Kimler Online?
Gönderim zamanı 01.11.2006 - 17:15
GLAmor , wili , Google.com, USER, Edy's, RedSnow , Roland, ArguS , dokuzharf , Denio , lucifer, arinna , Gölge, ecehan , JoHoR , kara, Yahoo.com, REBEL, katina, Emily, Gigablast.com, gg26 , daaankk, sevoş, alperen, tanrica
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..
(Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)
Gönderim zamanı 02.11.2006 - 14:51
19 ziyaretçi, 18 üye, 0 gizli, 2 arama botu
GLAmor, Serra, boran, alperen, Zetro , RedSnow , tanrica , USER, sevoş, Emily, kara, Mel G. , REBEL, PesimistiC , Google.com, dumrul, Yahoo.com, shekerim, gg26, Kleptomanic
* * *
Susuyorum..
Gönderim zamanı 02.11.2006 - 17:43
REBEL*HEYO, onurstyle, speed, dokuzharf , Mel G. , USER, Emily , ufuks, sevoş , katina, kara , erdem, Google.com, RedSnow , wili, Zetro, JoHoR, gg26, suustuneyaziyazmak , shekerim, Yahoo.com, PesimistiC, hayalet , GLAmor, tanrica, Serra , DarK
...
Gönderim zamanı 02.11.2006 - 17:47
Kendisini çok beğenirim
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 02.11.2006 - 18:11
sana kızgınlığım ayrı , onu da sen bilirsin
suüstündekiamcaya kızgınlığım ayrı..
o smileler kızdığım içindi.kategori algılaman da ilginç
...
Gönderim zamanı 03.11.2006 - 01:17
dokuzharf, RedSnow, kaktüs, ArguS, Emily, muta, Elric, Google.com, RIFKI, Yahoo.com, arinna, PesimistiC, Gigablast.com, linko, natallia, Mel G., Nepenthe, aLp
Gönderim zamanı 06.11.2006 - 23:54
Nepenthe, HknYmn, AcKoPeK, Edy's, wili, Aegrine, Poseidon, shy, arinna, Yahoo.com, gelincik, ixel, sevoş, Google.com, dokuzharf, Gölge, Bulutsuzluk, Zetro, nostradamus, RedSnow, duygusuz, aLp, Elric, WaLe, Gizelle, Myth, aristokrat, elma, alperen, gg26, river21
Bayağ kalabalığız bu gece..
Myth'ı gördüm sanki.
Evet evet gördüm !
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 04:40
RedSnow, Yahoo.com, kaktüs, Google.com, Nepenthe, Gölge, emre1982, yucel, baha cüneyt, Edy's, linko
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 12:12
kara , suustuneyaziyazmak, Google.com, albashara, almira, sevoş , Yahoo.com, alperen, ecehan, wili, yusufla, _PesimisT_, JoHoR, tanrica, elma, Elric
Gönderim zamanı 07.11.2006 - 22:15
Sphagetti, Poseidon, ArguS, albashara, arinna, AcKoPeK, WaLe, Gölge, Google.com, budala, onurstyle, duygusuz, ecehan, sanem, RedSnow, painkiller1917, Yahoo.com, daaankk, TAVIR, Bulutsuzluk, elma, Zetro, Nepenthe, kaktüs, Elric, Edy's, sevoş, river21, Gizelle
Gönderim zamanı 08.11.2006 - 06:14
RedSnow, Google.com, Yahoo.com, Edy's, BAKIMSIZ DEVE
Gönderim zamanı 08.11.2006 - 15:58
dokuzharf, greenyblue, s_erel55, kara, Google.com, Zetro, ecehan, wili, shekerim, daaankk, Gölge, cilemm, _PesimisT_, ufuks, Kurtulbeyi, USER, albashara, Yahoo.com, Serra, Bulutsuzluk, gg26, yaprak, suustuneyaziyazmak, Prozzi, JoHoR, REBEL, alperen, yagmuryürekli, painkiller1917, sevoş, Elric
Gönderim zamanı 08.11.2006 - 16:20
REBEL*heyo, s_erel55, cilemm, tanrica, dokuzharf , daaankk , yagmuryürekli, Kurtulbeyi, Google.com, RedSnow , JoHoR, Prozzi, wili, _PesimisT_, Gölge, Serra , USER, suustuneyaziyazmak , Yahoo.com, alperen, linko, Zetro , kara , ecehan, albashara, ufuks , almira, greenyblue, shekerim, Bulutsuzluk , gg26
...
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 14:03
kara , alperen : friends: , GLAmor, USER, Emily , tanrica, JoHoR , Google.com, Elric , wili, shy , s_erel55 , gg26, ecehan , Yahoo.com, almira, _PesimisT_, Gizelle
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 18:32
GLAmor , wili , albashara, onurstyle, USER, Edy's, Gölge, Google.com, yusufla, ecehan , almira, Elric, painkiller1917, tanrica , Yahoo.com, memetstyle, sevoş, Emily, dokuzharf , dewilboy
Bu saatte demek burası böle oluomuşş..
* * *
Susuyorum..
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 23:23
Afferim
Gönderim zamanı 09.11.2006 - 23:57
elma, RedSnow, budala, Emily, Gigablast.com, albashara, Yahoo.com, Mel G., gelincik, Google.com, aristokrat, ArguS, Denio, Nepenthe, greenyblue, onurstyle, HknYmn, natallia, Poseidon, jakobe, _PesimisT_, dokuzharf, Aegrine, Gizelle, kaktüs, tenceretava, TAVIR, gg26, wili, ecehan, arinna, Edy's, Gölge, dramaqueen, yusufla, karabocek*, mai, Elric
No sweet perfume that would torture you more than this..."
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 12:46
kara , HknYmn, greenyblue, Gigablast.com, dokuzharf , albashara, Google.com, budala , USER , alperen , GLAmor, tanrica, ecehan , memetstyle, cilemm, Emily , Yahoo.com, kulturmantarı, cengiz, Serra, gg26, JoHoR , wili, _PesimisT_, jade, almira
Gönderim zamanı 10.11.2006 - 21:27
Sphagetti, Gigablast.com, Google.com, budala, yusufla, Gölge, manhattanLi, RedSnow, elma, aLp, Emily, Kurtulbeyi, Nepenthe, alperen, AcKoPeK, Yahoo.com, sevoş, Elric, linko, Insanlabu