınlar
Bu mesaj rabbit tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 12.02.2008 - 15:57
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 15:58
ondan avon urunlerı alıonKısaca ben kendime bakıyorum metroseksüelliğide kabul etmiyorum sadece arada ellerime krem sürerim o da çatlayınca
hele o bosa para verdıgın joleler yok mu
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 16:56
Bey amca ,sen bilmezsin öyle şeyleri. Aynı ecehanın dediği gibi işte ruj şeklinde nemlendiriciler kullanıyolar..Yada tırnaklarına cila süren erkekler..Hatta yanlarında taşıyorlar bunları.Hepsini geçtim,en uyuz olduğum kaşlarını almalarıo dediğin erkeklerden gerçekten varsa (erkek ama) bana da gönder..Metroseksüel erkek deyince benim gözümün önüne gerekirse,bazı yerlerine (örneği: koltukaltı) ağda yapabilen,koruyucu rujunu veya ojesini sürebilen,fondoten kullanan, 15 günde bir cilt bakımına giden , peeling yaptıran ,kuaför salonlarından çıkmayan erkekler geliyor..
Ne o öyle ruj oje bilmem ne...
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 12.02.2008 - 17:07
sonra yönetici açıklamıştı. Gerçekten de ben anlamam o işlerden. Ancak doktor bana diyecek ki; bunları kullanmazsan geberirsin o zaman belki kullanırım. Belki.
Metroseksüeelik temizlik demektir bence. bu kadar.