İçerik değiştir

Erdoğan, Sen Ne Yapmaya Çalışıyorsun ?

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 125 yanıt verildi

#81 apocalyps

apocalyps

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Yeni Üyeler
  • 2 Mesaj

Gönderim zamanı 26.12.2005 - 22:21

gün gelir ülkenin yönetimi yobazların değil hortumcuların değil atatürkçülerin elinde olacak elbet o gün yakoındır elbet gelecek şüpheniz olmasın

#82 epinefrin

epinefrin

• Üyeler
  • 43 Mesaj

Gönderim zamanı 28.12.2005 - 15:26

umarım birgün Türkiye gerçek Atatürkçülerin elinde olur ve onlarda büyükleri gibi Atatürk'ün şu sözünü unutmazlar
"hiçbir devlete her ne kaidede olursa olsun imtiyazlar vermeyiniz"

#83 milas

milas

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 939 Mesaj

Gönderim zamanı 28.12.2005 - 18:43

hiç merasklanmayın AKP ile devam ediyoruz :) :P :wave: :wave: :wave:
necip fazıl a sormuşlar; edebi nerden öğrendin, cevap vermiş edep sizden

#84 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 02.01.2006 - 17:31

KİM NE DERSE DESİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNE BÖLE BAŞBAKAN GELMEMİŞTİR BUN DAN ÖNCEKİLERİDE GÖRDÜK NE YAPTIKLARINI ŞİMDİ SECİM OLSA YİNE AKP TEK BASINA İKTİDARA GELİR.... SAYIN KARDELEN E DUYRULUR!......
SERSERİ_AŞIK

#85 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 02.01.2006 - 18:44

kardelen bişilerin farkında ya da ne bilim bir partiye duyduğu sempati yüzünden Başbakan Erdoğana bişiler diyor olabilir...

şu var gerçekten adamlar çalışıyor akp hükümeti çalışıyor... benim anlamadığım enflasyon düşüyormuş.. tamamda çarşı pazarda gezerken neden hissedemiyoruz bunu.. ya düşüyor ya da insanlar kandırılıyor....

çalışana lafım yok.. benim itirazım ufak ufak bu ülkenin ele geçirilme çalışmasıdır.. bu insanların amaçları taaa yıllar öncesinden bellidir.. şu an her ne kadar değiştik deselerde kesinlikle inanmıyorum.. burası TÜRKİYE ve başka TÜRKİYE yok...

iran yapılmak isteniyorsa burası başka bir iran var orada yaşayabilirler... BURASI ATATÜRK ÜN CUMHURİYETİ YANİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ kimsenin gizli gizli bu yurdu başka yönlere çekmesine ATATÜRK GENÇLİÐİ İZİN VERMEZ...

sinsice çalışmalar.. insanlara güzel gözüküyor olabilir.. ne iyi çalışıyor adamlar kimse hiç bir hükümet böyle çalışmadı diyebilirsiniz... herşey planlı dakik çalışıyor..

uyanın heyyy ATATÜRK GENÇLİÐİ.... insanların yüzündeki maskeyi görün artık.. kimin ne olduğunu görün...

saygılar...

#86 Roland

Roland

I Love My Frog :)

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 02.01.2006 - 18:53

bence akp süper çalışıyor, b.düzünden yenibosnaya 45 dk lık yolum saatler sürüo, niye? çünkü yol çalışması vaaaar ):

konudan saptım biraz sanırım neyse erdoğanın ne yapmaya çalıştığını biliom ben ): cebini doldurmaya çalışıo, şu ülkeye gelen inönü, ecevit hariç millletvekillerinin %99 u öle yapmaya çalışmadı mı zaten ): ama ben asıl unakıtanı takdir ediorm (tez takdir belgesi verilsin karne döneminde) neyse bir insan böyle mi göstere göstere pis işler çevirir, adamlarına ihale verir, adam gizli kapaklı da yapmıo yani ):
Kandırdım, kandırdıım, gemi memi yoktu

#87 Edys

Edys

....

• Dokunulmazlar
  • 16109 Mesaj
  • İlgi Alanları:FENERBAHÇE

Gönderim zamanı 02.01.2006 - 18:58

hakkaten nedir şu beylikdüzünden yeni bosnaya gitme çilemiz... ):

#88 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 02.01.2006 - 20:33

Yılmaz ERDOÐAN'ın o zahmetle çektiği '' Organize İşler'' adlı film öncesi,bekleme salonunda beklerken ( tuhaf bir cümle oldu ),sayın bulutsuz halihazırda sigarayı da bırakmışken bu bekleme aşamasında birşeylerle uğraş dediğimi hatırlıyorum ( en sık tüketilen sigaranın da bu zamana denk geldiğini sigara içenler bilir. Bkz. bir yerden bir başka yere seni götürecek vasıtanın gelmesi için göze kaçan sigara dumanı buna örnektir.) Derken gözüme sinevizyon adlı dergi ilişti ( hani bekliyorum ya o bakımdan ) işime gelen bölümleri okuyor.Haliyle işime gelmeyen sahifeyi de baş parmağımla,işaret parmağımı ıslatıp çeviriyorum. ( Hep böyle değilmiyiz. İşimize geleni almak. Alışkanlık bizde de mevcut. ) Derken vay be işte türk filmi,taze bir beyin,bizi avrupada başarıyla yüceltmekte,Atatürk'ün kastettiği bu taze beyin meğer AKIN soyadlı ( ismini unuttum iyi mi? ) şahısmış dediğim. Ah kulağı çınlasın Neyzenimin sözüyle tam bir avrupa zihniyeti. Bize yansıttığı tüm zorlukları yıkmış. Ve o zorluğu adlandırıp aha size film diye yedirmiş bir insan. '' Duvara KARŞI''nın yönetmeni bu abimizin,ağzına uzatılan güncel sorulara tüm samimiyetiyle o güzelim beyninden cevap verirken,Aman tanrım o da ne '' Atatürk bizi munhasır medeniyetlere ulaştırmak isterken ( avrupa kültürünü kastetmektedir ) öbür taraftan kendi kültürümüzü unutmamıza sebebiyet verdi.'' Vay eşşosu... Sen değilmisin türkçeyi peltek-peltek konuşan,bir de kalkmış yüce Atamızı eleştiriyorsun. Alman kültürüyle yetişmiş,kendi kültürünü ararken yeni yeni türkçeyi ögrenen zat seni.Yıkıl gözümden dedim. Ve tekrar baş parmağımla,işraret parmağımı dil ucuyla ıslatmak üzereydim ki; filmin başlama saati gelmişti. Çok geçmedi aradan dün bir, bugün bismillah diyorum. Hani kendi vazifemmidir bilmiyorum bunu söylemek. Şu '' En büyük cumhuriyet, laiklik engellenemez,Tempo da ki kadını gördün mü?. Vay hayın başını türk bayrağıyla örtmüş,şeriatcı anam onlar,ben biliyorum. Bunlar kara çarşafa bürüyecek bizi,ağız tadıyla sokak ortasında sevişemeyeceğiz. '' gibi ibareler. Bizim gibi mirasyedilere hiç yakışmıyor.

Bu herifin düşüncesini kabul etmemek ve üstüne birşeyler söylemekle bir çözüme ulaşılsaydı,bugün Tayyip'i konuşmayacaktık.

Ya da konuşuyorsak adil olmak zorundayız. En azından tek başına hükümet olmasını isteyen halkın oyunu görmezden gelmeyelim. Bu herif senin,benim oyumu almadıysa yıllar sonra bu insan nasıl tek başına hükümet kurdu.

İşin formulü ben biliyorum ama sizinle bunu paylaşmayacağım. Lakin bu insana baktığımda samimiyet görüyorum. Drizzt'in inönü'den sonra zikrettiği ecevitten sonra gördüğüm ikinci samimi siyasetçi tayyip. Çünkü ben inönü mevsimini yaşamadım. Ve bilgi içerikli kitaplarda da görece mevcuttur.

Siyaset denmez söylediklerime,pek bilgili olmadığımı da belirterek,filmden sonra o sahifeleri yine başparmağım ve işaret parmağımla yırttım. Benden sonra bekleyen (hele sigarayı bırakmışsa ) sözde aydınlar okuyup sinirlenmesin diye...

Film çok hoştu.
Yılmaz ERDOÐAN'ın Tayyip ile akrabalığı varmıdır olric.
Ne farkeder ki...
Bir daha ki seçimde görüşmek üzre.
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...

#89 Roland

Roland

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 02.01.2006 - 20:47

abi İsmet İnönüden değil :) Erdal İnönüden bahsediyordum :) , kendileri fizikçidir aynı zamanda büyük sempatim vardır kendisine (off ne dedim ben) öyle işte.

#90 Bulutsuzluk

Bulutsuzluk

Sadık bir ziyaretçidir

• Üyeler
  • 1309 Mesaj
  • İlgi Alanları:Olmak istediği...

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 18:26

Eyvallah Drizzt'im. Canımsın ;=)
Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Neyzen'im...

#91 kardelen

kardelen

Boş vakti boldur

• Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 20:45

RECEP TAYYİP ERDOÐAN ÖNCEKİLERDEN DE DAHA KÖTÜ ÇIKTI!
AKPİKTİDARDAN DÜŞECEKTİR YAKINDA!
serseri_aşık isimli üyeye duyurulur!

#92 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 21:23

e hadi hayırlısı.
göbek'de atacakmısın ? :cry:

Değişiklikler Kaydedildi...

#93 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 21:33

yahu unuttum söylemeyi.
kim gelirse daha iyi olur ki kardelen ?
bilgilendir benim gibi cahili :cry:

Değişiklikler Kaydedildi...

#94 Roland

Roland

• Üyeler
  • 4729 Mesaj

Gönderim zamanı 03.01.2006 - 21:36

ben gelirsem daha iyi olur :cry: uehueh

kim gelirse gelsin deişmez bu ülke kaçmaya bakın bence, beni alsalar gitçem teeey avusturalyalara

#95 maviergün

maviergün

Burası ona huzur verir

• Üyeler
  • 322 Mesaj

Gönderim zamanı 04.01.2006 - 08:08

İktidara gelenler lale devri çocukları olmayı görev bilirler.
Erdoğanların ve etraflarındaki kralcıların içinde bulundukları
psikoloji de yeni lale devrinin hazzını yaşadıklarını gösteriyor.
E kimler yemedi memleketi biraz da bu kardeşler yesin.

Ülkenin birinde bir dönem "Baba bizi kurtar" diyenler varmış,
istedikleri olmuş hatta "Baba" cumhurbaşkanı bile seçilmiş.
Ancak halk seçtiklerinin bedelini ağır ödeyince artık
"Allahım bizi kurtar" demeye başlamışlar ve kurtarıcı gelmiş
hem de Allahın sözlerini ezberlemiş bir halde. Halk yoksulluğu
yaşamaya devam edince başlamış yine feryadı figan...

Derlerki o ülkede kurtarılmayı isteyenlerle kurtarmayı isteyenler
hiç eksik olmazmış sürgit bir oyunmuş bu.
Bu Dünyada Çok Güzel Yaşanabilir Yeterki İsteyelim

#96 ergenekon

ergenekon

• Üyeler
  • 7 Mesaj

Gönderim zamanı 09.01.2006 - 20:07

:msn24:

#97 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 22.02.2006 - 20:30

SAYIN KARDELEN HANIM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZMİŞ SENDE GÖRECEKSİN HERKES GİBİ GERCEKLERİ UNUTMAKİ GERCEKLER DAİMA ACIDIR SECİM GÜNÜNDEN SONRA SENİNLE GÖRÜŞELİM TAMAM MI? BAKALIM genç parti BRAJI GECEBİLECEKMİ?????
SERSERİ_AŞIK

#98 kankokusu

kankokusu

• Üyeler
  • 89 Mesaj
  • İlgi Alanları:blackmetaL

Gönderim zamanı 22.02.2006 - 20:34

ben yada bir diger yönetici görüp silmeden, biri görür filan mazallah. Aman dikkat.

bu konuda cok uÇ noktalardayim. Madem bole bir tehlike war ben yazmamayi tercih ediyorum.

saygilar.
! METAL YADA HİÇ !

#99 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 28.02.2006 - 14:18

KARDELEN SAYFANIN BASINDA DEMİŞSİN ERDOÐAN ÖNCEKİLERDEN KÖTÜ CIKTI DİYE ...... SORUYORUM SANA ENFLASYONU DÜŞÜRDÜ DİYEMİ? PARAMIZIN DEÐERİNİ ARTTIRDI DİYEMİ? AB YE İLK ADIMI ATTI DİYEMİ? ÜLKEYİ DERİN BİR KRİZDEN KURTARDI DİYEMİ? VE DAHA BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ ÖRNEK... SÖLE BAKEM HANGİSİ İÇİN.... SANA SUNU SÖLİYİM BUNDAN ÖNCE KİMLERRRR GELDİ KİMLER GECTİ HANGİSİ BU KADAR CALSITI??
SERSERİ_AŞIK

#100 serseri_aşık

serseri_aşık

Zaman buldukça takılır

• Üyeler
  • 139 Mesaj

Gönderim zamanı 28.02.2006 - 14:23

HEEE SENİN BEÐENMEDİÐİN BASBAKAN VARYA HİÇ BİŞİ YAPMAMIS OLSADA SU ENFLASYONU REKOR Bİ SEVİYEYE DÜŞÜRDÜ YAA BU YETER BEEEEE..........
SERSERİ_AŞIK