Abdullah Gül
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:15
ama amaç devlet mercilerinde başörtülü olarak görev almak.. üniversitelerde bu şekilde görev almak.. ideolojiler farklı yani

kimse salak değil.. burası Türkiye Cumhuriyeti tekrar ediyorum.. bu tarz kıyafetleri beğenenler iran sınır komşumuzdur takılabilirler orda...
yakında şalvar da giymek normal dersiniz.. cumhurbaşkanımız Şalvarlı olsun mu ??
ne hoş olur dimi.. özgür irade nasılsaa.. HEY YAVRUM BEEEEEE
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:17
Kimse herkes kapansın demiyor diyemezde; bunu dese ilk başta o başı kapalı kesim -akp tabanı veya sağ taban- bunu istemez...Birde şu ayrımı artık yapalım başına türban takan herkes iran rejimi yanlısı değil...
Ayrıca kılık kıyafet devriminde başörtüsü takılmasın mı deniyor pek hatırlayamadımda... Gerçekten paranoyak olmaya başladık; artık kendimizden şüphelenir hale geldik... Herkesin çevresinde başörtü takan vardır ancak yukarıdan biri takınca sanki iran olup çıkıyoruz... Bu arada kimse iran rejimini savunmuyor da düşünmek lazım; zorla kapattırmak nasıl demokratik değilse, zorla açtırmak ta o kadar anti demokratik bir tutum...
...:--------------------------------------------------------
:...
BİTTİ!
CAN_i
...:--------------------------------------------------------
:...
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:22
Ata'nında annesi kapalıydı dimi?Neden İran'da değildi?Ama sizler o zamanda yaşamış olsaydınız,eminim onuda İran'a göndermek isterdiniz.!Sadece Zübeyde Hanım'ın başı kapalı diye..
Bakın ben Gülü mülü savunmuyorum,savunduğum baş örtüsü o kadar.
Aklından ne geçiyor JR.Arnie çok merak ettim banada anlatırmısn??!!
Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..
Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..
* * *
Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:23
anneniz babaanneniz takmadı mı takmıyor mu ? ayıp ya.. milletin inanışından kime ne? ben takmıyorum takana da laf söyletmiyorum.. çünkü benim annem de takıyor.. rahmetli babaannem de takardı.. başörtüsü takanlar laik değildir ya da ülkesini sevmiyor mu oluyor.. ya da hain.. ya da gerici..
biraz dikkatli yorum yapın.. başörtüsü dinimizin simgelerindendir.. isteyen takar istemeyen takmaz (takmayan da dil uztamaz..)
burası müslüman bi ülke..
dinimle de ırkımla da Türk olmamla da gurur duyuyorum.. laf söylerken dikkat edin biraz
...
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:23
öyle bişi demedim zaten.. zaten takılıyor kim ne diyor... amaç farklı diyorum devlet işlerinde bu şekilde görev almak.. üniversitelerin içine sızmak.. ve en önemliside askeriye de görevler almaktır.. esas amaçlar bunlardır...Birde şu ayrımı artık yapalım başına türban takan herkes iran rejimi yanlısı değil...
başörtüsü takan her insan iran rejimi istiyor diyen kim ??
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:25
Ne demek istediğin açık zaten edys kıvırma artık bence.kimse salak değil.. burası Türkiye Cumhuriyeti tekrar ediyorum.. bu tarz kıyafetleri beğenenler iran sınır komşumuzdur takılabilirler orda...
* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:26
ne alaka rebel allah aşkına ya biraz dikkatli okuyun şunu yaabdullah gül'ü tartışın siz başörtüsüne dil uzatacağınıza...
anneniz babaanneniz takmadı mı takmıyor mu ? ayıp ya.. milletin inanışından kime ne? ben takmıyorum takana da laf söyletmiyorum.. çünkü benim annem de takıyor.. rahmetli babaannem de takardı.. başörtüsü takanlar laik değildir ya da ülkesini sevmiyor mu oluyor.. ya da hain.. ya da gerici..
biraz dikkatli yorum yapın.. başörtüsü dinimizin simgelerindendir.. isteyen takar istemeyen takmaz (takmayan da dil uztamaz..)
burası müslüman bi ülke..
dinimle de ırkımla da Türk olmamla da gurur duyuyorum.. laf söylerken dikkat edin biraz
benim de babanem annanem takıyor.. kim ne karışır onlara.. sokak ta da takarsın..
amaçlar farklı diyorum devlet işlerinde üniversitelerde bu şekilde görev yapılmak isteniyor.. yakında kara çarşafa da normal diyecekler ben bunlardan bahsederken..
siz ananemizin babanemizin evde sokakta taktığı başörtüsünden konuşuyorsunuz.. KİM ONLARA BİŞİ DİYOR Kİ ??
biraz akıllı yorum yapalım lütfen ya..
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:28
evet gayet açık ve net yazıyorum sende gayet açık ve net anlamışsın..Ne demek istediğin açık zaten edys kıvırma artık bence.
kimse salak değil.. burası Türkiye Cumhuriyeti tekrar ediyorum.. bu tarz kıyafetleri beğenenler iran sınır komşumuzdur takılabilirler orda...
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:29
yorumum bu kadar ayağa alındığı içindi ediz..töbe yarabbim aklımdan kötü şeyler geçiyor bu baş örtülüler için ediz
bence sen yazılanları dikkatli oku ve mantık çerçevesinde cevap ver..
hee bi de laiklik bunu gerektirir zaten.. başörtüsü orduya ya da politikaya girmesin zaten..
çünkü politika kirletir

...
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:33
Ulen yazmayım yazmayım dedim meydanı boş buldukça bayağılaşmaya başladınız sinirlerim tepeme çıktı daha fazla dayanamadım. Başörtüsü yalnızca ve yalnızca dini inanışlardan dolayı takılır. Kimse kimseye zorla başörtüsü taktıramaz da açtıramaz da. Özgür, demokratik bir ülke bunu gerektirir.Ama bu ülkede böyle mi? Ne gezer!... Evde sokakta takmakla, devlet mercilerinde takmak arasında ne fark var, mantığı nedir bunun? Devlet mercileri neden başörtülülere yakıştırılamıyor.Beyin başörtüsünde değil kafanın içindedir. İnsanlara kıyafatine göre muamele eden bir insan insanlıktan söz etmesin bikere.töbe yarabbim aklımdan kötü şeyler geçiyor bu baş örtülüler için ediz
Modern olmak kıçını açıp gezmek oluyor sanırım sizin mantığınıza göre.Benim anam, benim nenem, benim bacım başörtüsü takıyor lafınızı tartıp konuşun. Benim de aklımdan sen ve senin gibi düşünen avrupa özentisi tikiler hakkında çok kötü şeyler geçiyor!

Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:35
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:36
* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:38
Bu laf için özür dilemelisin Jr Arnie.töbe yarabbim aklımdan kötü şeyler geçiyor bu baş örtülüler için ediz
Hiç yakıştırmadığımı belirteyim..
Konu Abdullah Gül idi nerelere geldi.
Tebrik ederim..
Değişiklikler Kaydedildi...
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:40
Konu o kadınsa onun hakkında yorum yapılsın. Başörtüsüne dil uzatılmasına göz yumacak değiliz burda.

Tecrübe çok zalim bir öğretmendir. İnsanı önce sınavdan geçirir, sonra dersini öğretir. - Spuitems
Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:43
* * *
Susuyorum..

Gönderim zamanı 25.04.2007 - 15:43
Vayy bee.. Edy's'e bak sen. Dini inancı gereği başörtüsünü takan insanları , Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı insanı İran'a gönderiyor. Kökten herkesi gönderelim Edy's ne dersin ?bu tarz kıyafetleri beğenenler iran sınır komşumuzdur takılabilirler orda...
Değişiklikler Kaydedildi...