Evet hadi itiraf edelim artık
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 19:14
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 19:18
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 20:02
biseyler daha geldi aklima
29. itirafim .)) - cevremde sisman kadinlar olup bana nasil formda kaldigimi sormalarindan, onlara uyduruktan recete vermekten, rejim yaptiklari halde zayiflayamadiklarini soyleyen hatunlarin beni duygusal anlamda tatmin etmelerine bayiliyorum! .))
30- yeni bi ortama girdim.. oraya gedikli arkadaslarin gelip büyü yü bozmalarindan korkuyorum.
31- hala gedik neti ozluyorum.
32- bi arkadasim (bayan) bana iftira yapti (iftira soyledi mi denir?) , cok kirginim hala bunu gelip yuzume sormasini ve ozur dilemesini bekliyorum.
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 20:15
lisede meslek derslerinde hep aktif ve başarılı olurdum. çünkü o zamanlar meslek dersi öğretmeleri için ayrı bir kitap çıkar ve o kitapta normal kitap içindeki tüm bilgiler en ince detayına kadar açıkalanarak yazardı. ve ben bu kitabı muzaffer abimden yürtmüştüm. meslek derslerimden birine girerdi.
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 21:09
gectin mi bari o dersi ?
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 21:28
evet caldim ve bütün derslerdende gectim. oda beni akrabasiyim diye o kadar dovmesydi canim. hatta onun dersinden alinabilecek en iyi notla gecmistimkitap caldin yani kisaca? .))
gectin mi bari o dersi ?
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 21:51
Yillardir internetle yasiyorum..30- yeni bi ortama girdim.. oraya gedikli arkadaslarin gelip büyü yü bozmalarindan korkuyorum.
31- hala gedik neti ozluyorum.
Ama istedigim zaman birakabilirim tumuyle..
(Sigara icenlerin sigara icin soyledikleri gibi mi oldu biraz.. ne? )
Ama oyle degil gercekten de.. Yani sigara gibi.. Isim geregi netle barisik olmaliyim.. Vakit gecirmek adina guzel.. Bilmiyorum...
Hic vazgecilmez olmadi benim icin IRC, forumlar, sozlukler, I Seek You, download'lar, upload'lar..
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 22:04
yani bizlerden vazgecebiliyorsun Myth .)
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 22:15
Bunun gelecegini biliyordum.. Ama hazir bi cevabim da yok nedense..biraktigin internet, kablo, monitor, mause mu sadece?
yani bizlerden vazgecebiliyorsun Myth .)
Bugun Wili'ye de soyledigim gibi...
Neyse vazgectim bundan.. Soylemeyecegim
Bilmiyorum.. Zor sorular bunlar.. Ama zaten soylemek istedigim anlasildi..
Hem ne kadar ayip.. acik yakalamaya calisanlar gibi (Koseye mi sikistim ne? )
Gercek dostlariniz, arkadaslariniz.. Bi sekilde ulasir / ulasabilecektir size.. O yakinliktadirlar.. Ulasabilecek yakinlikta.. Ayni seyler sizin icin de gecerlidir..
Evet ama bazen de dedigin gibi.. O dostla / dostlarla bulustugun bir yer vardir.. Orasi disinda ortak paylastigin(iz) bir sey / bir yer yoktur..
Unut(a)mazsin(iz) onu / orayi..
..ve tek yapacagin geri donmektir ona, oraya / onlara..
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 22:21
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 22:27
Oklava vardı mutfakta.. Nerede? bulamadım ben Denio..Ama işte gel gör ki bu Myth vazgeçemez abijim vazgeçemez o kadar kesin konuşuyorum...aha buraya da yazdım nah bak buraya
Gönderim zamanı 22.11.2004 - 23:07
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 23.11.2004 - 12:25
Bana ne dedin yaBugun Wili'ye de soyledigim gibi...
Gercek dostlariniz, arkadaslariniz.. Bi sekilde ulasir / ulasabilecektir size.. O yakinliktadirlar.. Ulasabilecek yakinlikta.. Ayni seyler sizin icin de gecerlidir..
Diğer cümlene katılıyorum Gerçek dostlar bir şekilde ulaşıyor zaten. ulaşmayanlarda ulaşılmayanlarda zaten dost olmamışlardır demekki gerisi boş
Gönderim zamanı 23.11.2004 - 12:47
Yok sana demedim Denio'ya dedim.. Oklava dedim..Bugun Wili'ye de soyledigim gibi...
Bana ne dedin ya
Konuyu degistireyim ben
Gönderim zamanı 23.11.2004 - 16:24
Gönderim zamanı 24.11.2004 - 18:52
-ayrıca gedik.netten biriyle buluşnmaya gittiğim de kaçmıştım hatunun nicki bende kalsın inşallah beni affetmiştir.
-geçen sene bizim okulun en zor dersini geçemeyeceğimi anlayınca 1 saat öğrenci işlerinin etrafında bekleyerek boş bir anında sınav sorularını çalmıştım. o dersi geçtim. ama yinede okulum mat 1 ve mat 2 den uzadı
-gedik.net i bende özlüyor özlüyor ve özlüyorum.
-maryjane bana bir kere bile yüz vermedi
Gönderim zamanı 24.11.2004 - 19:21
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 24.11.2004 - 19:35
Gönderim zamanı 25.11.2004 - 12:16