1. Ben zaten AB deyiz demedim ,kasteddiğimiz süreç dahil olarak çıkmaktıArkadaş parti kurdu herhalde..Baksanıza yapacaklarından bahsetmiş..
Avrupa Birliği ve NATO dan derhal çıkalım,Avrupa ile sadece ticari düzeyde ilişkimiz olsun
ABD nin incirlik üssünü kapatıp,Egeye küçük bir Rus üssü açalım(Amaç ABD yi tahrik etmek)
Amerikan yapımı tüm F-16 ları başka ülkelere satalım
Ekonomik gelişim için Çin,Japonya,İran gibi ülkeleri esas alalım
Tüm Rum ve Ermeni kiliselerini kapatalım
israil gibi Suikast yöntemleri kullanalım,terörist sempatizanlarını ve siyasi uzantılarını yürütenleri bu sistemle ortadan kaldıralım
yasa dışı propoganda yaparak patlıyıcı maddeler atılmasına karşın polise vur emri yetkisi verilmelidir
Bunlar acil alınması gereken kararlardır.... en önemliside Avrupadan uzak durmaktır.
[/B]
Ama ben bazı maddelerinden hiç hoşlanmadım nedense..Madde madde açıklıyayım..
1 - Avrupa Birliğine girmedikki çıkalımOlurda birgün girersek kimsenin çıkmak isteyeceğinide sanmıyorum..Hem bu kadar nefret ediyorsanız Avrupalılardan,yaşamınızı büyük ölçüde değiştirmeniz gerekecek..Yediklerinizden,giydiklerinizden,telefonlarınızdan,pc'nizden,şampuanınızdan,beyaz eşyanızdan...Madem bu kadar millliyetçisiniz,lütfen bu saydığım şeylerden de feragat edin..
2 - Egeye Rus üssü açıp,Abd'yi tahrik ederek elinize ne geçecek çok merak ediyorum??Çanakkale savaşındaki gibi topla tüfeklemi savaşacaksınız ABD ile??Teknolojileri kıyaslarsanız eğer,böyle birşeye asla kalkışmayacağınıza eminim..Adamlar belkide tek düğme ile işimizi bitirirler..Yarın öbürgün IRAK gibi bi ülkemin olmasını istemiyorum..
3 - Ekonomik gelişim için İran'ı esas almakta ilginç..Hem nefret edersiniz kendilerinden,hemde menfaat için işbirliği düşünürsünüz..
4 - Madem demokratiklikten bahsediyoruz..Kiliseleri kapatmak niye?Bırak onlarda ibadetlerini yapabilsin..Ama bize dokunmadan..
Kusura bakmayın ama milliyetçilik mitingler düzenleyip,ellerinde bayraklarla meydanları kırmızıya boyayıp,altına Levi's pantalon giymekle,Chanel parfüm sıkmakla,nokia telefon kullanıp,atıyorum sony pc kullanmakla olmuyor..Kendinizle bile çelişirken,ülkeyi nasıl bir çelişkiye götüreceksiniz çok merak ediyorum!!
2. Medeni olmak için Avrupaya ihtiyacımız yok ama senin var
3.yediğim içtiğim Benim Köylümün sebzesi ,meyvesidir...daha ne yediğinizin nerden geldiğinden haberiniz yok,siz sanırım Mc donald denen domuz eti fabrikasına iyi alışmışsınız
4.Rambo Filmleriyle büyüyen biri olarak Amerikanın sümsük paralı askerlerinden korkman normal,Ama Abd den zerre korkumuz yok.Askerimiz dahildir buna
5.Evet İran ,çin ,Japonya gibi ülkeler ekonomik bazda avrupadan üstün olduğu için bunlarla işbirliği herzaman iyidir,kendi menfaatini düşüneceksin herzaman.Mantık basit Eğer ABD ve AB senin teröristin muhabbeti yapıyorsa bizde karşı tarafın teröristini kollarız.
6.Demokrasinin araca dönüştüğü yerlerden birisi kiliselerdir.Misyonerliğe asla izin verilmemelidir.Rum ve Ermeni kiliseleri derhal kapatılmalıdır.
7.pardon asla amerikan malı kot giymem,Sony'nin japon malı olduğunu 3 yaşındaki çocuğun bilipte sizin bilmemeniz gerçekten ilginç.Dünyada bilgisayar bir tek Avrupada yok,Telefonum sony erricsondur,Red allert oynar ,Rusyayı seçer Abd ye saldırırm,Hitleri okurum,Türk destanlarını okurum.Coca cola içmem ,komünist değilim ama içmem,Ruslarıda sevmem ama kötünün iyisini seçerim.Düşmanıma saldıran teröristi desteklerim ıraktaki Ensar el sunnah ,tavhid ve Jihad gibi örgütleri. Ama bunlar bana saldırdığı zaman düşmanım oluverirler ama Coninin kafasını kesiyorsa dostumdur. parfüm kullanmıyorum,arko traş kolonyası kullanırım bu yeterli,Amerikan filmi izlemem ama Testere serisini izlemiştim.yani ben kendimle çelişmiyorum arkadaşım bazı konularda mecbur ********** mallarını kullanmak durumunda kalıyoruz,microsoft gibi yani...örnekler çoğaltılabilir,saygılar....
Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.
Bu mesaj Mavice tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.06.2007 - 22:56