merhabaa!!
Started by
bugsbunny
, 09.04.2007 15:19
187 replies to this topic
Posted 11.04.2007 - 23:31
Dönde kendi şeyine bak.
Adına
Yaaa yeni gelen üyeler toplaşmaya gelirken çikolata lokum felan getirseler olmaz mı?
İlk uygulama sende olsun bugsy.Hani nerde lokumlar.
Adına

Yaaa yeni gelen üyeler toplaşmaya gelirken çikolata lokum felan getirseler olmaz mı?
İlk uygulama sende olsun bugsy.Hani nerde lokumlar.

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posted 11.04.2007 - 23:34
yaw sayın yönetim adımla şeyimi karıştırmış bu yukardaki arkadaş , kişisel sataşma var şikayetçiyim ama konsept gereği.
Bugsbunny boışver lokumu havuç getirdin mi gelirken şöyle rendeliyelim bol limon zeytinyağı biraz tuz süper salata olur.
Hoşgeldin ayrıca
Bugsbunny boışver lokumu havuç getirdin mi gelirken şöyle rendeliyelim bol limon zeytinyağı biraz tuz süper salata olur.
Hoşgeldin ayrıca
Posted 11.04.2007 - 23:38
Ne demek istiyon sen lem.Çık dışarı bakayım sen bi.
Bu arada sana bugsy desek kızmazsın değil mi?Hoş geldin sefalar getirdin.
Bu arada sana bugsy desek kızmazsın değil mi?Hoş geldin sefalar getirdin.

DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.

Posted 11.04.2007 - 23:43
geyik sürüsü burdan geçmiş.. 
hoşgelmiş zavallı..ne delilerin arasına düştüğünü bilmiyo tabi..mesela taannkk,kodi,edüz..felam filam...

hoşgelmiş zavallı..ne delilerin arasına düştüğünü bilmiyo tabi..mesela taannkk,kodi,edüz..felam filam...

Posted 11.04.2007 - 23:51
benim sağlıklı insanlarla işim yok zaten işim delilerle...deliler bence bu toplumda daha akıllı

aramakla bulunmaz;
ama bulanlar,
arayanlardır...
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 11.04.2007 - 23:53
iyiyim yaa saol çok sevdim burayı bırakamıyom:) sen naasılsın?
aramakla bulunmaz;
ama bulanlar,
arayanlardır...
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 11.04.2007 - 23:54
Buggsy hoş geldin ( daalın lem sayfasını mahvetmişiz.Bi şikayet etse en az bir gün yeriz)

Posted 11.04.2007 - 23:55
adminiçeler sizi kebertcek taannnkk edüz ve kudı...
hoşgelmişin cınım...nasılsın ne var ne yok?

hoşgelmişin cınım...nasılsın ne var ne yok?

Posted 11.04.2007 - 23:55
tabii arkadaşlar bana bugs diyebilirsiniz hiç çekinmeyin
aramakla bulunmaz;
ama bulanlar,
arayanlardır...
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 11.04.2007 - 23:58
buggsbunny kusura bakma ,, bu kudI ve daaankk arkadaşlar biraz geyiktir kendileri.. benim onlarla bi alakam yoktur.. sen aldırma onlara..
aramıza hoş geldin bugg
aramıza hoş geldin bugg

Posted 11.04.2007 - 23:58
arkadaşlar buarada ben bi yarım saat kadar burda değildim ama pc açıktı yanıtlmadıklarım için özür dilerim
aramakla bulunmaz;
ama bulanlar,
arayanlardır...
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 12.04.2007 - 00:00
baaggss yandın sen oolum..düştün geyik sürüsünün en irilerinin arasına...ama bak zamanla tanırsın,aralarında en aklı başında,en zeki,en bi mükemmel benimdir..sen aldırma onnara..
sen beni tanıyon mu? ben seni tanımıyom...
nasılsın?
sen beni tanıyon mu? ben seni tanımıyom...

nasılsın?

Posted 12.04.2007 - 00:01
Bugsy hiç önemli değil de sen yine de bunlara bakma.
Bunlarla muhatab da olma uzak dur onlardan.
Ben nerde ne zaman geyik yaptım ki her zaman ciddi bir insanım.
Hoş geldin....
Bunlarla muhatab da olma uzak dur onlardan.

Ben nerde ne zaman geyik yaptım ki her zaman ciddi bir insanım.
Hoş geldin....

Posted 12.04.2007 - 00:02
ya arkadaşlar nedir derdiniz kudI ve daaankla
[/COLOR]

aramakla bulunmaz;
ama bulanlar,
arayanlardır...
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 12.04.2007 - 00:03
yok tanımıyorum daha kimseyi ,tanışmak için burdayım..
aramakla bulunmaz;
ama bulanlar,
arayanlardır...
ama bulanlar,
arayanlardır...
Posted 12.04.2007 - 00:04
tanıyınca illallah dersin...deli bunnar deli...uyma sen onnara çocuumm...
bu arada nasılsın? hoş mu geldin naaptın?
bu arada nasılsın? hoş mu geldin naaptın?

7 user(s) are reading this topic
0 members, 7 guests, 0 anonymous users