eşcinsellik doğaya ters değildir diyorsun, birincisi burada yanılıyorsun...doğada üreme, çoğalma üzerine kurulu bir döngü vardır...bu döngüyü bozmak doğaya aykırılık değil midir?
benim aile durumum ahlaki değerlerimle alakası yok, her insanın aklı vardır dimi, düşünebilmesi için allah beyin vermiştir...aklını çalıştır sen de doğru yolu bulursun....
yaw aman bu senin doğru yolun olmuş ben de fuzuli konuşuyorum...
sen de takmışsın sizin değer yargılarınız sizin aile yapınız falan filan, sanki biz insan değil de başka türüz...hepimiz insan değil miyiz sonuçta? insan insandan farklı değildir...emin ol...herkes birbirine benzer özünde...yani bir insan olarak seni kabul edip senle konuşuyoruz ama sen sizin şöyle sizin böyle..bırak şu kendini ayrı kefeye koyma merakını....
biliyoruz sen eşcinselsin ve bundan gurur duyuyorsun ve bu durumu kabullenmişsin ( du ben şimdi olayın yönünü değiştirim hehe

)....madem kendinden bu kadar eminsin harabe foto albüme bir fotoğrafını koysana, bakalım svunduğun bu değerigerçekten kabullendiğin için mi savunuyorsun...yoksa aslında gerçeğin sen de farkındasın fakat işine gelmediği için mi böyle konuşuyorsun...(çok kapalı mı konuştum?

)
yani sonuç: eğer bu benim diyorsan ve benliğini de özümlemişsen albüme kendi fotoğrafını koymaktan da çekinmeyeceksindir...

(olayı nasıl kaydırdım amaaa

)
kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm kötüyümm!!!!!
cırcır eder kustururumm bezdiririm beeeeennn!!!
Bu mesaj duygusuz tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 21.04.2007 - 20:40