Erdoğan, Sen Ne Yapmaya Çalışıyorsun ?
Gönderim zamanı 11.07.2005 - 11:24
Niye onlar kaçarken Cem kaçmadı?Üstüne hiç bir şeyinin olmadığından dolayımı?
Allah aşkına şu kaynakları açıklasana!

Gönderim zamanı 11.07.2005 - 21:05
Yapılanlar Cem Uzanı ve partisini saf dışı edebilmek için yapıldı!
Gönderim zamanı 11.07.2005 - 23:08

Gönderim zamanı 12.07.2005 - 19:43
Gönderim zamanı 13.07.2005 - 12:22
Bu gün ne ERDOÐAN'IN ne de UZAN'IN aşireti yok! Aradaki çatışma paradan destek alıyor. ERDOÐAN'IN arkası belli, UZAN da öyle. ERDOÐAN Cem UZAN'I saf dışı etmeseydi koltuğundan olurdu! Bu haksız bir savaş; fakat Cem UZAN'IN olmaması da bir ekiklik değildir; aksine kazançtır. O adama bu kadar oy propaganda sayesinde çıktı. İşte görün halkın ne kadar cahil olduğunu! Saygılar...
OKAN YÜKSEL
Gönderim zamanı 13.07.2005 - 18:16
Propagandanın etkisi olmuştur ama Cem Uzan o oyları kapasitesiyle,potansiyeliyle almıştır!
Genç Parti!
http://www.bakirkoyg...=14635&nid=1672
Gönderim zamanı 13.07.2005 - 18:43
Eğer burdaki kapasite ve potansiyel maddi kapasite ve potansiyelse size katılırım. Genç Parti gibi bir partinin önümüzdeki seçimlerde sanıyorum hiç bir şansı olmayacaktır. 3 Kasım'da aldığı oyların yarısını alırsa öpsün başına koysunlar! Aldığı oylar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Doğru Yol Partisi (DYP) ve Anavatan Partisi'nin (ANAP) oylarıdır. PKK'nın etkinliklerinin doruğa çıktığı şu günlerde insanlar MHP'yi seçeceklerdir. DYP Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin aşiretlerini elinin altına almış durumda; Kürtlerin ve çiftçilerin oyları da DYP'yi gösterir. Erkan MUMCU da ANAP'a bir hız getirdi. Şimdi çıkıp da Genç parti propagandası yapmak bence hatalı olacaktır!Propagandanın etkisi olmuştur ama Cem Uzan o oyları kapasitesiyle,potansiyeliyle almıştır!
Genç Parti!
Artık Cem UZAN'IN ne radyosu var ne de televizyonu, gazetesi! Belki halkın cahil kesiminden oyları propagandayla alabilirsiniz ama; elinizde basın olmalı! Bu da artık Cem UZAN'DA yok; dolayısıyla artık Türk siyasetinde Cem UZAN diye birisi de yok! Gerçi Cem UZAN kapasite bakımından ERDOÐAN hoca'dan daha iyi olabilir; fakat burası Türkiye! Saygılar...
OKAN YÜKSEL
Gönderim zamanı 13.07.2005 - 19:15
Siyasetin içinden geldim diyorsun ya! sana kalpten inanıyorum...çünki bu ağızları sadece ..... kullanıyor

Gönderim zamanı 13.07.2005 - 19:22
İlk olarak iltifatlarınıza teşekkür etmek istiyorum; teşekkürler! Ben "hoca" kelimesini olumsuz kullanmam; çünkü ben de bir Müslüman'ım! ERDOÐAN'IN "hoca"lığının sebebini bilmeniz gerekiyor! Ben de imam hatip mezunu olsam ve ileride başbakan olsam birisinin çıkarak bana "hoca" demesine sinirlenmem. Hatta sevinerek muziplik de yaparım; "Söyle öğrencim, evladım..." Saygılar...Ne güzel yazmışsın,ne güzel özetlemişsin,ne güzel anlatmışsın,ne güzel konuşmuşsun......Niye "Erdoğan hoca" diye bir tabir kullanıyorsun veya buna niye gerek duyuyorsun...Bunu yazarak Erdoğan'ımı Hoca'larımı aşşağıladığını zannediyorsun?
OKAN YÜKSEL
Gönderim zamanı 13.07.2005 - 19:40

Gönderim zamanı 14.07.2005 - 17:42
MHP meclise girecektir!Barajı geçebilir!
Bu işlerin olması için ille de gazete ve TV'ye ihtiyaç yoktur ama bunların olması kapasite ve potansiyeli olan siyasetçiye ve partiye artı getirir!
Halkımızın belli bir kesimine cahil demen çok trajikomiktir okan_yuksel!
Genç Parti Genel Başkanı Sn. Cem UZAN,
İstanbul İl Başkanlığında Parti Teşkilatı ile bir toplantı yaptı. Bu toplantıdan notlar...
http://www.mdaldaban.com.tc/eko/
Gönderim zamanı 14.07.2005 - 23:06
.En fazla düşüş ise GP'de yaşanıyor.Cem UZAN'ın imajındaki yıpranma,GP oylarında %5.21'lik bir düşüşe sebep olmuş görünüyor.
.GP lideri Cem UZAN büyük imaj kaybına uğramış durumda.Hakkında ypılan işlemler,genel başkan olarak Cem UZAN ismine tabandan tepki gelmesine neden olmuş.Uzan'ın Başkanlığına olumlu bakan seçmenin oranı %43.7.
.Cem UZAN'ın Genel Başkanlığı,GP'yi nasıl etkiliyor?
olumlu.......43.7
olumsuz......"""45.1"""
fikri yok.......11.2
KIPIRDIYORSUNUZ.......

Gönderim zamanı 15.07.2005 - 14:52
Anketler her zaman doğruyu göstermez!
Gönderim zamanı 15.07.2005 - 17:18
Sizdeki ilerlemeyi,kıpırdamıyı,artan potansiyeli sen nerden öğreniyorsun?

Gönderim zamanı 15.07.2005 - 19:04
Gönderim zamanı 15.07.2005 - 19:47
anladım !!!!!

Gönderim zamanı 26.07.2005 - 12:26
AKP'li Başbakanımızın hediyeler konusunda kesinlikle zaafı bulunmaktadır; bir çok kez gündeme gelmiştir bu ve benzer konularda..
Gönderim zamanı 31.10.2005 - 00:51
SAYIN BAŞBAKANIN yanıtı: Oğlumun düğününde takıladı

ben, Türk şairi komünist Nâzım Hikmet ben,
tepeden tırnağa iman,
tepeden tırnağa kavga, hasret ve ümitten ibaret.
Gönderim zamanı 17.11.2005 - 16:21
Cem Uzanın yalanla dolanla işi yoktur.Aksini iddia eden ispat etsin?

Gönderim zamanı 25.12.2005 - 19:06