Saygıdeğer Harabe ziyaretçileri; bu başlık altında erkeklere yönelik 2016 yılbaşı hediyeleri arasından seçtiğimiz alternatifleri göreceksiniz. Babaya, eşe / kardeşe / mesai arkadaşına, erkek arkadaşa hediye fikirleri arayan ziyaretçilerimize fikir vermek amacıyla hazırladığımız bu yazı dizisinin bir sonraki bölümünde neler olacağını eser sahibi olarak ben bile bilmiyorum, hep beraber görücez artık.
Soğuk kış günlerinde insanın başını sıcacık tutacak olan yeşil ağırlıklı, kenarı kalın lastikli kırçıllı berenin adresi Beymen.
Toplamda 8 parça kravat, çorap ve cep mendilinden oluşan bu hediye setlerini Nordstrom alışveriş sitesinde gördüm, gayet de beğendim. Güzel, kullanışlı bir set ve başka yerlerde de benzerleri vardır herhalde. Kendisinin kravat ve cep mendili kullanan biri olması koşuluyla erkek sevgiliye hediye olarak düşünülebilir.
Cep mendili demişken Vakko'dan birkaç örnek verelim:
4 -5 farklı konsept olarak tasarlanmış Ralph Lauren erkek saat modellerinin fiyatları oldukça yüksek, öyle ki burada telaffuz etmemeyi tercih ediciim, gidin kendiniz bakın.