İçerik değiştir

Test

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 201 yanıt verildi

#101 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj
  • İlgi Alanları:yazilim muhendisligi (domain driven design, extreme programming, java EE), muzik(jazz-rock[fusion]), basketbol(oynamayi izlemeye tercih ederim, nba)

Gönderim zamanı 23.04.2008 - 18:21

mesajları editleyemeden yakalandık yahu ... dondurma isteyen :baby:

#102 quStah

quStah

Camel Soft

• Yöneticiler
  • 5.617 Mesaj
  • İlgi Alanları:kandırmak..

Gönderim zamanı 27.04.2008 - 13:51

Çalışıyomusun site?

#103 elma

elma

venus at her mirror

• Kurucular
  • 6.785 Mesaj

Gönderim zamanı 27.04.2008 - 13:56

inanamıyorum, bende denemek istiyorum :P
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#104 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj
  • İlgi Alanları:yazilim muhendisligi (domain driven design, extreme programming, java EE), muzik(jazz-rock[fusion]), basketbol(oynamayi izlemeye tercih ederim, nba)

Gönderim zamanı 03.05.2008 - 02:06

Elma harabe nostaljisi yaptı guns'la ama ben geriye dönüp baktığımda, belki on beş sene geriye gidiyorum. bir kaç şarkı arayorum benden uzağa bir yere gitmemişlerden, oysa bazıları bilgisayarımda bile yok şimdi.

Başlangıç Innuendo ya da show must go on olmalı diye düşündüm önce. Oysa, "I'm Going Slightly Mad"'in yanında sanki hiç varolmamışlar. Bu yolculuğun sonu da başında mı gizli?

"to live is to die", saatlerce dinleyebildiğim bir şarkıydı o zamanlar ama hayır... yağmur ve gök gürültüsüne karışan tınılar hâlâ orada, anneannemin evi de:

Iron maiden olmalıydı sırada, az anım yok hani ya da megadeth, bilemedin slayer ? Kendini dinletebilen şarkıları kalmış ama o kadar, daha ötesi yok. Önce aklıma bile gelmeyen o tek albüm ve o tek şarkı:

....

#105 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 04.05.2008 - 22:53

Nostalji 2 ya da "Melodies from a memory"

Dream Theater, LTE devresi; onlar Budokan'da instrumedley yapmadan önce , ben mixler yapmaya meraklıydım. şimdi elimde o döneme ait bir mix olmadığı için özensizce bir tane hazırladım ... hatta sondaki 2li alakasız bonuslar oldu...

video sayılmaz, benim avatardan ibaret ... ama parça geçişlerinde movie makerin bi kaç efektini denemedim değil ...

elma:
ama inanılmaz
elma:
bunalım

ee tabi o zamanlar yirmili yaşların henüz başındayım, olsun o kadar ...

#106 elma

elma

venus at her mirror

• Kurucular
  • 6.785 Mesaj

Gönderim zamanı 04.05.2008 - 23:10

movie makera sattın güzelim avatarı, allahtan "play"a basmadıkça ses çıkarmıyor *böö
"This desert flower
No sweet perfume that would torture you more than this..."

#107 quStah

quStah

Camel Soft

• Yöneticiler
  • 5.617 Mesaj
  • İlgi Alanları:kandırmak..

Gönderim zamanı 06.05.2008 - 01:08

denedim yine *lol

#108 AKIN

AKIN

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 999 Mesaj

Gönderim zamanı 10.05.2008 - 23:55

Redsnow: bana oy ver 50 ytl Verecem Yarışmadan Birinci olmalıyım.
Akın: biraz daha cık daaaaaaaa 500 filan milan.
Redsnow: tamam kardesim verdim bil ama bana oy verecen tamam mı
Akın: Okey canım.

Bu mesaj AKIN tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 10.05.2008 - 23:57

#109 ecehan

ecehan

çok da fifi *böö

• Dokunulmazlar
  • 13.431 Mesaj

Gönderim zamanı 11.05.2008 - 00:06

*sarhoskiz vaaay
bunu msn komik diyaloglara koysaydın ya akın :cute:
Gönderilen Resim asaletini sevdiğim

#110 RedSnow

RedSnow

o σℓмαdαη αѕℓa

• Dokunulmazlar
  • 8.898 Mesaj

Gönderim zamanı 11.05.2008 - 00:20

Akın Hayal Kurmaya Devam Mı Ediyorsun... *sarhoskiz

Mesajın ASlı Şudur;

Akın; Bana 500 Ytl Ver Sana Oy Vereyim...

Ben; Sen Bana 50 Ytl Ver Ben Yarışmadan Çekileyim...

#111 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 17.05.2008 - 19:34

#112 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 19.05.2008 - 00:34

kaan kural:

ya herkes çekilsin, ikisi teke tek oynasınlar

:D

adamım pierce 33, lebron 30 oldu .. uykum var bebekler gibi mışıl mışıl uyuyasım var, yatamıyorum .. lanet olsun içimdeki nba aşkına, cavaliers dönsün şaşkına

#113 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 22.05.2008 - 15:29

Me'shell NdegeOcello... your voice makes me want to do things i'm much too shy to sayyou leave me to question bu zenciler(pardon afrikın amerikınlar) biliyorlar işi ... Marcus Miller'a laf yok zatenaaa Utube ... bu şarkı için açtım, kapatırım birazdan *zong

#114 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 24.05.2008 - 22:32

İşbu emre muharrer senedim......................... mukabilinde..................tarihinde bay..............ve yahut emru havale.................yukarıda yazılı yalnız............ytl ödeyeceği..........bedeli............ahzolunmuştur .İşbu bono vadesinde ödenmediği taktirde müteakip bonolarında muacceliyet kesbedeceği ihtilaf vukuunda.............................mah. selayetini şimdiden kabul ederim

___________________________________24.05.2008
___________________________________Hammurabi

(*heyo bunun altına da imzasını basar mı acaba)

#115 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 31.05.2008 - 18:58

Yok böle bişey, son dönemde tükettiğim en leziz müzik bu oldu yahu ... Jazz, klasik müzik, hard rock tınılar ... pat metheny'in başlarda çoştuğu anlar beni taa aralık 99'a, alanis morissette'nin uninvited'ini (mtv unplugged versiyonu tabi ki) televizyonda ilk kez izlediğim zamana götürdü ama Esbjorn Svensson'a ayrı bir parantez, hatta paragraf gerek ..

#116 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 08.06.2008 - 23:56

Dedektif konan'a bayılırdım. yeni bölümlerini çekmeye başlamışlar ki bi ara hepsini izlemek lazım. Bu bölümü hatırlıyorum, Ran Mouri'nin Conan'a dönerek "bu çok akıllıcıydı Shin'ichi" diyerek onun aslında Shin'ichi olduğunu anladığı(ilk) bölüm ...

#117 LiQusha

LiQusha

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 405 Mesaj

Gönderim zamanı 10.06.2008 - 22:36

Öhhöm, öhhöm ... sayın valim, sayın kurucular, sayın yönetim ve siz değerli üyeler....

Denizli’de bulunan Türkiye’nin ilk homo erectus fosili, bilim dünyasında heyecan yarattı. Bir erkeğe ait 500 bin yaşındaki kafatası fosilinin, ilk insanların dünyaya dağılışları konusunda bilim dünyasına önemli ipuçları sağlaması bekleniyor.

Her ne kadar Denizli'li olsam da bu benim sonsuza dek homo erectus(uyarılmış insan) olarak kalacağım anlamına gelmiyordur umarım... *cool

#118 Alp

Alp

Baltimore/ MD

• Dokunulmazlar
  • 5.558 Mesaj
  • İlgi Alanları:İlgisizim.. :)

Gönderim zamanı 14.06.2008 - 00:29

#119 Arjantin Cad.-ANKARA

Arjantin Cad.-ANKARA

Sırdan öte ne var ki

• Üyeler
  • 18.713 Mesaj

Gönderim zamanı 14.06.2008 - 00:46

Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...

#120 Rabbit

Rabbit

bir ilgi delisi

• Yöneticiler
  • 11.851 Mesaj

Gönderim zamanı 14.06.2008 - 01:43

iyi annemm :: *heyo
"seni o kadar yakından görünce,
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"