Test
Gönderim zamanı 27.01.2007 - 15:40
Gönderim zamanı 28.01.2007 - 22:10
hacım başka bi masal anlat bana
içinde denizle balıklar
yağmurla kar olsun güneşle ay
anlatmadan git bi çay koy
uykuya dalıp gitsem bile
bırakıp gitme sen şakıdur
uykusuz{
hava nasıl oralarda üşüyor musun
}
harikasın peaaaaa
test yayınınla valla koptum
bırakıp gitme sen şakıdur
Gönderim zamanı 29.01.2007 - 04:49
Gönderim zamanı 04.02.2007 - 02:09
* konfüzyonel aurosal takılmak bi ilginç, hayat bi tuhaf vapurlar filan. Bulanık düşünceler, yanlış anlamalar ve mantıksız hareketler olabilirmiş [Yetiş doktor ‘test’ edemiyorum … açılın ben doktorum … yeah baby, he-pi-miz dok-to-ruz, he-pi-miz ja-po-nuz, he-pi-miz to-puz!! Topunuzu … kovalasın (3 pts)]
* Çok önemli değil; yani 5n 1k olmasa da olur, ayagimiz alışsın. Ne zaman, nerede de işimizi görür, maksat mesaj sayımız artsin “burası olmadan yaşayamaz” falan olalim. [1k’ni cok sevdim o beni hiç sevmiyor]
* Neyse efenim, veni vidi vici bi durum yok klasik vıdı vıdı vıdı: "Ama gel gor ki ses seda yok ... kırgınım, buruğum ... ben nerde yanlış yaptim" [bir guzin apla story .. comming soon ... March '007 bond]
uykusuz{
cok serbest,kararsız, large çağrışım
}
}
Gönderim zamanı 05.02.2007 - 00:48
Let's get it started (Go 'head shake your butt)
shake that ass for me c'mon girl
Gönderim zamanı 05.02.2007 - 00:57
Yaaa tam olarak burda ne anlatıyor az biraz anladım ama tam değil bi zahmet açıklayacak olan varmidur?How to Sign Up for GoogleTV BetaGoogle Labs is at it again! Be one of the first to try out GoogleTV! This is Mark Erickson on Infinite Solutions. In this episode, I'll show you how to access Google's secret on-demand television service.uykusuz{ bir avuc findik iyi gelir}
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 05:19
Yaaa tam olarak burda ne anlatıyor az biraz anladım ama tam değil bi zahmet açıklayacak olan varmidur?
uykusuz{
anlamissinizdir zaten de, bir avuç finduk iyi gelur da demişiz, yani yersen Orada anlatilan tamamen hikaye yani google tv diye bi olay yok ama soyle bi olay var:
http://creative.myspace.com/VOD/
mesela burada 'family guy'in yapimcilarinin american dad'ini acalim(severiz kendilerini):
http://creative.mysp..._dad/index.html
sonuc:
Thank you for your interest in MySpace.com TV. This service is currently unavailable to viewers living outside the United States. Yani sadece ağaya(a.b.d.) beleş [tamam tam cevirsi boyle değil, ne bagriyon]
once bi aperatif yoresel soru: amerikadaki arkidesler! orada bu calisiyo mu? performans v.s nedir?
bu noktada 9.2367 puanlik bi uzman sorusu soralim(kusurat vereyim de salladigim anlaşilmasin) bi sekilde bunu asmanin yolu var mi (denenmis,onaylanmis cozumler puan alir ).
bi proxy olayina girdim de yemedi. sanki kulagima bi ses "rtmp'yi forward etmeniz gerekiyor. port:1935 " diyor, ne kibar cocuk yahu da ugrasamam, pasa pasa indiririm ...
uykusuz{
bi arada da jquery'i mi anlatsam, cok keyifli yapmislar, uykusuzluga degdi
}
}
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 05:23
uykusuz{uykusuz{ // sayıklamalar
* konfüzyonel aurosal takılmak bi ilginç, hayat bi tuhaf vapurlar filan. Bulanık düşünceler, yanlış anlamalar ve mantıksız hareketler olabilirmiş [Yetiş doktor ‘test’ edemiyorum … açılın ben doktorum … yeah baby, he-pi-miz dok-to-ruz, he-pi-miz ja-po-nuz, he-pi-miz to-puz!! Topunuzu … kovalasın (3 pts)]
* Çok önemli değil; yani 5n 1k olmasa da olur, ayagimiz alışsın. Ne zaman, nerede de işimizi görür, maksat mesaj sayımız artsin “burası olmadan yaşayamaz” falan olalim. [1k’ni cok sevdim o beni hiç sevmiyor]
* Neyse efenim, veni vidi vici bi durum yok klasik vıdı vıdı vıdı: "Ama gel gor ki ses seda yok ... kırgınım, buruğum ... ben nerde yanlış yaptim" [bir guzin apla story .. comming soon ... March '007 bond]
uykusuz{
cok serbest,kararsız, large çağrışım
}
}
ıyyy, liqusha'nin içine hapsederseniz boyle olur iste
uykusuz{
bakiyorum keyfin yerinde ... hee, ne zaman degil ki, large adamiz vesselam
}
}
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 13:26
değişen pek bişi yok..neden kimse büyümedi?
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 13:40
mekan sözlerinde
edeb ya hay.
Ey dâğ-ı derdin eylemeyen merhem-âşina
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 13:50
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 14:35
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 14:37
Gönderim zamanı 08.02.2007 - 14:39
Gönderim zamanı 09.02.2007 - 19:22
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 00:30
<gozunun capagini yiyim ki kufur değel kurban >
("a[@href=^http]:not([@href*='internal.com/']):not(.thickbox)")
.bind("click", function(){ return !window.open(this.href); });
</gozunun capagini yiyim ki kufur değel kurban >
Adam hakli yahu, yukardakini daha kısa bi kodla yazmak icin zihnimi okuyan bisey yapilmasi lazim. [gerekirse onu da yaparis, hatta gerekirse kek bile yerim ... ekmek bulamazsam hesabi]
Simdilerde AJAX suyu hurmetine javascript gene populer eyvallah da, 2001-2002 az mi cektim beah!! netscape 4’un dhtml’ciler icin kabus oldugu gunler, hey gidinin efesi… Ya bi de applet-http tunneling olayi var lakin ona da sonra gireriz
uykusuz{
ya firina yemek koydum, bazen bu saatlerde yerim bilirsin ... daha kotusu unutup yakarim onu da bilirsin, bi yarim saat sonra msnden durtsene [testi boyle kullanmak lazim, gelinim sen anla]
}
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 00:45
Gönderim zamanı 10.02.2007 - 01:09
ac olanlar buyursun efenimuykusuz{
ya firina yemek koydum, bazen bu saatlerde yerim bilirsin ... daha kotusu unutup yakarim onu da bilirsin, bi yarim saat sonra msnden durtsene [testi boyle kullanmak lazim, gelinim sen anla]
}
uykusuz{
bu kez pudingi hazir aldim da bidakine beraber yaparis ... o degil de bulaşıklar bolgenin en yuksek ikinci dagi oldu, tırmanışa geliyolar
}
Gönderim zamanı 12.02.2007 - 00:26