arkadaşlar bilgisayarım tv kartımı webcam olarak görüyor ve karşımda oturan insanlar kameram var zannediyor daha sonara webcam taktım aygıt yöneticisinden tv kartını kaldırmadan webcam ı görmüo dolayısıyla nette webcam kullanırken televizyonu açamamakla beraber daha sona tv kartımı kullanıp webcam ı kaldırmaya karar verdiğimde televizyonum yani tv kartım görüntüyü normal vermesine rağmen ses sadece noise olarak daha doğrusu parazit olarak geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
0
tv kartı ve webcam
Konuyu açan
painkiller1917
, 27.01.2007 23:42
bu konuya 3 yanıt verildi
Gönderim zamanı 27.01.2007 - 23:42
arkadaşlar bilgisayarım tv kartımı webcam olarak görüyor ve karşımda oturan insanlar kameram var zannediyor daha sonara webcam taktım aygıt yöneticisinden tv kartını kaldırmadan webcam ı görmüo dolayısıyla nette webcam kullanırken televizyonu açamamakla beraber daha sona tv kartımı kullanıp webcam ı kaldırmaya karar verdiğimde televizyonum yani tv kartım görüntüyü normal vermesine rağmen ses sadece noise olarak daha doğrusu parazit olarak geliyor yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Gönderim zamanı 28.01.2007 - 01:02
Ben birşey anlamadım..
Tek bir cümle değil de noktalı virgüllü anlatırsan belki anlarım veya anlayan biri varsa beri gelir, o yardımcı olur sana
Tek bir cümle değil de noktalı virgüllü anlatırsan belki anlarım veya anlayan biri varsa beri gelir, o yardımcı olur sana
2000 - 2010
Gönderim zamanı 28.01.2007 - 15:00
arkadaşlar bilgisayarım tv kartımı webcam olarak görüyor, hadi bi webcam takim o zaman ne olacak dedim ve webcam taktım bu defada aygıt yöneticisinden tv kartını kaldırmadan webcam ı görmüyor dolayısıyla nette webcam kullanırken televizyonu açmıyor.buununla beraber daha sona tv kartımı kullanıp webcam ı kaldırmaya karar verdim ama bu defa da tv kartım görüntüyü vermesine rağmen sesi sadece parazit olarak veriyor.yani demek istediğim tv kartıyla webcam ı aynı anda kullanabilme imkanım varmı varsa nasıl olabilir. ayrıca tv kartımın markası "lifewiev" yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Gönderim zamanı 28.01.2007 - 18:22
Öncelikle LifeView Türkiye dağıtımcısı Turanlı Elektronik web sitesinden LifeView tv kartınızın sürücüsünü bulup indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.
Web kameranızı Messenger'da kullanamadığınızı kastettiğinizi varsayarak açıklayayım:
Messenger ana penceresinde Araçlar'dan Web Kamerası Ayarları'na girin.
Görüntü kurulumu bölümünde görüntü aygıtı olarak kameranızı seçin ve kurulumu tamamlayın..
Web kameranızı Messenger'da kullanamadığınızı kastettiğinizi varsayarak açıklayayım:
Messenger ana penceresinde Araçlar'dan Web Kamerası Ayarları'na girin.
Görüntü kurulumu bölümünde görüntü aygıtı olarak kameranızı seçin ve kurulumu tamamlayın..
2000 - 2010