İçerik değiştir

Oylar Akp Ye Miii???

• Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 107 yanıt verildi

#61 TÜRK ARSLAN

TÜRK ARSLAN

Hiç gelmiyor desek yeridir

• Üyeler
  • 40 Mesaj

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 16:27

Avrupa Birliği ve NATO dan derhal çıkalım,Avrupa ile sadece ticari düzeyde ilişkimiz olsun

ABD nin incirlik üssünü kapatıp,Egeye küçük bir Rus üssü açalım(Amaç ABD yi tahrik etmek)

Amerikan yapımı tüm F-16 ları başka ülkelere satalım

Ekonomik gelişim için Çin,Japonya,İran gibi ülkeleri esas alalım

Tüm Rum ve Ermeni kiliselerini kapatalım

israil gibi Suikast yöntemleri kullanalım,terörist sempatizanlarını ve siyasi uzantılarını yürütenleri bu sistemle ortadan kaldıralım

yasa dışı propoganda yaparak patlıyıcı maddeler atılmasına karşın polise vur emri yetkisi verilmelidir

Bunlar acil alınması gereken kararlardır.... en önemliside Avrupadan uzak durmaktır.
[/B]

Arkadaş parti kurdu herhalde..Baksanıza yapacaklarından bahsetmiş..
Ama ben bazı maddelerinden hiç hoşlanmadım nedense..Madde madde açıklıyayım..

1 - Avrupa Birliğine girmedikki çıkalım ;) Olurda birgün girersek kimsenin çıkmak isteyeceğinide sanmıyorum..Hem bu kadar nefret ediyorsanız Avrupalılardan,yaşamınızı büyük ölçüde değiştirmeniz gerekecek..Yediklerinizden,giydiklerinizden,telefonlarınızdan,pc'nizden,şampuanınızdan,beyaz eşyanızdan...Madem bu kadar millliyetçisiniz,lütfen bu saydığım şeylerden de feragat edin..

2 - Egeye Rus üssü açıp,Abd'yi tahrik ederek elinize ne geçecek çok merak ediyorum??Çanakkale savaşındaki gibi topla tüfeklemi savaşacaksınız ABD ile??Teknolojileri kıyaslarsanız eğer,böyle birşeye asla kalkışmayacağınıza eminim..Adamlar belkide tek düğme ile işimizi bitirirler..Yarın öbürgün IRAK gibi bi ülkemin olmasını istemiyorum..

3 - Ekonomik gelişim için İran'ı esas almakta ilginç..Hem nefret edersiniz kendilerinden,hemde menfaat için işbirliği düşünürsünüz..

4 - Madem demokratiklikten bahsediyoruz..Kiliseleri kapatmak niye?Bırak onlarda ibadetlerini yapabilsin..Ama bize dokunmadan..

Kusura bakmayın ama milliyetçilik mitingler düzenleyip,ellerinde bayraklarla meydanları kırmızıya boyayıp,altına Levi's pantalon giymekle,Chanel parfüm sıkmakla,nokia telefon kullanıp,atıyorum sony pc kullanmakla olmuyor..Kendinizle bile çelişirken,ülkeyi nasıl bir çelişkiye götüreceksiniz çok merak ediyorum!!

1. Ben zaten AB deyiz demedim ,kasteddiğimiz süreç dahil olarak çıkmaktı

2. Medeni olmak için Avrupaya ihtiyacımız yok ama senin var

3.yediğim içtiğim Benim Köylümün sebzesi ,meyvesidir...daha ne yediğinizin nerden geldiğinden haberiniz yok,siz sanırım Mc donald denen domuz eti fabrikasına iyi alışmışsınız

4.Rambo Filmleriyle büyüyen biri olarak Amerikanın sümsük paralı askerlerinden korkman normal,Ama Abd den zerre korkumuz yok.Askerimiz dahildir buna

5.Evet İran ,çin ,Japonya gibi ülkeler ekonomik bazda avrupadan üstün olduğu için bunlarla işbirliği herzaman iyidir,kendi menfaatini düşüneceksin herzaman.Mantık basit Eğer ABD ve AB senin teröristin muhabbeti yapıyorsa bizde karşı tarafın teröristini kollarız.

6.Demokrasinin araca dönüştüğü yerlerden birisi kiliselerdir.Misyonerliğe asla izin verilmemelidir.Rum ve Ermeni kiliseleri derhal kapatılmalıdır.

7.pardon asla amerikan malı kot giymem,Sony'nin japon malı olduğunu 3 yaşındaki çocuğun bilipte sizin bilmemeniz gerçekten ilginç.Dünyada bilgisayar bir tek Avrupada yok,Telefonum sony erricsondur,Red allert oynar ,Rusyayı seçer Abd ye saldırırm,Hitleri okurum,Türk destanlarını okurum.Coca cola içmem ,komünist değilim ama içmem,Ruslarıda sevmem ama kötünün iyisini seçerim.Düşmanıma saldıran teröristi desteklerim ıraktaki Ensar el sunnah ,tavhid ve Jihad gibi örgütleri. Ama bunlar bana saldırdığı zaman düşmanım oluverirler ama Coninin kafasını kesiyorsa dostumdur. parfüm kullanmıyorum,arko traş kolonyası kullanırım bu yeterli,Amerikan filmi izlemem ama Testere serisini izlemiştim.yani ben kendimle çelişmiyorum arkadaşım bazı konularda mecbur ********** mallarını kullanmak durumunda kalıyoruz,microsoft gibi yani...örnekler çoğaltılabilir,saygılar....

Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

Bu mesaj Mavice tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.06.2007 - 22:56

#62 abidik

abidik

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 3464 Mesaj
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 16:42

sevgili arkedeşlerim
oylar akp ye mi bilmeme emme,
ben çok ciddi teklifler almış bi kişi olarak şunu demek isterim
resmen oy pusulasına benim resmimin basilması yönün de
teklif aldım artık bilmem karar veremiyorum
bu ülkemize ne götürür
ne getirir
o nu da bilmem
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .

#63 shy

shy

xrÜt / kudI

• Kurucular
  • 16791 Mesaj

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 16:55

Ülkeler arasında ki bir çok mevzu savaş yöntemini kullanmadan da çözülebilir.Bunun için ülkenin ekonomik ve askeri olarak güçlü olması gerektiği gibi siyasi yöntemleri kullanabilme yetisi de gereklidir.Şu anda Türkiye'nin ekonomik gücü belki ABD ile baş etmeye yetmeyebilir ama ABD nin gücü de Türkiye'yi bir savaşla saf dışı bırakmaya yetmeyecektir.Farklı bir gelişmiş ülke içinde aynı durum geçerli olabilir.

Bunun için sizin ülkenizin gerçek gücünü bilmeniz ve buna göre bir politika izlemeniz gereklidir.Yani tüm dış politikanızı ABD veya AB isteklerine bağlamak ya da tam tersi bağlamamak onu düşman olarak görmek yersizdir diye düşünüyorum.

Öncelikle politikacıların nereden güç aldığı önemli ve bu güce nasıl hizmet edebileceklerini sorgulamak gerekiyor ya da bu sorgulamayı seçmen olarak bizim yapmamız gerekiyor.

Son olarak şunu da belirteyim ki:

Eğer bir mesele de haklıysanız ve bu konu sizin ile (istediği kadar güçlü olan bir ülke olsun) arasında ise siz elinizde ki gücü kullanabilecek yapıda iseniz sorun olmamalıdır.Ama en baştan yenilgiyi kabullenmiş ve 'herhangi bir şey yapamayız onlar çok güçlü dersek' bu önceden her istenileni kabullenme ile herhangi bir şey elde edebileceğimizi zannetmiyorum.

Ülkeler arası ilişkiler de mutlak dost ya da düşman kavramı olduğunu da düşünmüyorum.Eğer siz bir ülke ile dost iseniz bazen çıkarlarınız çatışabilir ama bunu politika ile halledebilmeniz mümkündür.Ya da tam tersi bir süre düşman olduğunu ülke ile çıkarlarınızın aynı olduğu konularda da işbirliği yapabilirsiniz.

Not:Bu şekilde alıntılar ile sayfanın görünümünü bozmadan yazsak.Hitap etmek istediğimiz bir kiş varsa onun ismini kullanabiliriz.Mesela bu hepimizi ilgilendiren genel bir yazı...
DOÐRUNUN SÖYLENMESİNDEN ÇOK, KİM TARAFINDAN, NEREDE VE NE ZAMAN SÖYLENDİÐİ ÖNEMLİDİR.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gönderilen Resim

#64 abidik

abidik

Buranın müptelasıdır

• Üyeler
  • 3464 Mesaj
  • İlgi Alanları:ömer,şems,yunus

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 16:59

ya kusura bakman burası ciddi ymiş ben yokum
gezinen bir gölgedir hayat,
gariban bir aktör bir ileri bir geri saatini doldurur.
ve sonra duyulmaz olur sesi,
bir masaldır gürültücü bir salağın anlattığı,
ki yoktur hiç bir anlamı .

#65 BlackEagle

BlackEagle

• Üyeler
  • 75 Mesaj

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 21:14

TKP için yarı şaka yarı gerçek karışık yorum yapılmış ancak şu bir gerçektir ki Türkiye şartlarına en uygun ve somut fikirler bahsi geçen parti tarafından ortaya atılmaktadır... Bunu TKP "SÜRÜDEN AYRILMA ZAMANI" diye ifade ediyor...

Ben bu ülkeye komünizmin, şeriatın vs getirilebileceğine inanmıyorum, kim gelirse gelsin vatanı satmadığı sürece sorun yok :: ... Ve somut fikirler sunabilen kişilerin devlet yönetiminde yer alması taraftarıyım bu TKP veya MHP veya AKP veya CHP hiç farketmez.. Önemli olan hamasi nutuklar yerine somut önerilerde bulunuyor olmaları.... İktidarları sırasında veya mecliste bulundukları müddetçe yapamadıklarını seçim zamanı yapacam diyen zavallılardan bıktık...

bravo...
aynen kelimesi kelimesine katılıyorum çok güzel tarafsız bir şekilde olaylara bakmandan dolayı ayrıca seni tebrik ediyorum...

alkış üzerine alkış...:) *böö :: *saksak

#66 TÜRK ARSLAN

TÜRK ARSLAN

• Üyeler
  • 40 Mesaj

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 21:32

bende arkadaşa katılıyorum ,ancak rejimi değiştiremeyeceklerini bilmelerine rağmen hala buna uğraşanlar var

Düzenleme: Alıntı işlevini gereksiz yere kullanmayın.

Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.06.2007 - 00:08

#67 Canan

Canan

diyalog değil,monolog..

• Üyeler
  • 5591 Mesaj
  • İlgi Alanları:...

Gönderim zamanı 28.06.2007 - 21:37

Rejim meselesi *böö :: *saksak :) ::

Türkiyenin Rejim sorunu yoktur, fazla kilolarını çoktan atmıştır, hatta çok fazla kilo vermiştir, sıska bücür bir çocuk haline gelmiştir, Sayenizde, sayemizde, sayelerinde...
2 metre bez
2 kürek kum
var mı ötesi?

#68 TÜRK ARSLAN

TÜRK ARSLAN

• Üyeler
  • 40 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 00:12

kardeş allah sesini duysun ama bu kadar rahat olma işte yıllardır irtica ve terör tehlikesiyle yaşıyoruz.

Düzenleme: Alıntı işlevini gereksiz yere kullanmayın.

Bu mesaj Mel G. tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.06.2007 - 00:15

#69 Masal Mavisi

Masal Mavisi

Artık o bir melek :(

• Üyeler
  • 55 Mesaj
  • İlgi Alanları:Sadece Mavi

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 04:07

Oylar AKP ye,

#70 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 08:17

Türkaslan kusura bakma ama yazdıklarımı yanlış anlamışsın..Bir kere ben sony'nin falan abd malı olduğundan bahsetmedim hiç..Yabancı ülkelerden bu kadar nefret ediyorsan,mallarınıda kullanmıyacaksın demek istedim.Yani sadece Abd yi kastetmedim..Ayrıca seni aşırı şiddet yanlısı görüp,çok fazla üzerine gelmek istemiyorum,çünkü tırstım vallahi :) Ya ben kesinlikle Abd yanlısı,ne biliyim Avrupalılaşmayı çok destekleyen birisi değilim..Biraz daha incelersen anlarsın,aslında onlara karşı ne derece sert olduğumu..Ama gerçekleride göz ardı edemiyorum işte :)

Kudi,bahsedilen ülke Abd nasıl olurda bizdeki güçten bahsedebiliyosun?Yani Alimallah bir savaş çıksa aramızda,elbette bizlerde direniriz ama kazanacağımızı asla tahmin etmiyorum..Hem onlarında bizimle adam adama mücadele edeceklerini sanmıyorum..Bizden 200 yıl ileride olan bir ülke teknoloji bakımından..İstese bir iki füze ile bile işimizi bitirir..Kusura bakmayın onlara mahkumuz gibi geliyor..Al işte en basit örneği Microsoft..Daha ne diyeyim?Sinirlendim ben yine,en iyisi bi hava alıpta geleyim..
Bir kadını ağlatırken,çok dikkat edin çünkü ALLAH,gözyaşlarını sayar..!!

Kadın,erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil...
Öyle olmuş olsaydı,ezilirdi..
Erkeğin başından da yaratılmadı,üstün olmasın diye..

Ama göğsünden yaratıldı,eşit olsun diye;
....kolun biraz altından,korunsun diye...
Kalp hizasından yaratıldı SEVİLSİN diye..

* * *

Kimlik gizli, hayaller gizli ve ben de gizli...
Susuyorum..
Ve seni sevdiğimi kimselere söylemiyorum..

:) (Böyle kalsın. Kimin değiştirdiğini anlarsın senn)

#71 Canan

Canan

diyalog değil,monolog..

• Üyeler
  • 5591 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 08:22

Katılıyorum, Ucuz kabadayılık yapmaya kalkışan japonyanın halini 2'nci dünya savaşında gördük dimi.
2 metre bez
2 kürek kum
var mı ötesi?

#72 TÜRK ARSLAN

TÜRK ARSLAN

• Üyeler
  • 40 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:01

atom bombası gibi kahpece bir yöntemle savaşı japonlar kaybetti.Bomba atılana kadar Amerikan askerini samuray kılıçlarıyla bile doğruyorlardı... ABD tarihinde hiç bir savaşı kazanamamıştır.

#73 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:06

E işte..Teknoloji Türkaslan..Maalesef bu köpeklere boyun eğmek durumunda kalıyoruz..Demeye çalıştığım bu..

* * *

Susuyorum..

#74 _KajmeraN_

_KajmeraN_

...::: UFAKLIK :::...

• Üyeler
  • 5365 Mesaj
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:21

o çok güçlü "abd zavalısını" ırakta afganistanda gördük... Hava destekli o kadar operasyona ragmen umkasr kasabasına 1 haftada girememişti taki gizli anlaşmalarla o kasaba abdye bırkılıncaya kadarda giremedi, karşısında milis güçler vardı üstelik (ırağa ilk girdiği günleri hatırlayın).

Ha şu an orda diyeceksiniz evet orda bataklıkta... Kendi içinde bile ırakta başarısızlığını kabul ediyor..

Abdye muhtaç olduğumuzu düşünmüyorum ki değiliz... Biz rusya veya iran veya çine yaklaştığımızda abd nin AB nin bize verdiği önemi görün bence; sadece onlara bağımlı olduğumuz sürece sömürülüyoruz farklı bir seçeneğimiz olunca bizi hiç biri kaybetmeyi göze alamıyor... (ecevit döneminde ab'den tarih aldığımız dönemi hatırlayın Rusyayla görüşmeler yapılıyordu; şu an sizce tesadüf mü KEİ-karadeniz ekonomik işbirliği toplantısıyla aynı gün ab'nin 2 başlığı açması )

Dış siyaset rte nin yaptığı gibi hatır gönül işleriyle yürütülmez, Hatırlayınız kıbrıs konusunda ne demişti sayın başbakan:
-Biz verdiğimiz tüm sözleri tuttuk ama onlar sözlerini tutmuyor... demişti
Elbette tutmayacaklar ve biz elbette tutacaz çünkü biz imza atıp söz alıyoruz... Oysa sış politikada yazılı olmayan sözlerin pekte bir önemi yoktur... Akp dış siyasette oldukça aciz kalmıştır...

Uzun lafın kısası kimseden eksiğimiz yok, sadece Atatürk'ün yaptığı gibi en az 5-10 yıllık kalkınma programları yapılmalı ve uygulanmalı, öncelikli hedef bu olmalı; dışardan alınan parayla ekonomi döndürülemiyor artık bunun görülmesi lazım. Ki bunu gördüğümüz zaman ekonomi ve siyaset arasındaki ilişkiyide çok net anlayacaz...

Neyse devan ederiz...

Kolay gelsin...

...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...

#75 Canan

Canan

diyalog değil,monolog..

• Üyeler
  • 5591 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:30

Biz Amerikancı gibi mi görünüyoruz dışardan bilemiyorum ama, Şahsım adına konuşayım sizden daha çok öfkeliyim ben Abd ye adamlar şeytani planlarla dünyayı mahfettiler, Irak da Afganistan da öldürülen bebelerin hesabını ne bu dünyada ne de öbür dünyada veremiyecekler ve arkadaşlar şunu söylüyorum evet Amerika büyük ama ALLAH'dan da büyük değil ya. Öyle bir vurur ki rabbim neye uğradığını şaşırtır vallahi. Tarih ne medeniyetlere mezar oldu, Amerika da geri dönüşüm kutusundaki yerini elbet alıcaktır.
Bize düşen Çalışıp çabalayıp o günlerin zeminini hazırlamaktır.
2 metre bez
2 kürek kum
var mı ötesi?

#76 L1Square

L1Square

Burası olmadan yaşayamaz

• Dokunulmazlar
  • 11433 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:40

Evet önemli olan bizdeki cevherin farkında olup,o cevheri işlemeye başlamaktır..Ama bunu yapabilecek bir babayiğit siyasetçi yok işte Türkiye'de..O yüzden Atatürk gibi bi adama gelmedikçe,ona kafa tutabileceğimizi ve galip gelebileceğimizi hiç sanmıyorum..

* * *

Susuyorum..

#77 Canan

Canan

diyalog değil,monolog..

• Üyeler
  • 5591 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:45

O yüzden Atatürk gibi bi adama gelmedikçe,ona kafa tutabileceğimizi ve galip gelebileceğimizi hiç sanmıyorum..

Bende sanmıyorum ama Atatürk Kadar büyük liderler de yetiştirebiliriz,

Sonuçta Atatürk de bu milletin bağrından çıkan bir babayiğit'di.
2 metre bez
2 kürek kum
var mı ötesi?

#78 guide

guide

Follow me! If you can...

• Üyeler
  • 3241 Mesaj
  • İlgi Alanları:Tenis , Body Building , Kick Boxing , Müzik dinlemek , Gaz'lamak .

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 11:53

Tarih ne medeniyetlere mezar oldu, Amerika da geri dönüşüm kutusundaki yerini elbet alıcaktır.

Bak güzel bir laf etmişsin :D

Mezopotamya ne medeniyetlere mezar olmuş beeeee ... Ama TÜRK'lerin hakimliği baki ... ::
<!--aimg-->Gönderilen Resim<!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->

#79 TÜRK ARSLAN

TÜRK ARSLAN

• Üyeler
  • 40 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 17:02

Biz Amerikancı gibi mi görünüyoruz dışardan bilemiyorum ama, Şahsım adına konuşayım sizden daha çok öfkeliyim ben Abd ye adamlar şeytani planlarla dünyayı mahfettiler, Irak da Afganistan da öldürülen bebelerin hesabını ne bu dünyada ne de öbür dünyada veremiyecekler ve arkadaşlar şunu söylüyorum evet Amerika büyük ama ALLAH'dan da büyük değil ya. Öyle bir vurur ki rabbim neye uğradığını şaşırtır vallahi. Tarih ne medeniyetlere mezar oldu, Amerika da geri dönüşüm kutusundaki yerini elbet alıcaktır.
Bize düşen Çalışıp çabalayıp o günlerin zeminini hazırlamaktır.

çok afedersiniz ama hem amerikaya düşmanım dersiniz hemde akp ye oy vermeyi kendinize borç bilirsiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur arkadaşlar,Ben hayatımda akp kadar amerikan yanlısı parti görmedim ,******** bile daha amerikancı çıktılar helal olsun ne diyeyim.ılımlı islam safsatası bitti şimdide Demokrasi ve dindar hükümet safsatası çıktı.,

Düzenleme : Kişiler hakkında kendi düşüncenizi söyleyebilirsiniz , ama kesin kanıt olmadan yargılayamazsınız.

Bu mesaj Mavice tarafından düzenlendi. Düzenleme zamanı: 29.06.2007 - 21:37

#80 dokuzharf

dokuzharf

...

• Kurucular
  • 19758 Mesaj

Gönderim zamanı 29.06.2007 - 17:05

Akp'ye oy verenler Amerikayı seviyor mu oluyor ?

Değişiklikler Kaydedildi...