En seksi Golleri Atan Futbolcu Kim
En Seksi Golcü
Gönderim zamanı 02.09.2004 - 15:55
En seksi Golleri Atan Futbolcu Kim
Gönderim zamanı 02.09.2004 - 23:10
Gönderim zamanı 05.09.2004 - 12:08
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 12.10.2004 - 00:57
Arsenal'e attiği goldur.
Bide Hagi nin Atlethic Bilbao ya 90+2 de Tugay in pasiyla bi Füzesi vardi. O gole cok sevinmiştim.
Bide bu güne kadar gördüğüm en güzel gollerden birisi de 98-99 sezonunda idi galiba Fiorentina - Dinamo Kiev maciydi sanirim. Baldo nun bir röveşatasi vardi.
Fifa serisinde atilan goller gibiydi.
İngiltere de Galatasaray'ın Manchester la 3-3 berabere kalip elediği maçi hatirlayan varsa orda Arif in golu de cok güzeldi. Bide Barcelona ya atmişti gol. Kaleciyle beraber filelere gitmişti top.
Yanı beni susturamazsiniz ama son golu söleyip birakicam. Tarafli tarafsiz hatirliyan herkes bu golu unutamaz.
Galatasaray'in Şampiyon Kulupler Kupasi'nda yari finale ciktiği maçta Monaco ile karşilaşiyordu. İlk maçi Fransa'da 1-0 kazanan Cimbom ikinci maçta cezasi nedeniyle Almanya'da oynadiği maçta yine 1-0 kazaniyordu.
Gol Cevad Prekazi
Orta saha yayının az önünde sol çaprazdan bir serbest vurus. işte gol budur.
Gönderim zamanı 13.10.2004 - 00:40
'' ceza sahasında tanju,uğur topun başında prekazi topa doğru geliyor şuuuuuuttt ve gol ve gol ve gol ve gol'' allahım ne goldü bee...bir de hatırlarsanız Hakan Şükür 95 senesiydi sanırım 96 avrupa kupası eleme maçı isviçre-bern wankdorf stadı orta saha yayının 3-4 metre önünden sol ayağının dışıyla vurdu topa anlatan yine ilker yasin '' kafalardan seken top oğuz,sergen,hakan şuut ve goool...şapka çıkaracaksınız şapka avrupa sahalarında yok böyle bir gol golün adı hakan'' 2-1 kazanmıştık...isviçre ile oynadığımız ilk maçın da unutulmaz bir golü vardı 'takoz' recep orta sahadan orta yapmıştı oda direk kaleye indiydi...milli maçlarda atılan gollerin ayrı bir yeri var tabii ki...ama en seksi gol her zaman için maradona'nın golü benim için
ertesi sabah
tekrar hayata
dönülebilen
ve her gün
tekrarlanabilen
bir intihar biçimidir.
Charles Bukowski
Piizan
Gönderim zamanı 21.01.2010 - 22:30
Fena değildi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gönderim zamanı 22.01.2010 - 00:42
gözümü kapatıp tikliyorum hemen sonucu görmek için ama önce yorum
♥
Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri,
her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer.
♥
Gönderim zamanı 22.01.2010 - 01:27
Roberto Carlos un dünya kupasını Fransaya kaybettikten sonraydı sanırım özel maçta ceza alanı dışından serbest vuruşla attığı gol vardı.Kale arkası çekimde top dışarı doğru giderken dönüp kale içerisine giriyordu çok temzi düzgün bir C çizdirmişti.
Fena değildi
haa tanıdım o adamı Fenerbahçe'li Carlos.. bir de çakal carlos var o mu acaba diye bir an tereddüte düştüm
ne seksi goldü o dimi zaten kalede barthez vardı o bile bayılmıştı o gole.. carlos'a bu gol yüzünden oracıkta verebilirdi. gönlünü.
Gönderim zamanı 22.01.2010 - 01:50
semih yoksa oyda yok
Gönderim zamanı 22.01.2010 - 01:54
5 numaralı golcüye dikkatinizi çekerim. golcü dediğin böyle olmalı..
Gönderim zamanı 22.01.2010 - 01:56
Gönderim zamanı 25.01.2010 - 03:59
Gönderim zamanı 25.01.2010 - 05:10