Yönetimden açıklama isteyen mesaj göndermişsin o halde yönetim adına bir açıklama yapayım.Aslında neyi açıklayacağımıda pek anlamadım.
Gazetenin işleyişi ile ilgliyse sorun o sorunun muhatabı alinda.Gazetenin yönetici o.Sanırım kendi eklediği yazının doğru olup olmadığını da biliyordur.
Yönetim bu alıntı işine nasıl bakıyor diye soruyorsan.Ben yönetim adına açıklama yapıyorum konu alindanın sorumluluğunda
Kişisel yorumumu istiyorsan ben bunda nasıl bir yanlış olduğunu anlamış değilim.Ki sadece alinda değil bir çok kişi o şekilde yazı ekledi.En son ekleyenlerden birisi ben olarak belirteyim ki bence uygundur.Düşünüyorum da Kopya yapıştır yapmanın neresi yanlış hala anlayamadım.Önemli olduğunu düşündüğümüz bir yazıyı eklemek burada bulunsun demek...
Neyse konu yönetimin dışındadır ve bir sonraki sayı içinde çok güzel bir yazı gördüm onu eklemeyi düşünüyorum.
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------