Test
Gönderim zamanı 08.04.2008 - 10:16
Yoktun ve Tanrı bu ihtimalden hiç bahsetmemişti....
Gönderim zamanı 09.04.2008 - 00:33
Bu mesaj Ysf tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.04.2008 - 00:38
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 09.04.2008 - 13:44
"This is why the headache didn't go away, it is actually pronounced 'analgesic', not 'ANALgesic'. The pills go into your mouth. "
Yani özetle, "tutup da k.çına sokmayacaksın, yutsan yeterli" diyor. Bazen doğru tedaviyi önerseniz de hasta g.tünden anlamakta ısrarcı olur durumu.
Bir de, meşhur "peygamber sabrı"nın da tükendiği durumlar vardır. Mesnevide anlatılır:
Adamın biri bir gün Hz. İsa'nın hızla dağa doğru kaçtığını görüp sebebini merak etti ve ardından seslendi:
"Ardında kimse görmüyorum, bu kaçışın da kimden?"
Hz. İsa ona cevap vermek için bile durmadı ve koşmasını sürdürdü... Beriki iyice merak etmişti; o da Hz. İsanın peşine takıldı:
"Allah rızası için söyle," dedi. "Senin gibi korunmuş bir insanı bu kadar korkutan şey ne olabilir, kimden kaçıyorsun?"
Hz. İsa:
"Bir ahmaktan kaçıyorum." cevabını verdi. Adam şaşırdı:
"Allah Allah. Sen kutlu nefesinle körleri ve sağırları iyileştiren, ölüleri dirilten İsa değil misin?"
"Çamurdan kuşlar bile senin elinde can bulup uçmuşken bir ahmaktan kaçmak da neyin nesi!"
"Bütün bu söylediklerin doğru ama iş senin bildiğin gibi değil. Okuduğum ism-i azam duası köre ve sağıra tesir eder, ölüyü diriltir. Hatta dağa üflesem dağ bile parçalanır. Ama ahmağa yüzbinlerce defa okudum yine de nefesim çare olmadı. Kuma ekilmiş tohum gibi emeğimden bir mahsul alamadım."
Bir turu tamamladık ve gene başa döndük:
Yani, en başında olduğu gibi, yaşlı kurt Dr. Kelso style devam ediyoruz, verdiğimiz geçici rahatsızlık için özür dileriz:
Dr. Kelso: Buzzy, buzz, buzz...
Dr. Cox: I... beg your pardon?
Dr. Kelso: Oh, uh, that's the sound of all the bees in your bonnet. And, Perry, even though I could give a rat's ass, I still think it's a pretty sound!
Gönderim zamanı 09.04.2008 - 13:50
Gönderim zamanı 22.04.2008 - 23:43
“Ey hanım! Bütün varlığımla sana bağlıyım! Seni seviyorum!”
Rabia hatun gayet sakin ve vakur bir şekilde, “Doğrudur! Ben de seni seviyorum!” dedi.
Bu cevap adamın hoşuna gitti. Rabia hatun eliyle geriye işaret ederek, şöyle devam etti:
“Ancak benim bir kız kardeşim var. O benden daha güzel, geriden geliyor!” dedi.
Adam dönüp geriye baktığında, Rabia Hatun onun yüzüne şiddetli bir tokat vurdu ve şöyle dedi:
"Benden uzak ol! Seni yalancı, vefasız, sahte kahraman! Beni sevdiğini iddia ediyorsun, ama dönüp başkasına bakıyorsun! Beni güzel bulduğunu söylüyorsun, başka güzel peşindesin! Sen nerede, sevmek nerede, güzelin kıymetini bilmek nerede? Defol git! Konuşunca seni irfan sahibi, dürüst, vefalı, âşık biri sandım. Aşktaki ciddiyetini denedim, yalancı olduğunu anladım! Sende ne âriflerin temizliği var, ne de onlardan bir işaret ve mürüvvet! Hele âşıkların yolu, senin gittiğin yoldan hiç geçmez…“"
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 07:49
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 10:54
1) Erkekler akıllı olun, karşınıza Rabia hatun bile çıksa başka ihtimalleri gözden kaçırmayın
2) Rabia Hatun da olsa kıskançtır, şöyle bir meraktan dönüp baktınız diye dırdır eder. Ne var yani, baktık da ona mı gittik alla alla (ahh nerde, senden güzeli beni isticek de ben duracak mıyım? ama sana kaldık işte)
3) Akıllı olun erkekler, akıllı !!
Benim kaçırdığım noktaları da sen yazıver, duygusal gençler görüyorum ara ara. Uyarmak lazım, telef olmasın yavrucaklar
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 11:52
2-) eğer bi adam bi kadının karşısına çıkınca ( burda karşısına çıkmayı ben "böh !" diye fırlamak olarak algılıyorum izninizle ) kadın onun bi çıkışından vefalı mı sahtekar mı dürüst mü olduğunu anlar
3- ) bir kadın abuk sabuk oyunlarla erkeğin "aşktaki ciddiyetini" ( ) deneyebilir. ayağınızı denk alın,kadının asabını bozmayın
ayrıca seni seviyorum diyen birine "doğrudur" cevabı veren bi kadından her daim kaçmakta da fayda görüyorum ben
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 11:59
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:05
Bir gün Ecehan hatunun karşına bir adam çıktı ve şöyle bir nara attı: (bak dikkatini çekiyorum, nara attı diyor; elinde zagor gibin balta neyim de olabilir)
“Ey hanım! Bütün varlığımla sana bağlıyım! Seni seviyorum!”
(ahanda buyur buradan yak, samsun ama idare et)
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:09
her gece efkarım , gözümdeki yaşım , sigara dumanım ...
sen benim ,
damardaki kanım , alnımdaki yazım , şanlı BEŞİKTAŞIM ...
Kalbimin en orta yerinde , büyük bir yangın var alevler içinde ...
Beşiktaş sana yemin olsun , bitmeyecek sevdan , mezarımda bile ...
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:11
edit: Ümit adamın elinde balta varmış nasıl çakı çakıverem
Bu mesaj ecehan tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 23.04.2008 - 12:12
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:16
zaten erkekler maça kızını, kızlar maço erkeğini severlermiş doğru mu
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:22
o değil biride çıkıp demez ki ;
ecehan ,
uzun boylu , esmer renkli gözlü , atletik vücutlu , çok iyi giyimli , inci dişli ,
seksi gamzeli , hayranlık uyandıracak bakışlı , çok güzel sesli , feci karizmatik bir adam elinde çiçeklerle karşına çıkıp tatlı bir ses tonuyla sizi görür görmez çok hoşlandım , benimle tanışırmısınız dedi ...
nerde eli baltalı nara atan var onları layık görürler
her gece efkarım , gözümdeki yaşım , sigara dumanım ...
sen benim ,
damardaki kanım , alnımdaki yazım , şanlı BEŞİKTAŞIM ...
Kalbimin en orta yerinde , büyük bir yangın var alevler içinde ...
Beşiktaş sana yemin olsun , bitmeyecek sevdan , mezarımda bile ...
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:33
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:35
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:37
konsept var mı bilmiyorum ama yaşasın 23 Nisan
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 12:41
ben bu mesajları akşama kadar uçurayım, yerine fındık badem koyayım (konsept 23 nisan olduğu için çoçuk şiiri yazıyorum, dondurmam nerede )
Gönderim zamanı 23.04.2008 - 18:18
No sweet perfume that would torture you more than this..."