İçerik değiştir

Harabe.net Ağva Gezisi

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 676 yanıt verildi

#461 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:03

kim yapmış len senin dedikodunu vay eşek sıpaları :)

#462 guide

guide

Follow me! If you can...

• Üyeler
  • 3241 Mesaj
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:08

Gerçekten doğru söyledin bak , vay eşşek sıpaları :)
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#463 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:14

katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum... harika bi geziydi, bundan iyisi daha önce olmamıştır eminim hatta... :: azcık şişirelim dimi... :P ...

asturias, gurub ve lapine ayrıca teşekkür ediyorum onlarla daha da eğlendim...

ya ne iyi etmişiz yaaa... süperdi süper... :)

tekrarlayalım yine nolaaar... lalalaaaaa :)

#464 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:19

duruuuuun... johora teşekkür etmeyi unuttum :)

abicim diebilirim artık... yüreğine sağlık şiirler için... :P

Bu mesaj kara tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 09.04.2007 - 09:19

#465 gengstar

gengstar

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 8 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:26

gercekten gezi süperdi aranızda olduğum ve bu gruba katıldığım için çok mutluyum... cam gözümüz lapinimiz :)) ve ali ( kolu kırık arkadaş) :P)) şiirler müzikler bol gır gır bol şamata herkese teşekkür resimleri en kısa zamanda atıcam ismail işe gelsinde beraber sallarız resimleri :)

#466 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:29

kolu kırık bir arkadaş vardı :P ismi Ali olan, bi sağ kolu kırıktı bir sol kolu kırıktı alçı değişiyordu boyna yoksa bana mı öyle geliyordu :)

:)

#467 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:45

Bir kere organizasyon eksikti.Edy's hiç rahat edemedi.Sonra bir yürüyüş yaptık nerden baksan 30 km. kum içerisinde son metrelerde sürünerek ilerleyen arkadaşlar vardı.Ondan sonra eğlence; eğlence işini de harabe fasıl ekibi ve asturias, lapin, gurup ve kaktüs'ün sırtına yüklemiş.Onlar çaldı söyledi herkes eşlik etti. :)

Beğenmedim kardeşim nasıl organizasyon bu... :)

Bi de o kadar şiir şiir diye tutturmuş tur organizötörün kendisi şiir hazırlamamış.Hepimiz hazırladık okudukta durumu kurtardık yani ama kendisi cezalı. :P

Bir de pipet rezaleti vardı o konuya hiç girmiyorum bile B)
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#468 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 09:51

kudI sonuna kadar söylediklerine katılıyorum.. bu organizatör.. şiir hazırlamaz.. oynanan oyunlarda karşı takıma çalışır nasıl iştir anlamadım.. 5 dakka kaldı 5 dakka kaldı dedikten sonra nedense 1 saat geçti ulaşacağımız yerlere ulaşmamız için :P

onun haricinde otobüsün klimaları pek iyi üfleyemiyordu.. halbuki baştan bu sorun halledilmeliydi.. otobüste müzik yeterli düzeyde değildi.. organizatör olarak bu durumu düzeltmesi gerekirdi daaankk arkadaşımızın.. otobüsün jant kapağının düşmesi ise tam komediydi.. ne kadar süre bekledik orda dağ başında kurda kuşa yem olacaktık..

bir kumsala götürdüler bizi.. böle hani lost dizisi var izleyen bilir.. sanki dizide rol yapıyoz :) yürü babam yürü yürü babam yürü bitmiyor ehehehe kudI nin dediği gibi son dakkalarda sürünen arkadaşlar vardı.. ama daha önce askerlik yapmış olanlar tecrübeliydi.. diğerleri zorlansa da bitirebildiler ::

bu arada tüm ısrarlarıma rağmen sucuklar coşkun sucuk değildi.. bu yüzden - puan vermek durumundayım..

genel itibariyle gezi iyiydi.. :)

#469 asturias

asturias

Benimle Oynar mısın?

• Üyeler
  • 2167 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:06

Yani Kudicim , evvela sevgili rehberim müzik olayını bizim üstümüze bırakmamıştı, sadece herkes kendisi nasıl istiyorsa öyle yapsın diyerekten doğal bir ortam oluştu. Hem ben Gurub yüzünden çalamadım hiç *uhuhu Hayret bişiy ya, şaka bir yana Lapin valla harika çaldın ve söyledinn :) E o zaman Guruba da alkışş :)
Bana göre bu gezi çok güzel ve dinlendirici ve eğlenceli geçti. Ben geziye katılan herkese ve tabii ki geziyi organize eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. :) Bir ara, dönüş yolunda sessiz sinema oynarken sesim kısılacak diye korktum (bağırmaktan) ama neyse kısılmadı :grin2:
Not: Gün içinde bütün fotoları ekleyeceğim harabe'ye, duyurulur. :fly:
Tam buradayım ben
Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..

#470 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:07

Evet evet eksikler çoktu.Aslında tam doğru düzgün bir şey yoktu ki.Hatta düşün oynamak için kalkan arkadaşa doğru dürüst imkan bile sağlanmadı.Araç sürekli sağa sola yalpaladı felan :) Doğru düzgün sessiz sinema bilem oyanyamadık yani :)
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#471 asturias

asturias

Benimle Oynar mısın?

• Üyeler
  • 2167 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:09

Daannk, şiir hazırlayıp gelmemeyi göze aldın, e o zaman bu göndermelere de katlanacaksın:) Bir Johor kadar olamadın :)
Tam buradayım ben
Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..

#472 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:09

abi yollar hep virajlıydı .. otobüs hep sallandı.. midemiz alt üst oldu yafffff...

insan sarsmadan götürür otobüsü :) Kudi sürse vala böle tereyağanda kayar gibi giderdik :)))))))))))))))))))))))))))))))

#473 DaaAnnK

DaaAnnK

Sözde Değil Özde Haylaz

• Üyeler
  • 7176 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:10

yorum yok resimler ve videolar kanıt teşkil edcek zaten *hıh
Ne yaparsan yap yaranamıyoz :)
Sen benim herşeyimsin, hayatımın herşeyi sensin

Gönderilen Resim

• Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:12

Oynamak için kalkan arkadaşa evet olanak sağlanmadı. Camlara hava yastıkları yerleştirilmemiş :)

Hem can güvenliği yoktu oynıyan arkadaşın, hem de kazandığı paraya ortak olunmak istendi cıks cıks :)

#475 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:14

wilinin otobüsünün arka kapısının camına sinek gibi yapışmasını daha anlatmadım bile :)))))))))))

resmen cama iz çıktı... hani sinekler nasıl yapışır haraket halindeki araçların camlarına...

heh hayal edin şimdi.. wili de aynen öyle yapıştı :)))))))))

#476 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:16

Bu arada para yapıştırmaktan param kalmadı.Bunu belirteyim.Özallikle wili topladığı paralar ile artık boğazda bir yalı felan alır.Johor da na komşu olur artık. B)

Gönderilen Resim

• Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:20

Yalıyla malıyla işimiz olmaz. Hafta sonu Küba ya ucuyoruz ordan Mısır' a, ordan Kanarya adalarına :)

Uç uç bitmez bu para :)

#478 asturias

asturias

Benimle Oynar mısın?

• Üyeler
  • 2167 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:30

:) Yine de imkansızı başardın wildrose:) O şartlara rağmen oynamayı ve para kazanmayı başardın. Valla tebrikler :)
Tam buradayım ben
Görmek istediğin yerde
Belki 1 adım ötende
Belki düşünde
Sadece hisset beni
Ben buradayım..

#479 kara

kara

--giz----kara--

• Üyeler
  • 11365 Mesaj

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:44

hadi resimleri beklioruz... bi çok kişi resim çekiodu bi elric eklemiş... sizde ekleyin hadiii hadiiii.... :)

• Ziyaretçiler

Gönderim zamanı 09.04.2007 - 10:54

asturias teşekkürler :grin2:

Tehdit ediliyorum. Paraları geri istiyolar. Bilginiz olsun *uhuhu

Unutmadan sessiz sinema da gösterdikleri üstün başarıdan dolayı;

Otobüsün arkadan sağ tarafındaki :fly: bizim grubu tebrik ediyorum. Süperdiniz arkadaşlar. :)

Nickleri sayıcaktım da, isimleri ezberliyim diye nicklerini unuttum iyi mi :)