Meğer Tecavüzcü Coşkun'dan başka bir de Tecavüzcü Hüzün varmışe...Ve neden cama vuran her damlada gözümüze sokar gibi açar bacaklarını hüzün.......
Hele ki alışkanlık olunca hüzün, her yol dönemecinde dizgin tanımaz bir şahlanış içinde apansız saldırıverir...Gönüllü olunmaz, o tecavüz eder...Kurumuş dudakları hatırlatır, duvarlarda gezen gölgeleri gösterir...Yapışkandır nihayetinde, dili tatlıdır...
Karla karışık yağmur, etme gel, beni çöz!.......
[/i][/b]
Dikenlerim...
Posted 13.01.2007 - 05:45
Posted 13.01.2007 - 06:04
Edited by yucel, 13.01.2007 - 06:24.
Posted 17.01.2007 - 03:58
minik minik denizle birleşirler...
saçlarıma bağladığım her arzu, elinden tutulmaz hayallerin ihtirasıyla bırakır kendini rüzgara...sabıkalı düşlerimin de infazı gerçekleşir o sıra...ve rüzgarrr...
tanrının nefesi gibi okşasa da yüzümü, bilirim ki şeytanın özümü savurma çabasıdır..bu gün acaba, hangi poyrazlara uyandım......................................
Posted 26.01.2007 - 14:03
Posted 28.01.2007 - 12:11
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 29.01.2007 - 01:47
Posted 30.01.2007 - 03:44
Bence Gırgır geçeçek yer aarama Bastan Oku ve Onu yazan gibi oku seninmiş gibi oku Ayın karanlıgındaki eline gelen son satırları okurmuş gibi oku Oku ki sende anlıyabilesinMeğer Tecavüzcü Coşkun'dan başka bir de Tecavüzcü Hüzün varmışe...Ve neden cama vuran her damlada gözümüze sokar gibi açar bacaklarını hüzün.......
Hele ki alışkanlık olunca hüzün, her yol dönemecinde dizgin tanımaz bir şahlanış içinde apansız saldırıverir...Gönüllü olunmaz, o tecavüz eder...Kurumuş dudakları hatırlatır, duvarlarda gezen gölgeleri gösterir...Yapışkandır nihayetinde, dili tatlıdır...
Karla karışık yağmur, etme gel, beni çöz!.......
[/i][/b]
Posted 30.01.2007 - 03:55
gelmiş bulundum...
kalmış bulundum...
sevmiş bulundum...
bu yüzden bulanık gelen aydınlıklara inadım..düşünceme bahane, düşüme karanlık çoktur...ay tutulmalarında bile sarsılmadı da bedenim, güneşleri ben kendim, kendime erteledim...sebeplerden ziyade sonuçlarım yüzüme çarpınca düşünürüm..sen beni ısıtamazsın! ben kendi kendime üşürüm...
Posted 20.02.2007 - 11:38
yolsam atsam avuçlarıma geçirdiğim zehirli kancaları...bir tebessüm etsem, öyle gitsem....
kolay olmaz gitmek. yıllarca agırlıgını verdigin topraktan, bir kaya gibi can çekişerek koparsın ancak.
ama gün gelir de gidersen,
ama gün gelir de gitmek zorunda kalırsan,
ama gün gelir de kollarınla sımsıcak sardıgın topragından kanayarak ayrılırsa köklerin, her gözyaşında dallarından kopup buharlaşırsa yaprakların; gururunu ipek bir şal gibi omuzlarına atıp gidersin.
günü gelir de ayrılırsan bu sevdigin gökyüzünden gururunu başına dikenli bir elmas taç yapar da gidersin.
gitmek dedigin egrisiyle dogrusuyla, bir gurur işidir cünkü.
cünkü gitmek, terk edildigin o sokaktan, üsüyen omuzlarına gururunu örtüp gitmektir.
cünkü gitmek, terk etmek gibi planlanan degil, o an olup da köklerin topraktan çıktıgında "o" kararı verebilmektir.
gitmek; yalnız oldugunu bilerek, bilmedigin yolu yürümeyi, yürüyemesen de o yolda ölmeyi istemektir.
gitmek; ayak seslerini en güzel melodi, gururu en güzel söz bellemektir.
Posted 24.02.2007 - 16:28
ne halettir size baktıkça, ey fidanım, ömrüm eksilmez...meğer zercir-bend-i payı ömr-i pür neşemsiniz...
Posted 28.02.2007 - 21:54
Posted 03.03.2007 - 06:04
parça pinçik fikrimi zemzemle yıkamak isterim...gecelerimin dümenini alıvermiş elimden izi kalmışlarım...sabaha ise daha yıllar var bu azgın saplanışta...gel sen beni dinle,ey iki dudak arasına sıkışmış sevda...sen beni vuramazsın bir küçücük ayrılıkta......evet.....
Edited by kaktüs, 03.03.2007 - 06:06.
Posted 03.03.2007 - 11:51
Ya da bu Son;Bahar biter mi ?
Posted 03.03.2007 - 21:03
daha güzel anlatılamazdı...
hep yüreğimizi ısıtacak olanı bekleriz,o bizi cehenneminde yakmaya başladığında ise gerçeğin soğuğuna uyanırız..
Posted 05.03.2007 - 06:39
babam geçti, yine makam eşliğinde beyazlara sarınırken...hüzün geçti,ömrümün en yüce anları teker teker önümden geçti...
çamurlu ayaklarım mislerle yıkanmasaydı keşke, saçlarım kesilmeseydi...ve topallamasaydım, ne de güzel yürüyordum işte...
ruhumu böylesine yıkayan bir başka ses yok ! ah şu sabah ezanları !...
Similar Topics
Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
---|---|---|---|---|---|
"DİKENLERİM" sayfasındaki hata |
Siteden Haberler & Görüş ve Düşünceleriniz | Serra |
|
|
22 user(s) are reading this topic
0 members, 22 guests, 0 anonymous users