kırıyorum işte istemeden sevdiğim herkesi kırıyorum..
dilimin ayarı yok..tahammülümde yok..
taş düşse kafalarına benden biliyolar..isyan ediyorum bende..

0
 0

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 11:16

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 11:44
Adın çıkmış dokuza inmez sekize.taş düşse kafalarına benden biliyolar..
Gönderim zamanı 19.05.2007 - 11:44
 ses tonumu da tartışırken ayarlayamıyorum. bu yüzden patronumla tartışmalarımızda dışardan duyanlar benim onu dövmek üzere olduğumu düşünüyolar.
 ses tonumu da tartışırken ayarlayamıyorum. bu yüzden patronumla tartışmalarımızda dışardan duyanlar benim onu dövmek üzere olduğumu düşünüyolar.

asaletini sevdiğim
 asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 19.05.2007 - 11:56

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 12:09

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 12:17
 böle ağzım büzülmüyo ama ellerim ayaklarım falan titriyo. nolcaz biz
  böle ağzım büzülmüyo ama ellerim ayaklarım falan titriyo. nolcaz biz  

asaletini sevdiğim
 asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 19.05.2007 - 12:29
Gönderim zamanı 19.05.2007 - 13:11
 ama imlaya dikkat ederek yazmışsam, ve özellikle muhatabın zekasına vurgu yaparak hicvediyorsam, işte o zaman gerçekten sinirliyimdir...hızla uzaklaşın..
 ama imlaya dikkat ederek yazmışsam, ve özellikle muhatabın zekasına vurgu yaparak hicvediyorsam, işte o zaman gerçekten sinirliyimdir...hızla uzaklaşın.. )
 ) )en çok haksızlıklar ve namertlikler sinirlendirir beni...
 )en çok haksızlıklar ve namertlikler sinirlendirir beni... sakin görünürüm, kendimi kontrol edebiliyor görünürüm, ama önce ağzımın ayarı bozulur...
 sakin görünürüm, kendimi kontrol edebiliyor görünürüm, ama önce ağzımın ayarı bozulur... küfürler gırla gider...(iş yerimde çalışma arkadaşıma ettiğim küfür, müdürün kulağına gittiydi de adamcaass dediğim şeyi söyleyememişti...en sonunda kızara bozara şifreleyerek sordu, söyleyip söylemediğimi...bende yalan yok, söyledim dedim...
 küfürler gırla gider...(iş yerimde çalışma arkadaşıma ettiğim küfür, müdürün kulağına gittiydi de adamcaass dediğim şeyi söyleyememişti...en sonunda kızara bozara şifreleyerek sordu, söyleyip söylemediğimi...bende yalan yok, söyledim dedim... )
 )

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 13:13
Gönderim zamanı 19.05.2007 - 13:20

asaletini sevdiğim
 asaletini sevdiğim
Gönderim zamanı 19.05.2007 - 13:21

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 14:04

Gönderim zamanı 19.05.2007 - 14:05
 sinirlenince yüksek sesle konuşuyorum
 sinirlenince yüksek sesle konuşuyorumGönderim zamanı 19.05.2007 - 14:06

Gönderim zamanı 20.05.2007 - 19:21
Gönderim zamanı 20.05.2007 - 19:49
 geçen sınıfta ismi lazım olmayan birine bi sinirlendim herkes başıma toplandı sakinleşmem için olay aklıma geldikçe gene sinirleniom
 geçen sınıfta ismi lazım olmayan birine bi sinirlendim herkes başıma toplandı sakinleşmem için olay aklıma geldikçe gene sinirleniom   

Gönderim zamanı 20.05.2007 - 20:06
dedemin bir sözünü hatırladım, benim de asabiyetim tutup da vuracam kıracam dediğimde şöyle derdi bana: başkasının yumruğunu yemeyen kendisininkini demir sanır...bi de ben sinirlenince çok cesur oluyorum.

............................şşşşt sessiz ol!.................................
Gönderim zamanı 21.05.2007 - 11:27
 mujkk
 mujkk

Gönderim zamanı 21.05.2007 - 11:34

| Konu | Forum | Konuyu Açan | İstatistikler | Son Mesaj Bilgisi | |
|---|---|---|---|---|---|
| Yerli otomobilin fiyatı ne kadar, ismi ne? İşte yerli otomobilin resmi | Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci | 
 |   
 | |
| Dereotlu Cacık İsteyen? | Çeşitli Videolar | hüfyaa | 
 |   
 | |
| Apple, son bombasını duyurdu: İşte yeni Mac Pro | Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci | 
 |   
 | |
| İşte 252 milyon yıl önceki büyük oluşun kanıtı | Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci | 
 |   
 | |
| 2018 yılının en güvenilmez şirketler listesi açıklandı | Bilim & Teknoloji Haberleri | Haberci | 
 |   
 | 
0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli