bu adamla hatıralar kitap olur...
ben masada boş boş oturuyordum içeri biri girdi 2 ye 5 ....boş masa varmı dedi...sıra vardı...beklemesini söyledim...masanın yanına oturdu,soğuk biri gibi görünüyordu...çay söyledim...çay da boş gitmezdi ya yanına Haylayf açtım önce mırın kıırın yemem falan dedi...dedim ye lan...bu bi yedi...sonra ömrümü yedi ...gezdik paso oraya buraya,nice kaleler fethettik...nice muhabbetler,çok dertleştik...onun hakkını, kendimi satsam ödeyemem...Almanya'da iken msn başından ona ''Geçmiyor Günler'' türküsünü saz eşliğinde söyledim (ehehe)...çok şey öğrendim ondan...hayatı,sevgiyi,saygıyı,mahpusluğu...sözüm sana amerikan sineması yıllarca WaLe'yi bir öcü gibi gösterdin ...Allah bilipte karşılaştırdı ya bizi...çok büyük dostluğunu ben ciltlere sığdıramam ya allah biliyor...serkan benim kardeşim öpüjem...
lan aklıma geldi...bi ara tepeye çıkmıştık huzurevinin oraya...araba durunca ben birayı açıp aşağı ineyim dedim de açmamla patır kütür aşağı doğru yuvarlanmıştım ya şarampolden...ulen birayı nasıl oldu da dökmemiştim ben orda...ehehe ne güldüydüm ya