Şimdi benim bir düşüncem, bir fikrim var...Yöneticiler forumun düzeni için görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalııp çabalıyolar tabi ki..Amaa..
Şu tanışma konusu ilk geldiğimden, kendi tanışma konumu açtığımdan beri beni az da olsa rahatsız ediyor..Yazılar yanıtlar hoşgelme ile alakalı olduğu gibi zaman zaman geyiğe de çevriliyor bazen..Bu durumda bir yönetici gelip de konuyu kapayabiliyor ya da uyarıda bulunabiliyor..Öyle bir durum olduğu zaman şahsım adına konunun neşesi kaçıyor, yazma isteği azalıyor.
(Hatta biraz acitasyonun kimseye zararı dokunmaz; kendimi itilmiş, örselenmiş hissediyorum ki, hiç hoş değil )
Şöyle düşünemez miyiz?
Yöneticiler okul müdür yardımcıları gibi ise, hoşgelenler de öğrenci..Yeni öğrencileri tanışma konusunda karşılayanlar da veli desek..
Bir okula alıştırma dönemi gibi düşünürsek, tutarlar ellerinden yeni öğrencileri okula getirirler, tenefüslerde beklerler ilgilenirler, okul çıkışında da birlikte ayrılırlar..Müdür yardımcıları uyardıkları zaman değil de, yeni öğrenci okula alıştığı zaman terk etse veliler okulu tüm gün zapt etmeyi(hoşgeldine geyik karıştırmayı), daha güzel olmaz mı?
Okulun sadece giriş ve çıkışlarında birlikte olmaları gerektiğini(hoşgeldinde fazla geyik yapılmaması gerektiğini) zaman içinde alışarak gerçekleştirseler, müdür yardımcıları ''kışkışlamadan'' yapsalar diyorum..
Harabe.net üyesi zekidir, çeviktir, kolay alışır, çabuk öğrenir çünkü...